Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt aki nem szereti a...

Van itt aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Úgyértem nagyon nem szereti

2022. szept. 9. 18:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Rokonok, barátok konkrét gyerekeit kedvelem, de úgy általában a gyerekeket, főleg csodában, ki nem állhatom.
2022. szept. 9. 19:22
 12/33 A kérdező kommentje:

Így lehet egyszerűbb meghatározni a mértéket:

10-es skálán legyen

6 - aki nem szereti/idegesítik

8 - ha utálálatot érez

10 - ha már annyira nem bírja őket elviselni, hogy a látványuktól is ideges.

Olyan van, akinél ez a szám a 20-as?

2022. szept. 9. 19:39
 13/33 anonim ***** válasza:
18%
Sok ilyen van itt az oldalon, "gyerekmentesnek" nevezik magukat de olyan undorító stílust tudnak sokan produkálni, hogy az valami gyönyörű.
2022. szept. 9. 19:41
 14/33 A kérdező kommentje:
Igen de a legtöbbnél közülük olyan 6 - 8 szinten lehet ez, az gyakoribb. Ők van hogy csak felindulásból állítják, nyomósabb ok nélkül, és egy másik napon lehet máshogy is válaszolnának rá.
2022. szept. 9. 19:51
 15/33 anonim ***** válasza:
61%

Mondjuk aki szimplán egy gyerek látványától is ideges, anélkül, hogy bármi történt volna, az kezeltesse magát, mert ennyire gyűlölködni elmebeteg dolog. Ez ugyanaz, mintha valakit csak azért nem bírok elviselni, mert mondjuk néger, pedig semmit nem ártott nekem.

Én sem szeretem őket kifejezetten, amelyik úgy viselkedik, azt mondhatni utálom is (bár inkább a szüleit, mert ők tehetnek erről), de egy jól nevelt, aranyos, kedves gyereket nem tudok csak azért rühellni, mert gyerek.

2022. szept. 9. 20:11
 16/33 anonim ***** válasza:
81%
Van idegesit gyerek az tuti, de ott altalaban egy hulye szulo all mogotte... Nem nem utalom a gyerekeket. Maximum Neha ahogy viselkedni tudnak bizonyos helyzetekben. De Mi is ilyenek voltunk..
2022. szept. 9. 20:17
 17/33 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor a szülő sem foglalkozik vele eleget.
2022. szept. 9. 20:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy dühösen ideges leszek, inkább olyan "légyszi figyeljetek rá, hogy ne jöjjön nekem meg ne hagyjátok velem egyedül" ideges. Mintha a nyakadba akarnának rakni egy kígyót úgy, hogy fóbiás vagy.
2022. szept. 9. 20:55
 19/33 anonim ***** válasza:
33%
Nem teljesen értem hogy lehet valaki attól ideges, hogy meglát valakit aki még nem töltött be egy bizonyos életkort. Komoly mentális probléma állhat a háttérben.
2022. szept. 9. 21:02
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

Mert az a valaki pont a kora miatt hangos, nem tud viselkedni, és mások sem kérik rajta számon, hogy normális legyen.

Ha orvosi rendelőben egy felnőtt nő vagy férfi odajön hozzám és megtámaszkodik a combomon, miközben a pofámba bámul, megkérhetem, hogy menjen arrébb, vagy arrébb is lökhetem, hisz bemászott a személyes terembe. De ha egy gyerek teszi ugyanezt, mindenki csak nézi könnyes szemmel, hogy Ödönke milyen kis ügyes.

2022. szept. 9. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!