Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám, hogy az új...

Honnan tudhatnám, hogy az új társam tényleg szereti a gyerekeket, vagy ez csak a beetetés?

Figyelt kérdés
Régóta ismerem amúgy, de gyerekekkel még nem láttam, nem beszéltünk róluk. Most találkoztunk párszor, ott volt a két éves fiam is. Nagyon jól eljátszottak, odafigyelt rá. De nem tudom, hogy ez zsigerből jön neki, vagy csak jó pontot akart szerezni.
2014. máj. 9. 10:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Csak jó pont és jópofi.

Ha valóban gyerekcentrikus lenne, már sokkal többet csevegtetek volna gyerekekről, és régen biztos lennél abba, ami kérdés felvetődött benned.

2014. máj. 9. 10:23
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Szamuráj szokása szerint, teljesen téves választ adott!
2014. máj. 9. 10:26
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ha virágot vesz neked, az zsigerből jön, vagy beetetés? Ha elhív randizni, az zsigerből jön, vagy csak le akar fektetni? Ha megdicséri a ruhádat, az garancia az örök szerelemre, vagy csak jó pontot akar szerezni?

Értem én, hogy egy gyerek érzéseivel nem lehet játszadozni, de ha ennyire gyanakvó vagy, vajon érdemes próbálkozni?

Benne nem bízol, vagy a saját ítélőképességedben (régóta ismered...)?

4/18 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom 1-es neked se férjed se gyereked.
 5/18 A kérdező kommentje:
Igazából ott és akkor biztos voltam benne. Csak így utólag gondolkodtam el. Nagyon átvágott a volt férjem. Na ő az a kívülről 100% családcentrikus, jól bánt az ismerőseink gyerekeivel, vele sokat beszéltünk is róla, és hát ugye be is vállaltuk. Utána derült ki, hogy teljesen az ellenkezője.
2014. máj. 9. 10:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi nem fogjuk tudni megválaszolni. Figyelj rá, ismerd meg.
2014. máj. 9. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:
12%
Figyi kérdező, pillanatok alatt ki lehet deríteni. Ha a partnered tudva azt, hogy neked 2 éves gyereked van, és a programok szervezésénél nem elsősorban a gyerek érdekét tartja szem előtt, mielőtt egy programot leszervez,ott már gyanakodhatsz előadásra.
2014. máj. 9. 10:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán egyik sem, erre nem gondoltál? Talán nincs tapasztalata a gyerekekkel, így nem lehet nagyon témája sem róluk... Vagy nincs hozzájuk érzéke, ilyen is van. De ha már rögtön bizalmatlansággal indítasz egy kapcsolatot, az nem szül jót. Ő nem az exférjed, ne süsd rá az ő "bűnét"! Adj még időt a dolognak, és kiderül. Ismerd meg, ne agyalj!
2014. máj. 9. 10:41
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Hogy nevezhetsz társadnak valakit, akitől egy ilyen egyszerű dolgot nem mersz őszintén megkérdezni?
2014. máj. 9. 10:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Ezzel én is megjártam, amikor megismerkedtem a férjemmel teljesen mást mutatott, volt egy fia, áradozott róla, mindent megadott neki, nekem is volt egy gyermekem, imádta, mindent megtett érte, felkelt hozzá éjjel stb...majd szeretett volna közös babát, bele is mentem,mert láttam mennyire szereti a gyerekeket és milyen jól bánik velük, amikor teherbe estem 180%os fordulatot vett, nem csak az én gyermekemmel sem törődött, de a közössel sem, kb 2éves koráig alig vette fel,nem játszott vele stb. Az évek múlásával kiderült,hogy a sajátjával sem foglalkozik, igaz,hogy megvesz neki mindent amire szüksége van, de ennyi. Dicséri mindenkinek, de nem látogatja,csak ha összefutnak akkor látja!
2014. máj. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!