Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fàjna Neked,ha a Volt férjed az uj nöjét küldené a gyerekedèrt az iskolába?
23
Nem tilthatod meg. És szedd már össze magad végre, ne egóból gondolkodj.
Mégis kimenne akkor a gyerekért? APuka dolgozik. Te inkább feláldozod valami értelmetlen féltékenységből a szabadidődet?
Inkább örülj neki, hogy ilyen rendes a nő, mert neki aztán nem lenne kötelessége pesztrálni a gyereked.
Esetleg azt nem akarod megtiltani, hogy egy légtérben legyen vele? Esetleg azt, hogy valaha is nője legyen ezentúl?
25
És ha apuka meg azt jelzi, hogy elviheti az élettársa? A kérdező nem "jobban szülő" mint az apuka.
Ha egy random nő, akit két hete ismer, akkor gáz lenne, de ilyet nem is csinálna a volt férjem. Ha normálisan kapcsolatban vannak x ideje, ismeri a gyerek is, meg mondjuk én is tudom, ki az, akire rábízza a közös gyerekünket alkalomadtán, az nekem teljesen rendben van.
Igaz, a mi esetünkben a nő nem az egykori szerető, így nekem nincsenek ellenérzéseim vele kapcsolatban. Nekem is van új párom, a volt férjem ismeri, nyilván ő is tudni akarta, kivel vannak a gyerekeink időnként.
5-ös: nyilván apuka leadta a barátnő nevét az iskolában, hogy ő is elhozhatja.
Mint írod fix napokon van vele, gondolom úgy alakult a munkája, hogy nem tud ő érte menni, miért ne mehetne érte az új barátnője? Gondolom együtt élnek, tehát úgyis a gyerekeddel van utána. Téged zavar? Túl friss az új barátnő? Vagy nem élnek együtt? Vagy te vagy az új nő, és az exfeleség balhézik? :D
9-es:
Milyen tré apára?
Gondolkodj egy kicsit:
Ha az apa későig dolgozik, nem maradhat éjszakára a bölcsiben,oviban, suliban a gyerek.
Meg lehet, hogy az új pár közelebb dolgozik, lakik.
Így könnyebb lehet a megoldás.
Persze, ha csak lustaság miatt van ez így, az más dolog...
Ha az apukánál van a gyerek, akkor ő felel érte, tehát nem tilthatod meg. Amíg jö dolga van a gyereknek és minden szükséglete biztosított, addig egy szót sem szólhatsz.
Ebben az a szomorú, hogy ha egy random bébicsőszt küldene érte a suliba, akkor fogadok, hogy tényleg egy rossz szavad sem lenne.
Ha belegondolok, akkor ami téged zavar, az egyáltalan nem a gyerek jólétéről szól, hanem a te sérelmeidről.
Amiért revansot akarsz venni, akár úgy is, hogy közben a nem érdekel, ha gyerek sínyli meg.
Gratulálok anyuka!
Én melletted állok, kérdezö, és mélyen lenézem a barmokat, akik még elmagyarázzák, hogy a leírt ítélet többféleképpen értelmezhető.
Nem, nem mehet érte a.kis bétaringyó és kész.
Jelenteni a rendőrségen és a gyámügyón, hogy apuka.nem tudja tartani a bírósági.megállalodást!!!!
Amúgy miért érdeke a gyereknek akár csak elfogadni a ribit? Miért menne vele? Ki ő neki?
Én támadnám.
F, 44,
Hallgass csak a 39-re, egy ismerős nő éppen most bukja a felügyeleti jogot a perben egy hasonló hiszti nyomán, az apuka ellenkeresete miatt.
A gyerek meg szív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!