Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a
GYES is kevés
Figyelt kérdés
Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.
Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.
Szüleid nem tudnak segíteni? Védőnőnek nincs javaslata ilyen helyzetre? Az apával mi a helyzet?
2022. jan. 14. 08:55
2/53 anonim válasza:
Nem tudsz olyan munkahelyre menni, ahol biztosított a szállás és nem műszakos? Vagy nincs családod, barátaid, akik tudnának segíteni? Ha GYES-en vagy és már nem jár a GYED, elméletileg a gyerek is nagyobb. Nem tudod bölcsibe rakni?
2022. jan. 14. 08:56
3/53 A kérdező kommentje:
Nincsenek szüleim már. A védőnővel nem osztottam meg ezt a dolgot kizárólag a gyerek dolgairól beszélünk. 2 éves gyerekkel nem lehet munkásszállóra menni. Meg olyan helyeken is műszakos a munka. Hiába raknám bölcsibe fél 8 től fél 4 ig lehet ott ez csak akkor működik ha helyben dolgoznék.
Barátaim vannak de ugyanolyan szegény, kisgyerekes anyák mint én. Legtöbbjük hasonló gondokkal küzd csak nem válnak.
2022. jan. 14. 09:19
4/53 anonim válasza:
Gyereket örökbe, menhelybe adod te pedig elmész dolgozni. A probléma az hogy sajnos nem tudod eltartani magad ezért is szültél. Xar a világ. Rám írt társkeresőn 30 évvel fiatalabb nő is 1 pici gyerekkel. A kérdés ami felmerült bennem: El akarom tarani őket? Innét talán lesz valaki aki felvállal.
2022. jan. 14. 09:25
5/53 A kérdező kommentje:
Sosem adnám örökbe a gyerekem!! Aljas rosszindulatú ember lehetsz, hogy ilyet mersz írni. Nem azért szültem csak tudod egy gyereknek anyja és apja!! Is van…. Aki most kihúzná magát a felelősség alól!
2022. jan. 14. 09:27
6/53 anonim válasza:
Városba nem tudsz menni, ahol el tudnál vállalni egy 6 órás eladói munkát? Akkor bölcsödébe tudnád rakni a gyereket és mellette dolgozni is. Nem tudom, hogy oldottad meg a lakhatási problémát, de beszélhetnél a NANE szervezettel, vagy kérhetnél anyaotthont. Én tényleg próbálok segíteni, de ha minden lehetőségre csak nemet mondasz csuklóból, úgy nagyon nehéz.
Csak arra mondok nemet, amit már megpróbáltam, rákérdeztem és tudom mit mondtak ( pl volt munkahelyem, műszakban tud csak munkát , vagy hogy mettől meddig van bölcsi. A lakhatást úgy oldottam meg, hogy van örökölt házunk a testvéremmel egy faluban és ott lakhatnánk. Városban nagyon drága egy albérlet, így meg legalább van fedél a fejünk fölött, van villany víz , kandalló fűtés. Az alapok megvannak már de pénzzel tesóm se tud segíteni ők az anyósánál laknak.
2022. jan. 14. 09:39
9/53 anonim válasza:
Miért vagyok aljas és rosszindulatú? 3 gyereket felneveltem. Taníttattam őket. Segítettem a lakhatásukban. Szültél. Sajnálom hogy lelépett a gyereked apja. Őt sem ismerem, ahogyan téged sem. Kérdés, hogy akarta-e a gyereket vagy csak te akartad megfogni vele. Milyen lehetőségeid vannak? Az egy dolog, hogy te mit tennél vagy szeretnél. A másik a való világ. Vagy találsz valakit aki segít, vagy próbálsz olyan megoldást keresni, hogy ne nélkülözésben cseperedjen fel a gyereked. Van olyan nő, autó, nyaralás, lakás amit én is szeretnék, ahogyan sok más ember is.
2022. jan. 14. 09:43
10/53 A kérdező kommentje:
Ha felneveltél 3 gyereket akkor tudhatnád egy igazi anya nem dobja el a gyerekét csak mert most rosszabb a helyzete! A gyereket akarta és 3 év után született nem becsúszott. Csak sajnos egy másik nő kell ezért most a gyereket is le.szarja. Azon vagyok, hogy találják munkát és lehetőséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!