Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés
Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.
Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.

#39 Akkor kérj váltott felügyeletet! Egy hetet ott, egy hetet nálad.
A szabad heteden tudsz munkát keresni, maszekolni, kicsit könnyebb spórolni, ha magadra főzöl. Az alatt apuka kicsit szívja a fogát, és kipróbálja, hogy milyen, mikor úgy kell munkát vállalnia, hogy ő hozza-visszi a gyereket, és nem elég egy hónapban egy-két napot jópofizni. Az új puncinak is jó teszt lesz, hogy mennyire gondolta át, mikor kikezdett egy családapával, akihez jár a gyerek. Még az is lehet, hogy inkább szakít. Micsoda tragédia lenne...
Te viszont vigyázz azzal, hogy most ingyen ottlakhatsz az ingatlanban! Idővel kénytelen leszel kifizetni a tesód.
41 Nem fog menni a váltott felügyelet ,2 éves gyereknél ide oda dobálni.
Még nem döntöttük el az ingatlan sorsát , de jol tettem, hogy tesómra hallgattam, mert ők is anyósánál laknak bármi történhet legyne meg a ház.

Tesód nem tud segíteni a gyereket hozni-vinni? Neki nincs? Vagy esetleg szomszédban gyes-es anyuka, akinek jól jön egy kis plusz és te is rá mered bízni a kicsit?
Elsőként ezt rendezd gyorsan, hogy állásinterjúra már úgy menj, hogy x és y óra között tudsz dolgozni, gond-e a túlóra, hétvége, stb.
Keresd fel az önkormányzatnál a családsegítőt és beszélj a védőnővel. Ha csak ruhát kap a gyerek ingyen, már az is több ezer havonta. Kertesház? Készülj fel rá, hogy tavasszal el tudd kezdeni művelni. Vegyél kertiszerszámot, magokat apránként, stb.
Nagyon úgy néz ki, hogy a következő években a gyes-ből, családiból, és a gyerektartásból fogtok ketten megélni, utána csak a gyerektartásból és a családiból. Ez van, kérdező, ezt kell megoldani. Az a helyzet, hogy kicsi ovissal se lesz semmivel könnyebb munkát találni. Ráadásul az első egy-két évben állandóan betegek.
Ha az exed kicsit nagyvonalú, 100 ezer körüli összeggel tudsz számolni. De ha nem is fizet, akkor megszívtad, havi 40 ezer, és pereskedhetsz, de évekig nem látsz egy fillért se.
Hát nem lesz könnyű a következő pár év, mire nem lesz gond, kire bízod.
46 Tesómék nem itt laknak, ország túlsó felén. Ők is az anyósánál élnek,nem gazdagok.Több lehetőséget is találtam volna már, de az a baj egyik sem jó időben és nagyon nem empatikusak az emberek, pedig én munkát keresek nem koldulok! Csak hát este 10ig pultozni majd fél 11 re hazaérni, ez megoldhatatlan. Volt ahol visszakérdeztek : mi a gond az éjszakással? Ráadásul egy olyan nő kérdezett vissza, akinek saját 3 gyereke van. Akkor az ilyennek magyarázni kell mi a gond az éjszakással egy 2 éves gyerek mellett?!Nem is értem az ilyen embereket. Igen sajnos nehéz lesz ezt tudom
Van kert igen, de parkosítva viràgok bokrok.Fel kellene szàntatni előtte vagy nemtudom, sok éve nem volt művelve, anyukám beteges volt nem bírta csinálni a veteményt, mióta elhunyt azóta meg csak a gaz van benne kb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!