Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás - elveheti a gyerekeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás - elveheti a gyerekeket, mert gazdagabb nálam?

Figyelt kérdés

Férjemmel 8 évig voltunk házasok, van két fiunk, 5 és 7 évesek. Decemberben bejelentette, hogy válni akar, mint utólag kiderült, már egy ideje megcsalt, most együtt is vannak a nővel.

A ház, amiben laktunk, a férjem néven volt, a szüleitől kapta. (Nyilván a bútorokban és a felújításban rengeteg pénzem benne volt, de ezt nem tudom papírokkal bizonyítani.) Azt mondta, költözzek el, így januártól albérletben élek, ahova a gyerekeket is hoztam magammal.

Egy szobás kis lakást tudok csak bérelni, tanár vagyok, minden pótlékkal együtt éppen hogy csak megvan a nettó 300 ezer forintunk, ebből kell megoldani az albérletet, a két gyerek nevelését és minden egyebet.

A férjem már beadta a válópert és telefonon megfenyegetett, hogy elveszi a gyereket, mert én nem biztosítok nekik mindent. Ő sokkal jobban keres, senior fejlesztőként a havi nettó egy millió szinte mindig megvan neki, emellett saját háza van. Szóval tényleg elkezdtem pánikolni, hogy neki fogják ítélni a fiúkat...

Mit tegyek, hogy ne vehesse el őket?

2023. febr. 11. 09:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%
Közös felügyelet csak akkor lehet, ha megoldható, hogy a gyerekek bejárjanak a suliba mindkét szülőtől. Ha a kérdező 20 km-re ment, akkor nincs esélye a férjnek még csak erre se.
2023. febr. 11. 13:06
 22/31 anonim ***** válasza:
26%

Húú, ebben a kamu kérdésben minden benne van. Mondhatni, az állatorvosi ló!

A hűtlen, hímsoviniszta férfi, aki kisemmizi az érte güriző nőt.

A rosszul kereső tanár, akit a gonosz állam semmiz ki.

A feminizmus: az áldozat mindig a nő.

Azé okos vagy, elég jól összeszedted😂

2023. febr. 11. 13:08
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 Nem fogok bocsánatot kérni tőled, mert létezem, vagy mert megcsalt a férjem.
2023. febr. 11. 14:44
 24/31 anonim válasza:
25%

Kérdező!3-as vagyok!

Ne foglalkozz ilyen kishitű empatika nélküli emberekkel, akik ide írnak.

Ne aggódj ezen, nem fogják élvezni tőled Őket!

Most tedd azt, amit jónak érzel, gyógyítgasd a lelkedet és a gyerekeidét.

Aki hibázott az nem te vagy.Aggodni nem kell, felesleges.

Boldog éveket kívánok!

2023. febr. 11. 15:32
 25/31 anonim ***** válasza:
86%
Elvenni nem fogják, de osztott felügyeletet megítélhetnek. És azért 1 szobában élni hárman hosszútávon nem megfelelő. Kimennek környezettanulmányra, és felmérik a helyzetet.
2023. febr. 11. 16:54
 26/31 anonim ***** válasza:
60%
A bìròsàg anyapàrti. Engem a felesegem csalt meg jol keresek ő keveset megis neki iteltek pedig ellenem nem tudott felmutatni semmit. Apanak magas a keresete akkor fog fizetni egy csomo tartasdijat, plusz a gyerekekre kapsz 2x40 e adokedvezmenyt 30 e csaladi potlekot. A hazba meg kõltözzèl vissza szèpen ugyanis az az utolso kozosen lakott ingatlan ahol lakashasznalati jogod van onnan nem küldhet el plane ha a gyerekeket neked itelik.
2023. febr. 12. 18:14
 27/31 anonim ***** válasza:
49%
26 folytatasa es a gyerekeknek is van lakashazxnalati joga ugyhogh ha apuka ki akaronnan paterolni akkor bùsas summat fog erte fizetni. Ha ugyvedhez mesz akkor vàloperes ugyvedhez menj aki hallotg màr ilyenekről mert egy csomò ugyvednek fingja sincs erről
2023. febr. 12. 18:19
 28/31 anonim ***** válasza:
28%
Magyarországon szinte csak akkor ítélik az apának a gyereket, ha a nő ön- és közveszélyes.
2023. febr. 12. 19:03
 29/31 anonim ***** válasza:
70%

Ennyi ostoba hozzászólót ritkán látni egy helyen!

Csak hogy felfogja mindenki: Magyarország nem anyapárti! A gyereket nem csak az anyjának ítélik.

Mindkét félnél van jövedelem vizsgálat és hogy képes-e eltartani a gyerekeit! Csak a nagy általánosságban az apukák nincsenek berendezkedve egy gyereknevelésre! Lehet millás fizetése, ha reggel 6tól este 7-8 ig dolgozik, stb, stb.!

2023. febr. 14. 16:47
 30/31 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy irta a 29es, hiaba a nagy havi jovedelem, ha ez nap 10-12 ora meloval jar.

Plusz az uj cuncimokus sem vagyik hirtelen 2 kisgyerek tarsasagara.

Oket meg egy par honapig, max egy evig az orrba szajba kefel@s fogja lekottni.

Aztan a kis cuki alfahim tovabb all

2023. febr. 14. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!