Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?
Na ilyen két hazug nő. Akik.maguknaknhazudják, hogy jó így a gyereknek. A második ráadásul tiszteletlen és buta is. Sejtem, milyen kaliberű férfinak kell.
Nem engedném és kész. Szüljön magának, ahol van anya, ott a.mostohával semmilyen viszony nem.kell. pont.
Nem engednéd? Kb a seggedet a földhöz, mert nem te döntesz
Nincs beleszolasod
én örülök, hogy a gyerek jó viszonyban van az ex új párjával. az a cél, hogy a gyereknek jó legyen, nem? nyugodtan mehet érte az iskolába.
a sértett egójú exek nem tudják, hogy maguk alatt vágják a fát, ha hisztiznek. az ő sérelmük nem a gyerekre tartozik. viszont ha előtte történik, az nagyon nem tesz jót a gyerek lelkének.
Na, akkor menjünk neki mégegyszer.
Rozika, a liba kiszedi Ferit a párkapcsolatból. Rossz is, büdös is, a nő hibájából. Rozi maga a jóság.
Ellene, hisz Ferkó gammahím. Neki ez a top. De addig is el- elviszi az elöző kiskölyköt, hogy.mutassa, ő maga szűzmária.
Milyen jó viszony egy mostohával?
És van beleszólásom, csak meg kellene tanulni szöveget érteni.
A gyerek apáé és anyáé, nem a pénz- és spermaéhes mostoháé.
F, 44
Ellene: világra hozna egy újabb libát.
Az előző
55 buta vagy mint a segg, szerencse se a párom nem vagy se az exem (a lányom apja).
Elhiszem h te nem engeded a gyereked egy ilyen cigányhoz és vérig vagy sértve, szét bszt az egód h szétmentetek. De az nem fordul meg a hülye fejébe, h vannak normális mostohák is és olyan apák akik normálisan kezelik a dolgot.
Kva hamar otthagytam volna az exem, ha ilyen hülye exneje van mint te férfiba. A lányával elfogadtam és sokat is foglalkoztam vele, soha nem szemétkedett az anyja és normálisan komunikáltunk. A mai napig jó a "gyerekkel" a kapcsolatom.
Bszn ha a párom nem mehetne a gyerekemért, mert apuka megtiltja...vicc.
Írom ezt úgy, h engem is otthagytak (bár szar lett a kapcsolat és nem is igen akartam helyretenni) mégse szidtam az új nőt meg tiltottam, h a lányomhoz bármi köze legyen. Az lenne a normális, h túllép az ember a hülye égóján, elfogadja a helyzetet! Ha normális szülő, akkor a gyereknek sose lesz fontosabb a mostoha!
Anyáé meg apáé a gyerek, jah. Akkor mindenki vallás után maradjon egyedül és kész, nincs gond. Ugye neked sincs nőd meg nem is lesz??
Nem látok abban különbséget, mintha anyuka szólna egy barátjának vagy rokonának. De nálunk is van egy lista, hogy ki mehet a gyerekért a szülő szerint. És gondolom, a gyerek már ismeri...?
Az hogy most az "egész iskola" megtudja, hogy elváltatok... gondolom, már tudják. Ez meg hát azzal jár, hogy mindkettőtöknek lehet új párja, új családja. Gáz ezt versenyként felfogni. A gyerek érdeke, hogy jóban legyetek mind és szeressétek őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!