Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?
20 nem mindenkinek kell félnie, h az exe egy ilyennel jön össze, már bocs!
22 a férjed fejéhez pisztolyt azért nem tartottak sztm. Ha normális lenne a gyerekkel akkor semmi közöd hozzá ha tetszik ha nem.
Ha egyszer 2 ember szétmegy és ott a gyerek, akk mindenki új párjával való jó kapcsolat is a cél.
Ha lányom szereti az apja nőjét akkor én annak csak örülök.
Becseszne, h az apja megmondja h kivel vagyok együtt meg mennyit engedek a páromnak h beleszoljon a dolgokba. Gyerekkel együtt vállalt és igen is ha közös jövőt tervezek ő is elmegy a gyerekért az iskolába és az apjának nincs ebbe beleszolasa amíg a párom jól bánik a gyerekkel! Ez fordítva is igaz lenne ha apuka képbe lenne.
Az a baj a legtöbb ilyen esetbe h márcsak azért is furják egymást. Ennek is a gyerek issza meg a levét.
Kérdező! Rosszul bánik a gyerekkel? Milyen a viszonyuk?
Te miért akarsz tenni azellen h elmenjen érte az apja nője?
Nem értem ezt a sok utálkozást, féltékenységet. Ha jól bánsz a gyerekeddel szeret és nem felejti el h te vagy az anyja.
Vagy féltékeny vagy h neked nincs senkid?
N 30
Ne engedje? Mégis milyen formában? Lefekszik az iskola küszöbén?
Apuka idejét apuka oldja meg Ha mostohaval akkor mostohaval
"Naná, hogy az apa gyermeke is, de az anyáé is. Apuka akadjon is ki, ha számára egy idegen szállítgatja a gyerekét. "
Hát bocs, de elváltak. És feltehetően mindkettőjüknek lesz új párja, akik nyilvánvalóan érintkezni fognak a gyerekkel és alkalmasint egyedül viszik ide-oda és szerveznek programokat.
AKi ezt képtelen elviselni, az ne válljon el és ne szüljön/csináljon gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!