Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél nagyon csúnyán megy a válás, hogy oldjátok meg a láthatást? Felül tudtok emelkedni a saját érzéseiteken?
Keresd fel a helyi gyermekjóléti szolgálatot, vagy a családsegítőt, ők tudnak megoldást - például az irodájukban is találkozhat az apuka a gyerekével (ha indokolt, a felügyeletükben).
Megjegyzem, érdemes lenne felülvizsgálni az álláspontodat.
Tényleg lehet a családsegítőben is a láthatás. Odaviszed megetetve,tisztába téve és akkor mondjuk következő etetés idejéig otthagyod.
Van direkt erre külön szoba,játékok, ahol a családsegítősök felügyelete mellett játszhat az apuka a gyerekkel.
Megoldás lehet még,h amikor jön, addigra összekészíted a gyereket és elviszi sétálni. Ebben az időben nyilván nem lehet órákra, de akkor is annyival kevesebb ideig kell látnod.
Vagy az is lehet,h pl anyukád ha ráér, ő marad otthon,beengedni ő is tudja, te meg addig elmész vásárolni v egyéb ügyeidet intézni.
Mi is előadtunk minden bunkóságot, amit váláskor lehet....
Hiba volt.
Én az apa vagyok, akkor a 8 éves fiammal való kapcsolat-tartás volt a tét...
Hát eleinte stopperrel ment minden, nehéz volt kimászni ebből, - bő egy év kellett hozzá, hogy rideg, de ne ellenséges legyen a viszonyunk.
A "gyerek apja" -így gondolj rá.
Ugyanezen mentem keresztül. Kértem, hogy két hétig ne jöjjön, be is tartotta. Ennél többet nem kértem volna, szerintem nem is lehet.
Utána, amíg azt éreztem, hogy nem bírom látni, addig a család segített, más engedte be, más adta oda a gyereket, én elmentem otthonról.
Aztán az egész lecsitult, ennek már több éve. Mára normalizálódott a helyzet, és soha nem leszünk barátok, mindig is ugrunk a másikra majd, de igyekszünk ezeken felül kerekedni. A gyerek érdekében beszélünk, alkalmazkodunk, megértünk mindent.
Nem lehet máshogy, mert bele lehet bolondulni egyébként.
Illetve gondolj a gyerekre: ha Te feszült vagy, és mégis odaadod, lehet, hogy a gyerek nem fogja érteni, hogy miért kell mennie olyan emberhez, akit Anya nem szeret. Miatta muszáj átlépni dolgokon.
Bármit elviselek, de a legnehezebb az lenne, ha tudnám, hogy nem akar menni, ha sírna, hogy el kell menni az Apjával. Az mindennél rosszabb, hidd el.
5-a 7-nek! :)
Jól csináltad! Mi 15 éve váltunk, de hát a gyereke miatt mégis vannak közös dolgaink.. egyre kevesebb, de mindenképpen sokáig összeköt a közös gyerek, mindegy mit gondolsz a másikról.
Férjeddel érzelmek vagy anyagiak miatt megy a vita?
Ha érzelmek miatt csak, és amúgy megbízható (nem forgatja fel a fél lakást), akkor simán lépj le amikor jön és maradjon otthon ő a gyerekkel. Akár egy tanfolyamra v ilyesmire is beiratkozhatsz, ha állandó az időpont amikor jön.
Anyós milyen? Ha kedves, megbízható nő, nála is történhetne a láthatás, gondolom úgyis kíváncsi az unokájára. Lerakod nála és majd a férjed odamegy. 2-3 óra múlva mikor jön a következő szoptatás, visszamész a gyerekért, férjed meg addigra lelép.
De az mindenképp fontos lenne kezdetnek h állandó időpontban jöjjön,h fel tudj rá készülni lelkileg, szóval ne előző este csörögjön oda, h holnap délelőtt beugrok aztán te állhatsz készenlétben 8tól délig.
Köszi a válaszokat! :)
Az érzelmek miatt mennek a balhék, mivel nem tudtam lezárni a kapcsolatot, mivel nem volt hajlandó megbeszélni semmit, hiába kértem, hogy nekem erre szükségem van a békés lezáráshoz és jó kapcsolathoz,úgyhogy nem tudok megmaradni a férjem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!