Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?
#66 nem hagyott el én költöztem el, egyébként pont volt mindkettőnknek kapcsolata. És igen, azzal a hapsival is jóban voltam, sőt a mai napig jóban vagyok vele. És az exnejemmel is jóban vagyok, pedig már nem a gyerekek miatt, hisz régesrég felnőttek, saját családjuk van.
.
Teljesen természetes. Apa lehet, hogy dolgozik, stb. élik az életüket.
Nyilván nem idegen a gyereknek, nyilván az óvodában is le lett adva a neve, hogy az apa megbízza őt, innentől jogosult átvenni.
Ha a gyerek megbízik benne, ha neki nem okoz traumát, stb. akkor teljesen rendjén van.
Az exnek is tovább kell lépnie, lezárni magában a megszűnt kapcsolatot, és élni az életét, és nem értelmetlen, vélt sérelmeken rágódni.
Szóval racionálisan teljesen rendjénvaló dolog, amit a férj és a nője csinál, nincs benne semmi gond.
A többit meg neked kell helyretenni magadban.
Mi fáj valójában? Gyászold meg a kapcsolatot, és zárd le, mert már vége.
Nekem az fájna, ha a volt feleségemnek az fájna, ha a barátnőm menne a gyerekért.
Két okból: hogy lehettem ilyen idióta, hogy egy ilyen barom nőt elvettem, és azért, hogy egy ilyen barom nő a gyereknek se tesz jót, nyilván tele van gyűlölettel, és ezt a gyűlöletet a gyerek is megérzi, és árt a személyiségfejlődésének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!