Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?
Itt csak apuci bukhat. A felügyeleti jogot ok nélkül nem dobálják át. A törvény pontos betartása hiszti?
Meg a kis f..om. Nem apuka munkájához kell a gyereknek igazodni. A szülöi kötelesség sokkal fontosabb, mint a mjnkahelyi. PONT.
A te érvelésed légbőlkapott, ezzel az indokkal a nagyszülő sem mehetne a gyerekért. Meg a bébiszitter sem.
Ezt milyen törvény tiltja szerinted?
Na,.kiskoma. Tanár vagyok. Egyetemmel általánosban, egy gyakorlóban. Osztályfőnök.
Három olyan " fiam" - nyilván tanítványom van, akinél bíróság szabályozta, ki viheti el.
És átéltem, amit átéltem.
A válás nem arról szól, hogy apucinak mi a jó. Az alapeset más, de itt apuci lepasszolja a kötelességét wgy vadidegennek. De fordítsuk meg. Van egyáltalán gyereked? Örülnél, ha egy vadidegen betoppanna, hogy viszi a gyereket? Vagy napözis.nevelöként mit tennél? Hadd vigye? Persze....
Kiskoma, ez kedves :)
Van gyerekem, vadidegennek sosem "adják oda", csak annak, akit - mint szülői felügyeletet gyakorló - arra meghatalmazok.
Ez így is van rendjén.
Ha a kérdező bíróság előtt be tudja bizonyítani, hogy a gyerek joga sérül, miközben az apuka által meghatalmazott személy megy a gyerekért, akkor igazad lehet, így keletkeztek feltehetően ezek a bírói döntések.
De itt nem látszik a jogsértés, amire lehetne hivatkozni, nincs veszélyben a gyerek élete vagy egészsége, de még a fejlődéshez való joga sem.
Tedd félre a személyes indulatod, a szívedre meg a kezed: egyszer sem ment még egy gyerekért sem nálatok bébiszitter az iskolába?
Ezt hogy illeszted be az elméletedbe, hogy csak a személyes felügyelet a törvényes?
Tényleg várok valami jogi alátámasztást, ha már törvényre hivatkozol, különben a véleményed félrevezető és káros.
Debrecenben élek, és nem, nem ment bébiszitter. Mama, esetleg osztályáts apja - anyja a szomszédért kisfiúért, ha szóltak, igen.
Ha az van leírva az ítéletbwn, hkgy Apcika ettől eddig elviheti, akkor az tiszta beszéd. Az nem bébiszitter vagy egyszeri rozi.
A gyereknél én gyakorlom a felügyeleti jogkt, anyucinak cdsk láthatási van, és percre pontosan megkövetelem a.leírtak betartását. Jól is.nézne ki, ha egy tetovált melóscigány jönne a.kisfiamért. Mondjuk nagyon fél tölem, de ez másik sztori.
Nálatok azért van így, mert anyukának nincs felügyeleti joga.
Akkor igen, te szabod meg a feltételeket.
Közös felügyeletet esetén ez másként működik, de ha a kérdező szintébln kizárólagosan jogosult, akkor természetesen igazad van.
A kérdező majd tudja, hogy náluk mi a helyzet, ehhez képest veszi figyelembe majd a válaszod, gondolom.
"más, de itt apuci lepasszolja a kötelességét wgy vadidegennek."
Az élettársának.
Mit szólna a kérdező, ha apuci is hisztizne, ha a kérdező élettársa menne a gyerekért.
Az egész témának semmi köze a gyerekhez, egyedül a kérdező sértett egojanak és hogy képtelen tovább lépni.
Es nem, nem az új nő szedte el apucit egy tökéletes kapcsolatból, hanem apuci lépett ki a szr házasságból, amit ketten csesztek el
Álljunk csak.meg, 48- es!!! A gyereknek nem esik rosszul, hogy nem apa vagy anya megy érte hanem rozika???
Mi van????
A kérdezőt OTTHAGYTÁK!!! Majd ha átéled, akkor dumálj ilyen állatságokat!
Nagyon is a gyerekről szól, hogy ki megy érte!
Ne oszd az ész, a Teremtő igen- igen keveset adott neked!
48
Ez nem a gyerekről szól. Ez egyedül a sértett buszkesegrok szól. Ha pedig közös felügyelet van, akkor a kérdező nem ezt le kell nyelni. Ugyanolyan szülő az apuka is. Gondolom, o nem dumák bele anyzci életébe.
A gyerek érdeke az, hogy jó kapcsolatot ápoljin az apjával és az élettársával is.
A nem túl intelligens harpia osanyak gondolkodnak úgy, ahogy te. Arra nem is gondolva, hogy a gyereknek ártanak a gyűlölködő legkorrel és orlodni fog a két szülő között.
43 tanár vagy... Na ez mindent elmond 😂 (tisztelet a normális tanároknak).
Az osztálytárs apja tényleg jobb 😂.
Kérdező neked se lesz párod ugye? Ha veled van csak akkor h a gyerek az apjánál van. Ha nem tudod megoldani egyszer véletlen akkor se engedd a párod h menjen érte (bár kétlem h így lesz, látja mi a helyzet és menekül).
A gyerek az első! Válasz nem jött h a nő milyen a gyerekkel és a gyerekek h áll hozzá!? Pedig ez a megfontosabb.
Ha már egyszer elbsztátok a házasságot akkor legalább az újrakezdésbe hagyjátok békén a másikat.
Te csak megvagy sértve, h miatta hagyott ott, leszarsz mindent, az se érdekel milyen a kapcsolatuk (persze úgy h te nem dumalod tele a gyerek fejét hülyeségekkel).
Van gyerekem és szerencse ilyen gondom nincs. De egyre jobban értem h a férfiaknak meg a nőknek miért nem kell gyerekkel egy másik ember...ki viseli ezt el? Én tuti h nem semmilyen szerepben (se mint anya, de mint új nő).
De háborútatok csak, szívassátok a gyereket mer kit képzel az a büdös kv h segít a párjának és elmegy a gyerekért.
Szánalmas, aztán lehet lepontozni. Nekem legalább ilyen gondom nincs mert normálisan lezeltük!
N 30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!