Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lenne hogy az eljegyzési gyűrű értéke háromszorosának kell lennie a nettó fizetésednek?
Sok butaságot lehet olvasni itt, a gyk-n, de ez azért űbereli mindent.
Gondolj már bele: 3 hónapig nem eszel, nem fizetsz rezsit, nem öltözködsz stb csak azért,hogy meg tudj venni egy gyűrűt.
Ugyan már!!
Mi ez a sok retardált kérdés az eljegyzési gyűrűkről? Szerintem nem az ára a lényeg, hanem aki adja.
A párom (vagyis már férjem) is 300-at keres átlagba, mégis 33 ezer volt a gyűrűm (sajnos véletlen megláttam az árát) és pont lesz*rom.
Nem azért kell hozzámenni valakihez, mert milliós gyémántgyűrűvel kéri meg a kezed, meg az a nyamvadt gyűrű nem "befektetés", ha válásra kerül a sor (a linkelt kérdés egyik válaszában olvastam).
Kérdező, amelyik nőtől ezt hallottad, menekülj, mert csak a pénz számít neki, nem a kapcsolat.
Na, ez totál új, még nekem is, pedig nagymotoros vagyok már a hülyeségekben.
1-es, azért...ha pl neked valamid szétmegy az ingatlanodban, és ki kell fizess egy pl 600ezres ellendíjat, akkor te 2 hónapig nem eszel, nem iszol, vagy mi, nincs annyi félretett pénzed, mint munkavállaló?
Huha... Akkor a minimalberesek jol jarnak, ok vehetnek olcsobb gyurut😂
Szerintem nem dragabbnak kell lennie, mint a fizetesnek, de mondjuk egy 50-100 ezer kozotti osszeget el lehet ra kolteni, atlagfizetes eseten. Ha valaki nagyon jol keres, akkor tobbet.
Írja már le nekem valaki, hogy miért a fiú vegye meg a gyűrűt?
Kultúrált választ kérek! Egysejtű libák maradjanak dugóban!
EGYENJOGÚSÁG VAN! A leány vehet gyűrűt! Nekem is! Meg is kérheti a kiválasztottja kezét!
Elvégre, úgy de úgy hangoztatják a nők, hogy nincs köztünk különbség!
Ők nem mosnak, takarítanak, főznek egy férfire sem!
A nevét sem veszik fel!
Akkor?? Tessék megvenni azt a rohadt gyűrűt s megkérni a fiú kezét! 300 ezer alatt nem fogadunk el gyűrűt!
Ja! Még sincs egyenjogúság!
Hiába nyomja itt mindenki a kamut.
A nők elvárják a drága gyűrűt, amivel lehet villantani az Instán, meg a csajok előtt a melóban.
Mint a kocsinál, arra is azt írják mindegy, csak legyen, de pontosan tudod, hogy nem egy 19 éves Suzukira, vagy 24 éves BMW-re vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!