Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen jegygyűrűt érdemes venni és hol?
Érdekes dolog ez.
Az utóbbi időben nagyon vágytam már a lánykérésre. Pinteresten egész mappám van olyan gyűrűkből, amik tetszettek. Egész pontosan tudtam, hogy milyet szeretnék. Nem nagyon horosk ékszert, de az ezüstöt jobban kedvelem, így inkább fehéraranyat szerettem volna. Tetszenek a színes, féldrágaköves, egyszerű megoldások. A kerek, ovális és háromszög alakú kövek tetszettek első sorban.
Erre jött a lanykérés. Kaptam egy sárgaarany gyűrűt, szögletes fehér kővel :)
És... Imádom:D Sosem választottam volna ilyen gyűrűt, de a saját kezemen annyira tetszik, annyira passzol, annyira szép:) És a legjobb benne, hogy a párom ízlését tükrözi. Hogy igazán ő "van" benne.
Szóval ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha az illető szeret és komolyan gondolja, akkor bármilyen gyűrűt veszel tetszeni fog neki és szeretni fogja. Ha eltalálod az ízlését, akkor azért, ha nem, akkor meg azért, mert rád emlékezteti.
Egyébként szerintem egy klasszikus kis köves gyűrűvel nehéz melléfogni. Cirkónia bőven jó, de ha pici benne a kő, még a gyémánt se vészesen drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!