Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem újra? Sajnos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés

Figyelt kérdés

Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.

Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.

2022. jan. 14. 08:47
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Szüleid nem tudnak segíteni? Védőnőnek nincs javaslata ilyen helyzetre? Az apával mi a helyzet?
2022. jan. 14. 08:55
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz olyan munkahelyre menni, ahol biztosított a szállás és nem műszakos? Vagy nincs családod, barátaid, akik tudnának segíteni? Ha GYES-en vagy és már nem jár a GYED, elméletileg a gyerek is nagyobb. Nem tudod bölcsibe rakni?
2022. jan. 14. 08:56
 3/53 A kérdező kommentje:

Nincsenek szüleim már. A védőnővel nem osztottam meg ezt a dolgot kizárólag a gyerek dolgairól beszélünk. 2 éves gyerekkel nem lehet munkásszállóra menni. Meg olyan helyeken is műszakos a munka. Hiába raknám bölcsibe fél 8 től fél 4 ig lehet ott ez csak akkor működik ha helyben dolgoznék.

Barátaim vannak de ugyanolyan szegény, kisgyerekes anyák mint én. Legtöbbjük hasonló gondokkal küzd csak nem válnak.

2022. jan. 14. 09:19
 4/53 anonim ***** válasza:
10%
Gyereket örökbe, menhelybe adod te pedig elmész dolgozni. A probléma az hogy sajnos nem tudod eltartani magad ezért is szültél. Xar a világ. Rám írt társkeresőn 30 évvel fiatalabb nő is 1 pici gyerekkel. A kérdés ami felmerült bennem: El akarom tarani őket? Innét talán lesz valaki aki felvállal.
2022. jan. 14. 09:25
 5/53 A kérdező kommentje:
Sosem adnám örökbe a gyerekem!! Aljas rosszindulatú ember lehetsz, hogy ilyet mersz írni. Nem azért szültem csak tudod egy gyereknek anyja és apja!! Is van…. Aki most kihúzná magát a felelősség alól!
2022. jan. 14. 09:27
 6/53 anonim ***** válasza:
75%
Városba nem tudsz menni, ahol el tudnál vállalni egy 6 órás eladói munkát? Akkor bölcsödébe tudnád rakni a gyereket és mellette dolgozni is. Nem tudom, hogy oldottad meg a lakhatási problémát, de beszélhetnél a NANE szervezettel, vagy kérhetnél anyaotthont. Én tényleg próbálok segíteni, de ha minden lehetőségre csak nemet mondasz csuklóból, úgy nagyon nehéz.
2022. jan. 14. 09:36
 7/53 anonim ***** válasza:
2022. jan. 14. 09:39
 8/53 A kérdező kommentje:
Csak arra mondok nemet, amit már megpróbáltam, rákérdeztem és tudom mit mondtak ( pl volt munkahelyem, műszakban tud csak munkát , vagy hogy mettől meddig van bölcsi. A lakhatást úgy oldottam meg, hogy van örökölt házunk a testvéremmel egy faluban és ott lakhatnánk. Városban nagyon drága egy albérlet, így meg legalább van fedél a fejünk fölött, van villany víz , kandalló fűtés. Az alapok megvannak már de pénzzel tesóm se tud segíteni ők az anyósánál laknak.
2022. jan. 14. 09:39
 9/53 anonim ***** válasza:
3%
Miért vagyok aljas és rosszindulatú? 3 gyereket felneveltem. Taníttattam őket. Segítettem a lakhatásukban. Szültél. Sajnálom hogy lelépett a gyereked apja. Őt sem ismerem, ahogyan téged sem. Kérdés, hogy akarta-e a gyereket vagy csak te akartad megfogni vele. Milyen lehetőségeid vannak? Az egy dolog, hogy te mit tennél vagy szeretnél. A másik a való világ. Vagy találsz valakit aki segít, vagy próbálsz olyan megoldást keresni, hogy ne nélkülözésben cseperedjen fel a gyereked. Van olyan nő, autó, nyaralás, lakás amit én is szeretnék, ahogyan sok más ember is.
2022. jan. 14. 09:43
 10/53 A kérdező kommentje:
Ha felneveltél 3 gyereket akkor tudhatnád egy igazi anya nem dobja el a gyerekét csak mert most rosszabb a helyzete! A gyereket akarta és 3 év után született nem becsúszott. Csak sajnos egy másik nő kell ezért most a gyereket is le.szarja. Azon vagyok, hogy találják munkát és lehetőséget!
2022. jan. 14. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!