Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fàjna Neked,ha a Volt férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
96%

#66 nem hagyott el én költöztem el, egyébként pont volt mindkettőnknek kapcsolata. És igen, azzal a hapsival is jóban voltam, sőt a mai napig jóban vagyok vele. És az exnejemmel is jóban vagyok, pedig már nem a gyerekek miatt, hisz régesrég felnőttek, saját családjuk van.

.

2022. szept. 4. 20:26
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes. Apa lehet, hogy dolgozik, stb. élik az életüket.

Nyilván nem idegen a gyereknek, nyilván az óvodában is le lett adva a neve, hogy az apa megbízza őt, innentől jogosult átvenni.

Ha a gyerek megbízik benne, ha neki nem okoz traumát, stb. akkor teljesen rendjén van.

Az exnek is tovább kell lépnie, lezárni magában a megszűnt kapcsolatot, és élni az életét, és nem értelmetlen, vélt sérelmeken rágódni.

Szóval racionálisan teljesen rendjénvaló dolog, amit a férj és a nője csinál, nincs benne semmi gond.

A többit meg neked kell helyretenni magadban.

Mi fáj valójában? Gyászold meg a kapcsolatot, és zárd le, mert már vége.

2022. szept. 5. 07:50
 73/77 De La Cruse ***** válasza:
27%
Vigyáz a férjedre, tartsd meg.
2022. szept. 5. 18:47
 74/77 anonim ***** válasza:
91%
Új nője?!? Párja, szerelme, lehet hogy később a felesége lesz. Inkább pozitív hogy megteszi ezt, és elfogado, mintsem marna a gyereket. Neked tovább kell lépni, és elfogadno, hogy semmi közöd a volt férjedhez, azt csinál amit akar, akivel akár. Hajrá
2022. szept. 6. 13:02
 75/77 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az fájna, ha a volt feleségemnek az fájna, ha a barátnőm menne a gyerekért.

Két okból: hogy lehettem ilyen idióta, hogy egy ilyen barom nőt elvettem, és azért, hogy egy ilyen barom nő a gyereknek se tesz jót, nyilván tele van gyűlölettel, és ezt a gyűlöletet a gyerek is megérzi, és árt a személyiségfejlődésének.

2022. szept. 6. 18:08
 76/77 anonim ***** válasza:
54%
70: jó szöveg, hogy csak azért dicséri a külsejét, mert jóban akar vele lenni... vagy csak az említett ex lepattant a nőről és így magyarázza ki a szitut. (Biztos azt is csak képzelődtem, amikor a volt férjem megkérdezte, hogy "már nem lehet-e visszacsinálni a dolgokat...?") (69-es)
2022. szept. 9. 21:02
 77/77 anonim ***** válasza:
100%
Nem, megköszönném neki. Igyekeznék jó viszonyt ápolni vele, és örülnék ha a gyerek is elfogadná az apukája párját.
2022. szept. 16. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!