Hány éves gyerekeket hagynátok otthon egy éjszakára egyedül?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 20:17
21/33 anonim válasza:
11 és 13 évest nem hagytam egyedül, bár vigyázni már nem kell rájuk, azért jobb volt, hogy felnőttre bíztam őket. Nappalra már talán két éve egyedül hagytam őket, egész nap is. 15 - 16 éves koruk körül gondolom, hogy ketten meglennétek, de ők nem félősek.
22/33 anonim válasza:
Akkor hagynám egyedül őket, amikor már nem félnének tőle. A gyerekeim most 8 és 11 évesek, még nem hagynám éjszakára egyedül. Nem lenne semmi bajuk, meg is lehetne velük beszélni, de tudom, hogy félnének.
23/33 anonim válasza:
aha. tizennégy évesen azzal dugnak akivel akarnak, de éjszakára nem merik őket egyedül hagyni, mert félnek? Bezzeg ha arról szólna a kérdés hogy anyu beleszól a 13-14 éves szerelmi ügyeibe, mindjárt jönnének a válaszok hogy már nagy vagy, semmi köze hozzá a szülőnek...
24/33 anonim válasza:
#23 Szerencsére nem minden 14 éves dug fűvel-fával, vannak normálisan nevelt gyerekek is. És az hogy 14 évesen szerelmes lehet, még nem biztosíték rá hogy éjszaka a sötétben nem fél egyedül otthon lenni.
Én felnőtt vagyok, de nem szívesen vagyok éjjel egyedül. Ez egy évezredes félelmi ösztön, amit egy felnőtt jobban kezel mint egy gyerek.
27/33 anonim válasza:
"a 12 éves betegen is képes egyedul ellátni magát és egyedül lenni."
ne vicceljetek már.
28/33 anonim válasza:
27!
Az elejét is elolvastad a kommentemnek? Mert konkrétan azt írtam, a betöltött 12. életévig jar a gyermekápolási táppénz, tehát a törvény azt feltételezi, a 12 éves és egy napos gyerek el tudja magát látni. A valóság ettől eltérhet.
29/33 anonim válasza:
Nem mondom, hogy követendő példa, mert én bevoltam sz@rva mindig, ha egyedül voltam, de 11 évesen engem már simán hagytak otthon egyedül. Előtte is már, csak akkor a nővéremmel együtt, ő 5 évvel idősebb. 6-7 éves koromban már simán otthonhagytak minket egyedül.
30/33 anonim válasza:
Engem 13 évesen simán otthon lehetett, az öcséimet meg... azok félórán belül összevesztek, és állt a bál pedig akkor már 17-12 évesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!