Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a páromnak van egy gyermeke az előző feleségétől?
Mikor megismertük egymást, akkor még mindketten házasok voltunk. Egyikünknek sem működött jól a házassága már jó ideje, ezt csak segített belátni az, hogy idővel egymásba szerettünk. Ezután mindketten elváltunk.
Neki van egy gyermeke az előző házasságából (7 éves), nekem nincs. Az elején is tudtam, hogy ez okozhat gubancokat a fejemben és azt is, hogy ezen sokat kell majd dolgoznom, hogy ne fájjon ennyire.
Nem a gyerek megléte zavar, hanem hogy általa örökre össze van kötve a párom egy másik nővel, még ha nem is szereti már, akkor is. Nem úgy, mint én, aki elváltam és innentől soha többé nem kell találkoznom a volt férjemmel, mert nincs miért.
Szeretném felnőttként kezelni a helyzetet, a gyermeket én is szeretem, de borzasztóan fáj az, hogy neki ez a csoda mással adatott meg, nem velem és hogy hiába vált el, ez egy örök kapocs marad kettejük között...
A párom mindent megtesz azért, hogy ez ne zavarjon engem, mindent megtenne értem, de mégis...nagyon nehezen dolgozom ezt fel, hogy a volt felesége mindig az életünk része lesz.
Nincs belőle vita, megértek mindent, belül mégis nagyon szenvedek ettől és szeretnék ezen túllépni valahogy.
Egy biztos, a gyermek az első, ezt mindig észben tartom.
Szívesen olvasnék tanácsokat, hogy mások, akik hasonló helyzetben voltak, hogyan sikerült feldolgozniuk ezt.
Előre is köszönöm.
Ne dolgozd fel sehogy.
A gyereke olyan “tartozéka”, mint a keze, szeme, a személyiségétől elválaszthatatlan.
Készen kaptad. Ha nem tudod elfogadni, akkor továbbállsz.
Kedves 46. hozzászóló!
Te élőben megtapasztaltad, hogy a valóság mennyiben különbözik egy fényképtől és ez biztosan segített neked. Mennyi idő telt el, amíg találkoztál a volt feleséggel?
35. Te egy belevaló ember vagy Mond mióta van első helyen egy ex?Ki a jó fene ő?Ne keverd össze a gyereket egy exel sőt itt a gyerek házas külön él neki sem az apja az első van külön családja.Mi az hogy vagy megszoksz vagy megszöksz FÖLEG HA ESETLEG A NŐ INGATLANÁBA ÉLNEK MERT A DRÁGA EX GATYÁIG LEVETKÖZTETTE APUKÁT.Azért a szavakkal csinnyán kéne bánni.A drága ex feleségeknek sem kéne isten szidrómával élni.
Különben amelyik férfi megragad az ex feleségénél az éljen tovább egyedül és maradjon a jónevelt bológatós kutyusa.(Talán néha mig nincs meg az utod kap egy kiss csontot dobva!)
Mert azt megértem hogy egy kiskorú gyereknél az kell tenni mert kiszolgáltatott a láthatás végett De egy felnött ember ahoz teszi függővé hogy tart kapcsolatot az apjával hogy,hogy hódól be anyukának,mennyire engedi fejni és irányítani magát,akkor az a felnött maradjon inkább csak az annya szoknyája melett.Mindenki megérdemli a boldogságot. Ezt tudomásul kell venni.Csak ki kell harcolni azt.Végezetül öket a gyerek nem tartja össze nem is tartotta.(Hisz akkor nem váltak volna el)A gyereknek maradnak örökké ők a szüleik.Ez viszont egy nagy külömbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!