Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb, egy szinte szex nélküli(havi 1) házasság gyerekekkel, családban, ahol mindenünk megvan jól érezve magam(csak a szexmentesség ami mérgezi az egészet) vagy elválni és egyedül megpróbálni új életet?
Aranyos vagy 30-as, de a mi sztorink nem az a masik hata mogotti kefelos sztori. Ebbol kovetkezik, hogy az also fertalyunknak tudtunk parancsolni, ugyanis amig o el nem koltozott alberletbe, addig nem fekudtunk le egymassal. Amikor pedig o elkoltozott, azelott mindent elmondott a felesegenek. Egy csokon kivul semmilyen mas testi dolog nem tortent koztunk.
Megerto nem leszek, nem az a fajta vagyok, de sokkal nagyobb gerincet latok ebben a megoldasban, mint abban, ahol szenne csaljak egymast a felek, es csak azert lep le az egyik, amikor a masik kidobta. Hadd ne kelljen mondanom, ebbol van sokkal tobb. Olvasgass itt is, a szeretohoz azert megy a megcsalo, mert a megcsalt fel kidobja otthonrol.
#32: és igen! végre vki, de mindjárt megérkezik a lepontozó-sereg.
megszegi az esküjét spirituális értelemben (a házasság nem csak egy papír), és megszegi emberi értelemben (a modern pszihológia szerint is). egy házasságot szexuális értelemben is működtetni kell, nemcsak anyagi èrtelemben, meg a hétköznapok szintjén. oké, jöhet a duma, hogy az én testem vá-vá-vá, de akkor az meg nem az én testem, hogy 2-3 állásom van, hogy életem párja nyugodtan dolgozhasson, egy számára nem megterhelő munkát (alulfizetve ofkoz)???
Hasonló cipőben vagyok, mint te, és jó ideig próbáltam, megfejteni mi a gond, aztán rendbe tenni a házasságom, de végül nem sikerült.
1. Az én feleségem azért nem fekszik le velem, mert nem kíván (szeret, tisztel, vonzódik, stb.) már. Ennyi. Ezt felesleges boncolgatni, ha nem vagy magas státuszú alfa hím, előbb utóbb mindenki így jár. Így jártál te is.
2. Én igenis szenvedek a szexmentes házasságtól, és ha nem lennének kicsi gyerekek, én meg kiábrándult, 50+ os apuka, rég elváltam volna.
3. Egyetértek egy előttem szólóval, a mai világban, hacsak nem vagy menő vállalkozó, nem tudod anyagilag újrakezdeni, és egy lekopasztott apuka nem lesz túl vonzó a mai csajoknak.
4. Negyven évesen, ha van jól fizető melód, te most még, talán még találsz magad mellé szeretőt, új felesége.
5. Amit tegyél: fejleszd magad, törődj magaddal, külsőleg-belsőleg, önbizalmat ad, és a csajok is észreveszik.
6. Amit ne tegyél: ne hidd el a feleségednek, hogy ennek te vagy az oka (kivéve, ha tényleg tettél valami olyat). Ne hidd el, hogy több munkával, pénzel, udvarlással, kuncsorgással több lesz a szex. Ideig-óráig talán igen, de nem ettől indul be a vágy, hidd el.
Szóval, üdv a klubban.
Ha jól érzed magad miért válnál?
A szex miatt képes lennél elhagyni a családodat?
Ennélkül még lehet élni nem a fő lényege az életnek vannak sokkal fontosabb dokgok.
Itt tanácsolják beszélj a pároddal miért van ez így?Talán ő az agyban eggyáltalán nem érzi jól magát veled.
Vagy valami régi sérelmet cipel.
Mi nök máskép éljük meg a szexualítást mint egy férfi.
Én is klubtag vagyok, mint a 36. Azzal a különbséggel, hogy én váltam, 43 évesen, két kisgyerek mellett.
Volt sok megbeszélés. Sok megállapodás. Volt párterápia, ami tényleg hasznos volt, csak van egy pont, amikor már nem segít.
Nem volt komoly változás. Nem volt megbecsülés. Nem volt kölcsönös türelem. Maradt volna az állóvíz, a lakótársi együttélés, amihez nekem már nem volt kapacitásom.
A havi 1 szex az gyakorlatilag SZ@R szexet jelent, azt a nőt pedig, aki le bírja írni, hogy 40 éves családapa csak recskázzon és örüljön a SZ@R szexnek, azt éri még meglepetés az életben.
Ki kell mondani, hogy a legendás 40-es kefélőgép anyukák mellett baromi sok nő megveti a dugást.Lehet, hogy nem a férjével kívánná a szexet, de lehet, hogy egy második kapcsolatban is kihűlne a muff.
Nálunk a végén már havi szinten sem volt hajlandó az intimitásra. Ha nem tudtam volna visszaköltözni a szülői házba, én bizony belefogtam volna a szeretősdibe. A gyerekek miatt, semmi más nem tartott a házasságban. Mindegy kivel, csak valamennyire beindítson, de eljártam volna diszkréten hazulról, és nem vesződtem volna a feleségem szeszélyeivel.
Nem könnyű a társkeresés elváltan, üres zsebbel, de nem is számoltam azzal, hogy sorjáznak a fiatal lányok, anyukák rám várva. Ez ilyen műfaj, várni és keresni kell. Ha viszont sikerül normális nőt találni, akkor normális életet is élhetek, nem úgy, mint egy nyomorult házasságban, ahol semmibe vesznek. Nekem már nincsenek nagy terveim, nem akarok családi házat építeni, 200 lóerős kocsikon jaszkarizni. Csak egy értelmes nővel együtt élni, aki szeret. Ez többet ér nekem, mint kimosolyogni a külvilágnak egy tré családból, ahová hordom a pénzt, de nincs becsületem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!