Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan aki sose élt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki sose élt egyedül majd hosszú együttélés után elvált?

Figyelt kérdés
Hogy éltétek meg a válást, az önállóságot, főleg, ha már gyerekek is voltak? Nem féltetek?
tegnap 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Felszabadulásként.

Nem.

tegnap 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
10 év kapcsolat számít? Azóta sem kívánok együtt élni senkivel 🙃
tegnap 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
20 év után, gyerekkel. Én élvezem. Nem mondom,hogy egy társ nem hiányzik, de nem az önállóság miatt.
tegnap 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem volt nehéz önállóvá válni? Saját magad intézni mindent, összes házimunka, szervezés hirtelen rád marad? Esetleg ha még kevesebből is kell hirtelen gazdálkodni? Amit odáig a párotok csinált, azt hogy oldottátok meg? Pl. telefon, számítógép karbantartása.
tegnap 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A szervezés mindig az én reszortom volt, házimunka nagy része is. Volt amit meg tanultam és nem nagy kunszt,pl.fűnyírás, amit nem tudtam ott vagy improvizáltam, vagy apukám segített, vagy szakembert hívtam.

Mindig arra gondoltam, hogy vannak nők akik egy konyhabútort összeraknak egyedül 😊 a pénzgazdálkodás nekem könnyebb lett egyedül.

Ami nekem nehézséget okoz ha messzire pályán, esetleg külföldre kell vezetni. Na ehhez még nyúl vagyok, de majd most nyáron...

tegnap 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Apróságok okoznak csak gondot. Például tíz éve nem vezettem, gyakorlatilag újra kell tanulnom. Múlt héten tönkre ment egy lámpa, hívtam egy hozzáértőt, aki kicserélte. Ilyesmik. Sok dolgot megoldok egyedül, amit eddig nem kellett, például szétszereltem a két gyerekágyat, meg össze.

Ezek eltörpülnek a pozitívumok mellett, és nem is minden nap kell.

Lassan a fiúk is elég nagyok, és erősebbek lesznek, mint én. De már most ott segítenek, ahol tudnak, például cipekedni.

tegnap 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem váltam el, özvegy vagyok. Több évtized után maradtam egyedül. Lelkileg rettenetesen megviselt, más szempontból tűrhetően boldogultam. Korábban is sokmindent én intéztem, számlákat, banki, pénzügyeket, így ez nem okozott fennakadást. Anyagilag persze nehezebb, de azért megvagyok. Vannak barátaim, barátnőim, van életem.
tegnap 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:

5# nekem az az erősségem , sokat jártam külföldre.

Még nem váltam el, de nyáron szólhatsz megyek én os nyugatra , segítek a vezetesben ha kell :).

Van tesóm Németországba, Hollandiába es Angliába is. Te hova mennél?

tegnap 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sose eltem egyedül csak annó bentlakásba amikor tanultam.

Amúgy nem.

Sztem az anyagiak a legnagyobb kérdés mindig

tegnap 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!