Ha a volt feleséged megkérne, hogy ne vidd (fertőző) beteg rokonokhoz látogatóba a gyerekeket, vagy ha kiderül, hogy beteg valaki, vidd inkább el onnan őket, te mit tennél?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 17:03
A kérdező szavazást indított:
A kérésének megfelelően nem vinném olyan helyre a gyerekeket, ahol betegek vannak/eljönnénk ha kiderül, hogy betegek
Inkább a gyerekeimet nem vinném mostantól a rokonokhoz, hogy elkerüljem a konfliktus lehetőségét
Ha tudom, hogy betegek nem viszem őket, de ha ott derül ki, hogy betegek, akkor már maradunk
105 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem tudom ez miért nem egyértelmű, a gyerek érdeke az első, nem a rokoné
2/18 anonim válasza:
Meg se kellene kérnie rá, hiszen természetes, hogy nem megyünk betegek közelébe.
Ha lebetegszik a gyerek, írásba adod hogy te maradsz vele táppénzen?
3/18 A kérdező kommentje:
1: Megkértem a volt férjemet erre, mivel épp most fekszünk lázasan egy beteg rokon miatt, és attól tartok, hogy a 2-es válasz lesz neki a konklúzió...
2022. aug. 6. 17:11
4/18 anonim válasza:
Akkor a volt férjed menjen táppénzre, fizesse ki a gyógyszereket mert ő volt a felelőtlen.
5/18 anonim válasza:
Betegen senki ne menjen látogatóba, meg van valaki beteg, ne fogadjon senkit, mert bunkóság.
6/18 anonim válasza:
Egyértelmű lenne, kérni se kellene ilyet.
Off: Az exferj nem mehet tappenzre q gyerekekre.
7/18 anonim válasza:
ha közös a felügyeleti jog akkor igen.
De soha nem kértem erre az ex férjemet.
Értelmes ember, magától is tudja.
8/18 anonim válasza:
Nem is értem, hogy ezt miért kell kérni, miért nem tudja magától.
9/18 anonim válasza:
A volt felesegem szava nem sokat erne, de alapbol se vinnem fertozo beteghez..
10/18 A kérdező kommentje:
7: közös a felügyelet, igen. Papíron legalábbis.
2022. aug. 6. 18:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!