Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogosak az érzéseim, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosak az érzéseim, vagy igaza van?

Figyelt kérdés

Írtam már ki kérdést korábban a válásunkat illetően, sajnos a helyzet tovább romlott közöttünk.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A mocskolódás nem szűnt meg, én meg csak amiatt nem szerettem volna a háta mögött beadni a papírokat, mivel féltem attól, hogy valami hülyeséget csinál.

Ugyanakkor, nem bírom tovább, elfogyott az erőm, szüleim kihátráltak mögülem (apám nagyon sok hasonló dolgot művelt anyámmal), és úgy érzem, teljesen egyedül vagyok.

Naponta a sírógörcs kerülget, mivel hónapok alatt egyszer sem tudtam vele leülni anélkül, hogy ne hallgattam volna végig, milyen lúzer k*rva, aljas szemét vagyok.

Azt hiszi, a szeretet döntés kérdése, nem tudom vele a legalapvetőbb dolgokat sem megbeszélni (többek között, hogy miért jutottam el idáig, hogy így döntsek).

Folyton azt hallgatom, hogy szétszakítom a családot, és nem érdemlek semmi jót az életben ezután.

Sokan segítőkész, jó embernek ismerik, persze, van egy nagyon odaadó oldala is, ezt elismerem.

A szülei nem élnek már, ez ugyebár hatalmas törés az életében a mai napig, emiatt olykor borzasztó embernek tartom magam amiatt, mert elveszem tőle ezt az egészet.

Mégsem táncoltam vissza eddig, 6 hónapja nincs semmiféle érintkezés közöttünk.

Tudom, hogy ez most neki nehezebb, és olykor lelkiismeretfurdallásom is van, hogy vajon a helyemben más is így döntene-e?

2022. márc. 18. 18:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, azért mert nem élnek a szülei meg időnként tud normális is lenni még nem elegendő indok arra, hogy egy ilyen sz.r kapcsolatban ragadj.
2022. márc. 18. 18:34
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem igazán értem a kérdés létjogosultságát. Mire ez a nyígás mire ez a vergődés?

Van egy kalap szar házasságod/kapcsolatod ahol borzasztóan érzed magad.

Teljesen egyértelmű hogy el kell válni, szakítani kell.

Ki a francot érdekel ki mit mond?

Ahelyett hogy ide írogatod ki a nyígást már rég intézhetted volna a válási papírokat.

2022. márc. 18. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kérdésednél is egyöntetű válaszokat kaptál, azóta sem váltál el, mit vársz most?

Persze, hogy mindig a szakító fél az aljas szemét, de inkább benne maradsz egy sz.r, bántalmazó házasságban? Lépjél, legyél erős, nem a te felelősséged ez az ember, mi köze a házasságotoknak ahhoz, hogy nem élnek a szülei?

Ja ha apád is így viselkedett anyáddal, akkor nem csoda, hogy valahogy neked is ez lett a minta, ezt kell tűrni, szüleid együtt vannak még?

2022. márc. 18. 18:52
 4/21 A kérdező kommentje:

Szüleim együtt vannak, de nem tartom ezt követendő példának, sőt.

Jövő héten bemegyek a bíróságra, de mielőtt bárki azt hinné, hogy olyan egyszerű, nagyon észnél kell lennem, mit teszek, mert fizikai bántalmazás is előfordult már esetünkben. Egyedül érzem magam, és tudom, sokan szerint semmi értelme nincs a kérdésemnek...

2022. márc. 18. 19:08
 5/21 anonim ***** válasza:
38%

Mi a kérdés amúgy? Mit szeretnél miben tudnánk segíteni?

Sajnáljunk kicsit?

Vagy köpködjük a férjet?

Komolyan nem értem MI A KÉRDÉS.

2022. márc. 18. 19:16
 6/21 A kérdező kommentje:

Annak a véleményére lettem volna főként kíváncsi, aki esetleg hasonló helyzetben már volt...

De igazad van utolsó, felesleges volt bármit is kérdeznem

2022. márc. 18. 19:27
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit nem értem, mire fel ez a nagy ellenségeskedés itt. Mármint a kommentekben. Oké, írt már ki korábban is kérdést erről, de azért egy válás, pláne egy bántalmazó féltől nem egyszerű. A kérdésnek az volt a lényege, hogy további megerősítést kapjon a kérdező hogy jó úton halad, és igenis meg kell tennie. És ez így is van.

Menj be jövőhéten a bíróságra, ahogy tervezted. Ha bánt, próbálj róla felvételt készíteni akár csak hangot is (keress ehhez könnyen elindítható appot, vagy vegyél kamerát otthonra, ami appon keresztül tud felvételt készíteni, a legtöbb security kamera ilyen), utána pedig látlelet.

Szóval hajrá, lesz még pár mélypont, aztán túlleszel rajta szép lassan.

2022. márc. 18. 19:50
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
5-ös, gondolom csak egy kis megerősítés kell neki, hogy jó úton jár és ne hallgasson a körülötte lévőkre, akik szerint jó ez így és nem kéne válnia. Nem valódi kérdés, inkább támogatás kérés. De ha ez segít neki kilépni a borzalmas kapcsolatából, akkor inkább írja ki magából.
2022. márc. 18. 19:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm az ösztönző, és empatikus hozzászólást!
2022. márc. 18. 19:52
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

Tudjátok miért van az "ellenségeskedés"?

Azért, mert a kérdező ide jön kicsit nyígni, sajnáltatni magát, többször megkérdezi a teljesen nyilvánvalót, aztán MINDEN MARAD A RÉGIBEN.

Soha nem fog elválni, megvárja amíg a kedves férje szarrá veri, aztán megint kiírogat pár kérdést erről.

2022. márc. 18. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!