Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válunk a párommal. Ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válunk a párommal. Ilyen esetben mennyit kaphat a vagyonból?

Figyelt kérdés

A lakás az enyém, már azelőtt is az volt, mielőtt 5 éve összejöttünk. Lett egy kicsi gyerekünk, akit szeretnék én tovább nevelni, bár vélhetően ez hiú ábránd. A lakáshitelt mindig én fizettem, ruháztam a gyereket, fizettem a számlákat. Ő az 5 évből kb. 1-et töltött aktívan munkával, GYED alatt nem dolgozott (pedig tehette volna), majd a pánikbetegségére hivatkozva hosszú hónapokat töltött itthon. Ez nem akalyozta meg viszont abban, hogy közben megcsaljon. Lényegében én tartottam el ez idő alatt végig.

Még nem voltam ügyvédnél, kíváncsi lennék, ezek alapján hogyan oszolhat el a vagyon. Gondolom nem fele-fele, mert az alapján amit a közös életbe tett, ez igencsak aránytalan lenne. A betegsége miatt pedig arra is alkalmatlan lehet, hogy nevelje a gyereket.

2022. febr. 9. 20:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
45-ös, de ez a helyzet éveken át megfelelt így neked? Korábban nem zavart, hogy nem dolgozik? A bíróság általában a válás előtti időszakot veszi figyelembe, és azt, hogy a gyerek élete a válás miatt ne változzon meg drasztikusan. Mivel nálatok az volt a felállás az együttélés alatt is, hogy te tartod el őket, ezért a gyerek helyzete nem változik. És ha te napi 12-15 órát dolgoztál, akkor te sem lennél alkalmasabb a gyerek nevelésére, hiszen szinte nem is ismered.
2022. febr. 12. 22:35
 52/56 anonim ***** válasza:
39%

GYed alatt nem dolgozott? Hát basszus, azért jár a gyed, hogy otthon lehessen a gyerekkel, akinek az az érdeke.

Mekkora egy lúzer a kérdező! Szerintem ezt minden nő megcsalná! Remélem, hogy jól megkopasztja a csaj!

2022. febr. 13. 09:51
 53/56 A kérdező kommentje:

52: aranyos vagy a magad kis egyszerűségében, bár a szövegértés neked sem megy. Nem azzal van elsőrendűen bajom, hogy gyed alatt nem dolgozott, hanem hogy se előtte se utána nem akaródzott neki a munka.

De ma már egyébként a legtöbb nő gyes alatt is dolgozik, megtanul egy nyelvet vagy elvégez egy online kurzust, képzi magát. De gondolom ilyesmit elvárni is csak egy szemét férfinek juthat eszébe, aki szeretné, hogy a párja önállóan is életképes legyen.

2022. febr. 13. 14:13
 54/56 anonim ***** válasza:
77%

Tudod, a GYED előfeltétele a munkaviszony. Fura, ugye?

Amúgy meg tételezzük fel, hogy nem szeretett soha dolgozni. Ez neked úgy mikor tűnt fel? Gondolom az esküvő előtt is ilyen volt.

Nem használtad a kicsi buksidat? A farkadat használtad? De mint kiderült azt sem túl jól, mert az asszony inkább mást keresett..

Igen, a legtöbb nő GYES alatt dolgozik, mert a GYES az nem GYED. Kicsit tájékozódj, mert ostobaságokat írogatsz itt össze, a többi majom meg csak bólogat rá.

2022. febr. 13. 15:08
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok

51 tudod az ember optimista, és mindent megtesz a családért. "dobozba él" és nem látja kívülről a helyzetét. Akkor nyílik ki a szeme, mikor már késő. A gyerektartás a gyereké,nem anyué. Akkor anyucitartásnak hívnák. Kicsit leb@ssza a biztit, mimor lelóg a gyerek lába a szandálról, mert nincs pénz másikra. Azt azért ne mondja senki, hogy havi 100ból nem lehet "fenttartani" egy gyereket. Ráadásul úgy, hogy ha nagyobb kiadás van, iskolakezdés, tábor stb. hba beszállok anyagilag. Ezzel nem lenne semmi gondom, ha látnám, hogy a gyerekre van költve a gyerektartás. És nem azzal jönne a gyerek karácsonykor, hogy te vedd a drágább ajándékot, mert neked van pénzed mi meg szegények vagyunk.

Kérdező:lakcímkártya, tanuk, stb.

2022. febr. 14. 21:09
 56/56 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk egy értelmes ember azért felröhög, mikor azt olvassa, hogy a disznó nő nem dolgozott gyed alatt, holott megtehette volna. 😅😅😅😅

Drukkolok az asszonynak. Jól tette, hogy egy ilyentől lépett.

2022. febr. 15. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!