Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám, hogy az új...

Honnan tudhatnám, hogy az új társam tényleg szereti a gyerekeket, vagy ez csak a beetetés?

Figyelt kérdés
Régóta ismerem amúgy, de gyerekekkel még nem láttam, nem beszéltünk róluk. Most találkoztunk párszor, ott volt a két éves fiam is. Nagyon jól eljátszottak, odafigyelt rá. De nem tudom, hogy ez zsigerből jön neki, vagy csak jó pontot akart szerezni.
2014. máj. 9. 10:18
1 2
 11/18 Nádszálkisasszony ***** válasza:

Szerintem ezt előre sose lehet biztosan tudni. Sokszor még a saját gyerünk hús-vér apját is félreismerjük. Az idő fogja egyedül meghozni a kérdésedre a biztos választ, no meg a sok helyzet amiből kiderülhet, hogy szereti-e.

Mindenesetre adj neki egy esélyt, félelemből nem utasíthatsz el mindenkit!

2014. máj. 9. 11:45
 12/18 Őszödi Ferenc ***** válasza:
0%
Ez csak beetetés. A férfiak rühellik a más kölykét.
2014. máj. 9. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mielőtt értékeled a hozzászólásokat, válogasd ki azokat, akik szerint dögöljön meg a szomszéd tehene is!

Remélem ismered a mondást.

2014. máj. 9. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre csak az idő és az élet fogja megadni a választ. Ha szereted és a fiaddal jól kijön, az legyen elég. Éljétek az életet, aztán meglátjátok hogy alakulnak a dolgok.
2014. máj. 9. 13:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Semmi sem biztos. Példa rá a rengeteg válás, gyerekelhagyás, gyerektartás nemfizetés stb. De bízni kell, mert másként élni sem tudsz..
2014. máj. 9. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Most találkozót először egy idegen gyerekkel mégis mit vártál tőle? Gyerek is frász kapott volna ha annyira mindenáron haverkodni akart volna vele. Más gyerekét lehet szeretni de ugyan olyan mintha sajátom lenne soha nem lesz senkinek, jobb ha elfogadod. Te sem ugyan úgy szereted a barátnőd gyerekét mint a sajátodat.

Másrészt meg azt írjuk beetetés akkor örök életedbe egyedül maradsz?

2014. máj. 9. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak gondoltam hátha van valami jel. De ezek szerint nincs.
2014. máj. 9. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Én csak a saját példámat tudom leírni. Amikor a párom először találkozott a kisfiammal, jól elvoltak de éreztem egy kis távolságtartást. Ami abszolut normális. Kedves volt meg minden, de picit mégis fura. Később elmondta, h a helyzet volt fura neki és csak ezért volt. Azóta imádja a gyereket és a gyerek is őt! Aki meg azt írta, h a pasik nem szeretik más ,,kölkét,, az nem ír igazat... Az én párom kimondottan szereti a gyereket és nagyon élvezi a helyzetet, h így hárman vagyunk. És nem egy balfék, papucs ember... :) úgyhogy sztem ne kételkedj! Tudom h nehéz mert a gyereked is érintett, de ezt úgyis érezni fogod a későbbiekben. Sok boldogságot! :)
2014. máj. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!