Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csakis normális kommenteket kérek. Szerintetek érdemes kezdő aktívként elmenni a Sauna69 be? Egyedül mennék. Mire számíthat az ember ?
Abban hogy elmész nincs semmi gond, tapasztalatot gyüjtesz látsz.
De én ott nem hetyegnék senkivel.
Soha ne feledd gumi nélkül nem baszunk! Mert mondják majd nincs semmi bajom nyugodtan....
Szia. Én sem voltam még, csak egyedül nem merek menni :D
26f uni
Érdemes mérlegelni:
1) Elmész, és mondjuk rossz/semleges esetben semmi extra nem történik, de szaunázni még mindig tudsz, tehát nem pénzkidobás, és fel tudtad mérni hogy neked való a hely vagy nem.
2) nem mész el, mert “jajmileszvelem”, majd évek múlva ötven-hatvan évesen is ezen töprengsz csak már úgy, hogy “jajmilehetettvolna”.
Ez egy annyira egyszerű dilemma.
Az #5-ös nagyon jól fogta meg a kérdést. Nem drága a belépő, mit kell ezen filózni? Elmész, szétnézel, viszel gumit, papucsot és megnézed akkor éppen kik vannak lent. Ha van kedved valamihez, találsz szimpatikus embert akkor csinálod, ha nem akkor meg dumálsz másokkal és gőzölöd magad.
Lehet bárhol a világ legjobb bulija is, ha csak töprengsz és nem mersz lépni. Magától nem fog semmi házhoz menni. Nem szoktak ott sem embert enni, sem megverni senkit, sem megerőszakolni.
az #5-ösnek jár pont, teljesen igaza van.
tapasztalataim szerint sok jó fiatal pasi fordul meg ott... és nincs akkora nyomulás, mint a Magnumban. A gőzben lehet, hogy hozzádérnek, de ha nem tetszik, rakd arrébb nyugodtan a másik kezét :).
#7-es: és igen, a szauna az húspiac - akinek ezzel baja van, az ne menjen meleg szaunába vagy szórakozóhelyre, maximum a partnerével, mert mindegyik az. Ez lehet kiábrándító - de ha összejössz a szép szőke herceggel, akkor nem is az :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!