Van itt aki nem szereti a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Úgyértem nagyon nem szereti2022. szept. 9. 18:33
1/33 anonim válasza:
Nekem nincs bajom velük úgy általában, de ha ez számít, sajátot sosem akartam, és nem is lett.
37/N
2/33 anonim válasza:
Ha megnéznél néhány korábbi ezzel kapcsolatos kérdést, találnák válaszokat. Ez a kérdés kicsit másképp fogalmazva rendszeresen felmerül.
4/33 anonim válasza:
Általános gyerek útálat van, most ez a divat.
5/33 A kérdező kommentje:
Igen néztem előtte többet is, de nem igazán találtam választ, vagy ha láttam is, azok nagyon régiek voltak. Igazából a "nem szereti" alatt arra lennék jobban kíváncsi, hogy olyan van-e aki szabályosan ki nem állhatja őket?
2022. szept. 9. 18:49
6/33 anonim válasza:
Biztosan van bár elég beteg dolog mindenkit utálni az életkora miatt.
Ugyanezzel az erdővel lehet utálni minden időset, vagy nőt, férfit, egyetemistát, terhes nőt vagy középkorú férfit.
7/33 anonim válasza:
Sajátokkal nincs gondom, de van olyan a rokonságban, akit ki nem állhatok! Pedig még 10 éves sincs, és nem tudom, hogy az ő hibája, vagy a szüleié, de akkora gyökér ami felnőtt korban is ritka!
8/33 anonim válasza:
Pedig aranyosak a kizsgyerekek, kizsjányok
9/33 anonim válasza:
Én nem utálom őket, csak ne kényszerítsék rám.
10/33 anonim válasza:
4. mi az, hogy útálat? Ezen az oldalon divat hosszú ú-val írni ezt a szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!