Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváltál mert mégse akart a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváltál mert mégse akart a párod második gyereket?

Figyelt kérdés

Hány évvel később? Megbántad?

Lett új kapcsolatodból több gyereked?

Első babánk előtt folyamatosan legalább kettőről beszéltünk, azóta viszont szóba sem lehet hozni kb a témát.

tegnap 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
És fontosabb a gyerek, aki nincs?
tegnap 19:48
 2/12 A kérdező kommentje:

Az eddigi válaszok egy másik kérdésemnél mind arra irányultak, hogy ha átvert, hiába teljesen mást terveztünk, váljak el..

A kapcsolatunk így is megromlott a gyerekünk születése óta. Itt az idő a kérdés, hogy megéri-e korán lépnem

tegnap 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Annyira felesleges gyerekek szamarol beszelni, amikor meg egy sincs. Honnan tudna az ember elore, hogy milyen lesz pl a szules? Van no, akinek annyira traumatikus, hogy amiatt nem akar meg egy gyereket. Vagy ha tobbemberes, nyugos, rosszul evo-alvo az a baba, aki mellett kimerul a szulo, nem lehet letenni, nincs mellette elete, es sorolhatnam. Szep dolog masodik-harmadik-negyedik gyerekrol beszelni, de vannak dolgok, amiket elore nem tud az ember.
tegnap 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Abban az esetben lenne megfontolandó, ha neked nagyon fontos, hogy legyen, ő pedig végül egyet sem akart volna. Ha már van egy, akkor nem értem, hogy lehet ez válóok. Mi a garancia, hogy lesz másik társ, aki akar majd egy közös gyereket? Ezért a lehetőségért, hogy hátha majd összejön megfosztanád a már meglévő gyereked attól, hogy normális családja legyen?

Olyan mintha a még nem létező gyerek, akinek az anyja sincs még kilátásban, fontosabb lenne mint a meglévő gyerek. Nem értelek.

tegnap 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Én vagyok az anya

És nem ez a fő válóok, hanem egyszerűen minden idegesít már az utóbbi időben, alig várom, amikor nincs itthon, stb

tegnap 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem vert át. Meggondolta magát.
tegnap 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
De akkor te nem azért akarsz válni, mert a férjed nem akar második gyereket. Egyáltalán hogy merül fel még egy gyerek gondolata, ha idegesít és nem szeretsz vele lenni?
tegnap 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Passz tehát szaril vagytok es ebbe a szar hazassagba te meg szulnél.

Ne haragudj de a ferjednek legalább van esze!

tegnap 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Én elváltak mert akartam még egy gyereket és az exem nem akart.

Most már van még egy gyerekem.

Emiatt el lehet válni, szerintem teljesen kiábrándító ha valaki nem szereti a gyerekeket.

Nekem nem kellett.

Persze évekig könyörgött utána hogy béküljünk ki, de én már addigra kiábrándultam.

ma 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Csak amiatt elválni, mert nem akar még egy gyereket, a meglévő gyereked semmibe vétele, totális leszarása, önzőség. Ő ugyanis már itt van, és jó lenne, ha normális családban nőne fel, a saját apjával.

De az is sokat elárul az értelmi képességeidről, hogy szar a házasságotok, idegesít a férjed, annak örülsz, ha nincs otthon, de te azért kierőszakolnál még egy gyereket, hogy aztán pár év múlva kettővel válhass.

ma 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!