Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki azért vált el a feleségétől, mert szerelmes lett egy másik nőbe?

Figyelt kérdés

Vagy nem váltatok el, csak viszony lett?

Voltak gyerekek, amikor elváltatok?

Nem forralt bosszút az ex feleség?

2020. jan. 15. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Miért vetted el? Az eskü egy életre szól
2020. jan. 15. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
2020. jan. 15. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Az exférjem szerelmes lett egy munkatársába. Pikk-pakk otthagyott engem és a 4 éves gyerekünket. Persze nem tartott sokáig a hatalmas szerelem, miután összeköltöztek, állandóan veszekedtek. Próbálta visszakönyörögni magát, de nekem már nem kellett. Hogy hogy álltam bosszút? Lett új párom, férjhez mentem, és 10 éve boldog házasságban élünk, családként. Ja, ez nem bosszú volt részemről, csak őt a mai napig bosszantja, hogy mással élem azt az életet, amit ő velem tervezett.
2020. jan. 15. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is lelepett.Igen van gyerek 2 is.Bosszu? Azzal nem sokra mész,elveszed magad elől a lehetőséget, h boldog légy.Inkabb magamra meg a 2 gyerekre koncentráltam és lám lám 1,5 éve ismertem meg a páromat és így vissza gondolva jobb is ,h így alakult.A volt férjemnek is lett gyereke elvannak.
2020. jan. 16. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
34%

Miattam vált el a feleségétől. Bár ha nem lettem volna akkor is válni akart volna, ő külföldön él a nő meg Mo-n, évek óta így külön, egy gyerek van.

Bekavarni nem kavart be, mert szerencsére lett faszija a nőnek, bár sokáig hallani nem akart előtte a válásról, mert ő a boldog idilli családi képet nyomatta mindenhol, Facebookon, hogy ekkora távolságból is milyen jó a házasságuk, miközben mi együtt voltunk :) igazából nem nehéz az olyan feleségen túltenni aki nem hajlandó a szexre és egy undorító dolognak tartja.

2020. jan. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!