Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e, hogy ha egy férfi háromszor kiejtette a "Talak" szót, akkor elvált a feleségétől?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Erdélyben még mindig ilyen iszonyatos formája van a válásnak. Ez valami középkor. Valami, amit nem hiszem el, hogy ez igaz.2022. ápr. 21. 12:26
3/12 anonim válasza:
láttalak bántalak szántalak vártalak vagy mi?
5/12 anonim válasza:
"Azt hallottam"
Én meg azt hallottam, hogy anyukád és apukád testvérek.
6/12 anonim válasza:
Ez egy valasi formula az Iszlamban.
Malajziaban es Indoneziaban "talak tiga" a neve :)
37F incel
7/12 anonim válasza:
6.nak
Tőled inkább nem fogadunk el csajozási tanácsot.
Kösz!
8/12 anonim válasza:
Életemben nem halottam ezt a szót. Kifejtenéd ezt bővebben, hogy mi ennek a szónak a jelentése?
9/12 anonim válasza:
"The term talaq is commonly translated as "repudiation" or simply "divorce".[2][7] In classical Islamic law it refers to the husband's right to dissolve the marriage by simply announcing to his wife that he repudiates her"
Nehez volt megtalalni...
37F incel
10/12 anonim válasza:
Erdélyi elvált férfi vagyok. Soha ezt nem hallottam, pedig annyi elvált ember van a környezetemben, hogy őrület. Nem igaz az, hogy holmi középkori, vagy iszlámi vagy mi a bánatom szinten nem fogadják el a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!