Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltál mert mégse akart a párod második gyereket?
Hány évvel később? Megbántad?
Lett új kapcsolatodból több gyereked?
Első babánk előtt folyamatosan legalább kettőről beszéltünk, azóta viszont szóba sem lehet hozni kb a témát.
Az eddigi válaszok egy másik kérdésemnél mind arra irányultak, hogy ha átvert, hiába teljesen mást terveztünk, váljak el..
A kapcsolatunk így is megromlott a gyerekünk születése óta. Itt az idő a kérdés, hogy megéri-e korán lépnem
Abban az esetben lenne megfontolandó, ha neked nagyon fontos, hogy legyen, ő pedig végül egyet sem akart volna. Ha már van egy, akkor nem értem, hogy lehet ez válóok. Mi a garancia, hogy lesz másik társ, aki akar majd egy közös gyereket? Ezért a lehetőségért, hogy hátha majd összejön megfosztanád a már meglévő gyereked attól, hogy normális családja legyen?
Olyan mintha a még nem létező gyerek, akinek az anyja sincs még kilátásban, fontosabb lenne mint a meglévő gyerek. Nem értelek.
Én vagyok az anya
És nem ez a fő válóok, hanem egyszerűen minden idegesít már az utóbbi időben, alig várom, amikor nincs itthon, stb
Passz tehát szaril vagytok es ebbe a szar hazassagba te meg szulnél.
Ne haragudj de a ferjednek legalább van esze!
Én elváltak mert akartam még egy gyereket és az exem nem akart.
Most már van még egy gyerekem.
Emiatt el lehet válni, szerintem teljesen kiábrándító ha valaki nem szereti a gyerekeket.
Nekem nem kellett.
Persze évekig könyörgött utána hogy béküljünk ki, de én már addigra kiábrándultam.
Csak amiatt elválni, mert nem akar még egy gyereket, a meglévő gyereked semmibe vétele, totális leszarása, önzőség. Ő ugyanis már itt van, és jó lenne, ha normális családban nőne fel, a saját apjával.
De az is sokat elárul az értelmi képességeidről, hogy szar a házasságotok, idegesít a férjed, annak örülsz, ha nincs otthon, de te azért kierőszakolnál még egy gyereket, hogy aztán pár év múlva kettővel válhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!