Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés
Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.
Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.
Az a baj, hogy szinte úgy tűnik, hogy fel sem fogod, mekkora a baj. Őszintén: meg tudtok éli a családiból és a gyes-ből? 42 ezer/hó.
Ebből fizeted a rezsit, a kaját, ebből veszed a gyereknek a ruhát, a tüzelőt télire. Ha a pasid ilyen könnyen kivágott az utcára, gyerekkel együtt, ne nagyon számíts arra, hogy szorgalmasan fizeti a gyerektartás. De az mennyi plusz? 40-50 ezer, ha rohadt nagy szerencséd van. Az is csak 80-90 ezer/hó. Hát... nekem nem menne.
Legalább a közmunkát kérdezd meg. Nem csak árokseprés van, ismerősöm iskolatitkár volt közmunkában. Igaz, hogy kevés, de a semminél több.
A gyereket meg nem akkor veszik el, ha elfogadod a használt ruhát, hanem ha nem lesz mit ennie, nincs villany, stb.
Én azt nem értem, kérdező, hogy milyen választ vársz.
Nincs családod, nincs pénzed, nincs segítséged. Ezek a tények.
Nem tudom, mennyi gyerektartást fogsz kapni, de havi 50-70 ezer forintból nem fogtok tudni ketten megélni, vagyis ha te nem adod be a gyereket otthonba, akkor majd a gyámügy viszi el, mikor kikapcsolják a villanyt, vagy elkotyogja az oviban, hogy nem evett egy hete, csak pucér kenyeret, mert spórolni kell.
A megoldás az, hogy a kicsit beadod, te meg elmész dolgozni, spórolsz és kiveszed, ha meg tudod oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!