Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk a párommal. Ilyen esetben mennyit kaphat a vagyonból?
A lakás az enyém, már azelőtt is az volt, mielőtt 5 éve összejöttünk. Lett egy kicsi gyerekünk, akit szeretnék én tovább nevelni, bár vélhetően ez hiú ábránd. A lakáshitelt mindig én fizettem, ruháztam a gyereket, fizettem a számlákat. Ő az 5 évből kb. 1-et töltött aktívan munkával, GYED alatt nem dolgozott (pedig tehette volna), majd a pánikbetegségére hivatkozva hosszú hónapokat töltött itthon. Ez nem akalyozta meg viszont abban, hogy közben megcsaljon. Lényegében én tartottam el ez idő alatt végig.
Még nem voltam ügyvédnél, kíváncsi lennék, ezek alapján hogyan oszolhat el a vagyon. Gondolom nem fele-fele, mert az alapján amit a közös életbe tett, ez igencsak aránytalan lenne. A betegsége miatt pedig arra is alkalmatlan lehet, hogy nevelje a gyereket.
Miért van az, hogy azt csak a férfiak kapják meg válaszként, hogy "biztos te is tettél azért, hogy megcsaljon"? Nőknek miért nem szoktatok ilyet írni, akiket megcsalnak?
10. Na mi van, előbb még "a bíróság nem nézi a megcsalást", aztán pedig már "ezzel a hozzáállással nem leszel szimpatikus a bírónak"? Most akkor a bíró személyeskedhet vagy nem?
21. Ezt nem úgy hívják áldozathibáztatás? Vagy az is csak a nőkkel szemben gonosz dolog, a férfiakkal szemben nyugodtan mehet?
Azt érzem ide csak nők válaszolnak, akik kivétel nélkül gyűlölnek minden férfit. Nem pedig a kérdezőnek segítő szándékkal érkeznek ide a kérdező nemétől függetlenül.
Amúgy gondolom nem voltak összeházasodva, nem véletlenül írta a kérdező, hogy "párja" és nem "felesége".
Amúgy érdekes módon még mindig nem kaptunk vàlaszt arra, h emberünk hàzas-e...be volt-e jelentve a lakàsba a pàrja (nem a felesége a nomenklatúràja szerint)?....
Fennàllt-e élettàrsi kapcsolat, valósan, bejelentve, vagy vélelmezve...?
A lakásodat minimum + gyerektartást.
34 folyt.
Szóval keress sürgősen ügyvédet.
#31! Látom, nem megy a szövegértés. A bíró a gyerek érdekét veszi figyelembe személyeskedés nélkül. Pont. Az meg független attól, hogy ki csalt meg kit, mert nem a gyereket csalták meg.
31# Lehet olvasni a sorok között. Csak hogy egy dolgot kiragadjak: ez a véglény azt állítja, hogy meg lehet venni a pszichiátereket, hogy adjanak diagnózist, azzal bno kódot és azzal együtt pszichiátriai gyógyszereket. Ilyet kizárólag egy rosszindulatú idióta állít. Nem hogy azt sem tudta mi baja van annak a nőnek, akivel együtt van, de még meg is kérdőjelezi a szavát és az orvosokat. És ez csak egy, amit itt lehetett olvasni.
Az ilyen típus mellett szoktak tönkremenni az emberek. Mert nemcsak ostoba, hanem még erőszakosan le is nyomja az agy nélkül született baromságait a másik torkán. De az felettébb árulkodó, ahogy a betegséghez hozzááll. Ő nem társ volt, nem támasz, hanem egy parazita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!