Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Fàjna Neked,ha a Volt férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
80%

23

Nem tilthatod meg. És szedd már össze magad végre, ne egóból gondolkodj.

Mégis kimenne akkor a gyerekért? APuka dolgozik. Te inkább feláldozod valami értelmetlen féltékenységből a szabadidődet?

Inkább örülj neki, hogy ilyen rendes a nő, mert neki aztán nem lenne kötelessége pesztrálni a gyereked.

Esetleg azt nem akarod megtiltani, hogy egy légtérben legyen vele? Esetleg azt, hogy valaha is nője legyen ezentúl?

2022. szept. 2. 20:07
 32/77 anonim ***** válasza:
88%

25

És ha apuka meg azt jelzi, hogy elviheti az élettársa? A kérdező nem "jobban szülő" mint az apuka.

2022. szept. 2. 20:09
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy random nő, akit két hete ismer, akkor gáz lenne, de ilyet nem is csinálna a volt férjem. Ha normálisan kapcsolatban vannak x ideje, ismeri a gyerek is, meg mondjuk én is tudom, ki az, akire rábízza a közös gyerekünket alkalomadtán, az nekem teljesen rendben van.

Igaz, a mi esetünkben a nő nem az egykori szerető, így nekem nincsenek ellenérzéseim vele kapcsolatban. Nekem is van új párom, a volt férjem ismeri, nyilván ő is tudni akarta, kivel vannak a gyerekeink időnként.

2022. szept. 2. 21:28
 34/77 anonim ***** válasza:
85%

5-ös: nyilván apuka leadta a barátnő nevét az iskolában, hogy ő is elhozhatja.

Mint írod fix napokon van vele, gondolom úgy alakult a munkája, hogy nem tud ő érte menni, miért ne mehetne érte az új barátnője? Gondolom együtt élnek, tehát úgyis a gyerekeddel van utána. Téged zavar? Túl friss az új barátnő? Vagy nem élnek együtt? Vagy te vagy az új nő, és az exfeleség balhézik? :D

2022. szept. 2. 23:20
 35/77 A kérdező kommentje:
Utolso nem friss ,vele él,de Miatta hagyott el minket a ferjem .
2022. szept. 3. 07:54
 36/77 brezko ***** válasza:
100%

9-es:

Milyen tré apára?

Gondolkodj egy kicsit:

Ha az apa későig dolgozik, nem maradhat éjszakára a bölcsiben,oviban, suliban a gyerek.

Meg lehet, hogy az új pár közelebb dolgozik, lakik.

Így könnyebb lehet a megoldás.

Persze, ha csak lustaság miatt van ez így, az más dolog...

2022. szept. 3. 08:37
 37/77 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, akkor világos, ez szúrja a szemed és ezért kevernél...
2022. szept. 3. 10:07
 38/77 anonim ***** válasza:
71%

Ha az apukánál van a gyerek, akkor ő felel érte, tehát nem tilthatod meg. Amíg jö dolga van a gyereknek és minden szükséglete biztosított, addig egy szót sem szólhatsz.

Ebben az a szomorú, hogy ha egy random bébicsőszt küldene érte a suliba, akkor fogadok, hogy tényleg egy rossz szavad sem lenne.

Ha belegondolok, akkor ami téged zavar, az egyáltalan nem a gyerek jólétéről szól, hanem a te sérelmeidről.

Amiért revansot akarsz venni, akár úgy is, hogy közben a nem érdekel, ha gyerek sínyli meg.

Gratulálok anyuka!

2022. szept. 3. 10:20
 39/77 anonim ***** válasza:
14%

Én melletted állok, kérdezö, és mélyen lenézem a barmokat, akik még elmagyarázzák, hogy a leírt ítélet többféleképpen értelmezhető.

Nem, nem mehet érte a.kis bétaringyó és kész.

Jelenteni a rendőrségen és a gyámügyón, hogy apuka.nem tudja tartani a bírósági.megállalodást!!!!

Amúgy miért érdeke a gyereknek akár csak elfogadni a ribit? Miért menne vele? Ki ő neki?

Én támadnám.

F, 44,

2022. szept. 3. 10:28
 40/77 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass csak a 39-re, egy ismerős nő éppen most bukja a felügyeleti jogot a perben egy hasonló hiszti nyomán, az apuka ellenkeresete miatt.

A gyerek meg szív.

2022. szept. 3. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!