Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a jobb, egy szinte szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jobb, egy szinte szex nélküli(havi 1) házasság gyerekekkel, családban, ahol mindenünk megvan jól érezve magam(csak a szexmentesség ami mérgezi az egészet) vagy elválni és egyedül megpróbálni új életet?

Figyelt kérdés
Nyilván apaként, mások példáját látva ilyenkor majdhogynem földönfutó lesz az ember. Mehetnék albiba vihetném a ruháimat meg az autómat, mert a többit már csak a gyerekek miatt sem vinném. 42 évesen ez nagy szívás lenne szerintem. Ki lehet ebből jönni jól?
2022. szept. 14. 08:41
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
80%
Nem lett volna tisztességesebb előbb lezárni és utána flörtölgetni? Téged ez nem zavart? Egyébként a legtöbb ilyen "pedig már panaszkodtam az asszonynak" az csak az, hogy benyújtja a kérvényt az igényeire, de nem hallgatja meg a másik oldalt. Aki úgy válik el, hogy minden a másik hibája volt, az nem tanult belőle - és ezzel pont nem az asszonyt akarom mentegetni, de mindig kettőn áll. Aztán meg anno párt keresve sosem tudtam volna olyat elfogadni, aki csalt, mert nem szerettem volna azon agyalni, mikor teszi meg velem - foglalttal, pláne gyerekessel meg pláne nem kezdtem volna.
2022. szept. 14. 15:29
 22/47 anonim ***** válasza:
65%

Ebben igazad van, tisztessegesebb lett volna lezarni elotte. Beleesett o is abba a hibaba, mint sokan masok, hogy addig nem engedte el a liant, amig a kovetkezot meg nem fogta.

Velem nem flortolgetett, amikor azok a dolgok tortentek, en meg nem voltam a kepben. Amikrol egyebkent az asszony is tudott, csak homokba dugta a fejet. Jol irod, ketton all a vasar, ket ember bszta el a hazassagot, nem csak az egyik.

En sem akartam gyerekes pasival “kezdeni”, de egymasba szerettunk, gyengek voltunk es nem tudtunk megalljt parancsolni az erzeseinknek.

Koszonom az intelligens diskurzust!

2022. szept. 14. 15:35
 23/47 Mathus ***** válasza:
68%

#22: nyugi, az aszex banyák mindig le fognak pontozni.

az aki utálja a szexet, saját magát, a másikat és nem szeret örömet szerezni annak, akire letette az életét, pont az szegi meg a házastársi esküjét.

2022. szept. 14. 17:57
 24/47 anonim ***** válasza:
91%
23: Nagyon sok ferfi szamol be arrol, hogy a gyerek elott a feleseguk adott magara, kivanta es kezdemenyezte a szexet, aztan elutasito lett ahogy megszuletett a gyerek. Ellenben sok no is panaszkodik, itt ezen az oldalon is, hogy hiaba akarjak ok a szexet, a ferjuk mar rajuk sem hederit. En nem szeretnem rahuzni egyik nemre sem a vizes lepedot, mindig van valami a hatterben amirol nem tudunk, nem lehet csak es kizarolag a ferfiakat vagy a noket hibaztatni.
2022. szept. 14. 18:12
 25/47 anonim ***** válasza:
87%
A házasság a jobb, 42 évesen normális partnert találni, úgy hogy még gyerekeid is vannak, kb lehetetlen.
2022. szept. 14. 19:06
 26/47 anonim ***** válasza:
56%
Verd ki szigorúan minden reggel és vállalj plusz munkát, így boldog öregkorod lesz, egyébként magányosan fogsz meghalni egy garzon foteljében!
2022. szept. 14. 20:46
 27/47 anonim ***** válasza:
18%
Örülj neki hogy nem kell szexelni ha mem bírsz magaddal menj fizetős helyekre.
2022. szept. 14. 23:40
 28/47 Mathus ***** válasza:
90%
#27: KELL szexelni - milyen szépen írod. vannak gondok.
2022. szept. 15. 05:14
 29/47 anonim ***** válasza:
75%

Mennyire különbözik az igényetek szex terén? Ha nagyon, az kellemetlen de szerető vagy hivatásos helyet akkor is először inkább a felnőtt emberekhez méltó eszmecserét javaslom. Ha alapból jó a házasság a feleséged is hajlandó lesz többet tenni érte, hidd el....

Ha beviszel a kapcsolatba egy harmadikat, az garantáltan rossz hatással lesz a házasságodra, mert a párod előbb-utóbb ráérez és az is elromlik majd, ami még most jól működik köztetek.

2022. szept. 15. 08:52
 30/47 anonim ***** válasza:
35%

22

"nem tudtunk megalljt parancsolni az erzeseinknek."

:D:D Vagy inkább az alsófertálynak.

Akkor is ilyen megértő leszel vele, ha a Te liánodat is egy másikéval összekapaszkodva fogja majd?

2022. szept. 15. 09:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!