Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válunk a párommal. Ilyen esetben mennyit kaphat a vagyonból?
A lakás az enyém, már azelőtt is az volt, mielőtt 5 éve összejöttünk. Lett egy kicsi gyerekünk, akit szeretnék én tovább nevelni, bár vélhetően ez hiú ábránd. A lakáshitelt mindig én fizettem, ruháztam a gyereket, fizettem a számlákat. Ő az 5 évből kb. 1-et töltött aktívan munkával, GYED alatt nem dolgozott (pedig tehette volna), majd a pánikbetegségére hivatkozva hosszú hónapokat töltött itthon. Ez nem akalyozta meg viszont abban, hogy közben megcsaljon. Lényegében én tartottam el ez idő alatt végig.
Még nem voltam ügyvédnél, kíváncsi lennék, ezek alapján hogyan oszolhat el a vagyon. Gondolom nem fele-fele, mert az alapján amit a közös életbe tett, ez igencsak aránytalan lenne. A betegsége miatt pedig arra is alkalmatlan lehet, hogy nevelje a gyereket.
21: ez olyan dolog, hogy előre nem látja az ember. De még közben sem, mert bár bizonyos jelek ordítóak voltak, ha van az embernek élete, céljai, munkája, tevékenysége, akkor az ilyen intő jelek mellett bizony hajlamos elmenni. Most már látom, hogy egy nárcisztikus személyiségről van szó, de amikor zajlik az élet vagy éppen szerelmes az ember, akkor az ilyeneket elbagatellizálja magában.
Ezt nem neked mondom, mert láthatóan vagy te is ilyen vagy, vagy áldozatul estél valami baromnak, aki tönkretette az életed, és most minden férfivel kapcsolatban őrá asszociálsz. A kérdést te is nyugodtan felteheted magadnak, hogy te miben hibáztál.
"és most minden férfivel kapcsolatban őrá asszociálsz"
Ezt te csinálod. Ne kend rá a válaszolóra, kis manipulátor.
23: "Ne kend rá a válaszolóra"
Sajnos nagyon látszik, hogy önmagadra utalsz vissza :)).
"Sajnos nagyon látszik, hogy önmagadra utalsz vissza :))."
Ugyan nem látom a saját pipáim számát, de 78%-os vagyok, ami 4 pipa lesz, a 21-esnek 4 és fél pipája van, ami 80% feletti.
Pici logika kell hozzá csak.
De sikeresen elterelted a szót, mondom, hogy jó manipulátor vagy. Lehet, tied lesz a kölyök.
26# A bíróság sem hülye. Ha a nő ez az ember miatt ment tönkre, ami esélyes, akkor a gyerekéhez sem lesz sok köze, a lakást, ami számára az egyetlen lényeg, meg feldughatja a seggébe.
Nem, nem fog kitenni a saját lakásodból kérdező, nyugi. Aki menekül egy ilyen elől, mint te is vagy, az el sem gondolkodik rajta, még ha lenne minimális joga rá, de jelen esetben ugye nincs, csak annyira véglény vagy, hogy még ezt sem vagy képes felmérni. Nyomorodj meg ott egyedül, megérdemled.
Az én édesanyám egy év után visszament teljes állásban dolgozni utolsó . Egy évig a mamám vigyázott rám, majd mentem bölcsibe. Ha beteg voltam, vagy vinni kellett valahova, akkor is a mamámat kérték meg a szüleim. A szüleim nagyon ritkán estek ki miattam a munkából.
Ezért pedig nem lettem lelki sérült , nagyon kötődöm hozzájuk.
A mentális betegséget a bíróság majd külön orvosi szakértő által is meg fogja tudni állapítani . Ha valóban ennyire beteg, hogy dolgozni se tudott, akkor később milyen garancia van arra, hogy a gyereket el tudja látni? Volt házassági szerződés esküvő után ? Kinek a nevén van amúgy a lakás ?
A lakás, illetve bármi,ami a házasság előtti vagyonod volt az a tiéd, minden más feleződik.
A gyerekre akkor van esélyed,ha ő anyagilag és érzelmileg nem tud helyt állni,mint anya.
A mentális probléma és a munkanélküliség lehet ilyen,de biztos,hogy nem bemondásra ítélik oda neked.
Az időt lehet húzni sokmindennel.
A legegyszerűbb,ha félre teszel minden sérelmet és megegyeztek.
Nyilván a megegyezés csak úgy fog működni,ha többet kap,mint amennyit magadtól adnál, gondolom ez ellen lázad a lelked leginkább. Egy elhúzódó válóper ügyvédekkel ugyanezt az eredményt fogja hozni,csak ott az a legjobb eset,hogy az ügyvéd viszi el a pénzed és rosszabb lesz a viszony köztetek,mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!