Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó párkapcsolatban élni, vagy ellenkezőleg miért nem?
Nekem volt több kapcsolatom is, de nem nekem való. Nehezen szokom meg mások szokásait és idegesít, ha valakivel minden este találkoznom kell, jobban szeretek egyedül lenni. A heti 2-3 tali nekem elég. Ettől függetlenül vannak barátaim, nem antiszoc vagyok, csak nekem nincs igényem párkapcsolatra. Ha megismerek egy olyan férfit, aki ezt megváltoztatja bennem, örülni fogok :D
25N
Valljuk be egy harmónikus kapcsolat elég ritka. Embertípusoktól is függ plussz kinek milyen mentális egészsége van
Az okok, amiért egyedül jobb:
Utálom, ha valaki lóg a nyakamon
Szeretgetni kell akkoris, ha nincs kedvem
Nem szól bele senki az életembe
Szabad vagyok
Stresszmentes élet
Nem kell kompromisszumokat kötni
Röviden, most csak ezek jutottak eszembe, de még van sok apróság pl csak saját magad után kell takarítani
Azért jó, mert ott van mindig valaki, akire lehet számítani, akinek elmesélheted, ami veled történik. Meg persze, van szex.
Most egy jól műkődő kapcsolatot vettem alapul.
Miért nem jó?
Alkalmazkodni kell a másikhoz, kevesebb az énidőd, több pénzbe is kerül, összeköltözés esetén fel kell add a korábbi kényelmes szingli életet.
Igazság szerint, egyik se jó. Ha tehetném, 1 hónapot párkapcsolatban lennék, aztán egyedül és így tovább. Fentebb jól leírta valaki, mindig az kell, ami nincs.
Ha szingli vagyok, azt azért szeretem, mert nincsenek meg a korábbi párkapcsolataim hátrányai az életemben. Na de ha ezen túl vagyok, akkor ismét vágyni kezdek párkapcsolatra, de persze csak akkor, ha az jó is.
A legjobban egy boldog párkapcsolatban érzem magam, mint amiben most is vagyok :) Mert egyszerűen minden jobb vele, mint nélküle. Mert jó hatással van rám és egy igazi támasz, mert jól bánik velem.
Nincs párkapcsolatom, egyedül élek, s bár néha magányosnak érzem magam, amikor jobban körülnézek a "húspiacon", mindig elborzadok...
Egyszerűen a legtöbb lányról nem tudom elképzelni, hogy én őszintén szeressem, gondoskodjak róla stb, azt meg főleg nem, hogy ezt bárki viszonozná is. Sőt, ha körülnézek, hogy mások milyen kapcsolatokban élnek, az még jobban meggyőz, hogy annyira talán nem is rossz egyedül.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!