Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem újra? Sajnos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés

Figyelt kérdés

Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.

Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.

2022. jan. 14. 08:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Kérem aki nem a kérdéshez szól hozzá ne írjon.
2022. jan. 14. 13:14
 32/53 anonim ***** válasza:
37%
Úgy viszont lehet élni, ahogyan most élsz. Nem találsz munkát, a gyerek apjára nem számíthatsz, pénzed nincs. És még mindig nem érted, hogy a majd lesz valahogy mennyire nem elég egy gyerekhez.
2022. jan. 14. 13:49
 33/53 A kérdező kommentje:

Munkát igaz még nem találtam, de rajta vagyok a dolgon.A gyerek apja pedig fizet gyerektartást.

De te is kerülhetsz még rosszabb helyzetbe, és lehet ezt kapod vissza amit most művelsz, hogy belerúgsz abba aki a földön van.

2022. jan. 14. 13:59
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Csajszi, nem bántani akartalak. De én szeretek őszintén beszélni, mert a való életben a mézes-mázos tutujgatás az ritkán visz előre. Ésszel kell csinálni, és te nem úgy csináltad. Ha úgy csináltad volna, akkor most nem lennél gondban.

A végzettségeiddel alapesetben nincsen baj, nem gond, ha nem vagy diplomás, de ha mondjuk mérlegképes könyvelő lennél, azért azzal lehetne maszekolni is bőven. Kereskedelmi és pedagógiai végzettséggel behatároltak a lehetőségek, nagyjából elfogadod, amit találsz, és csendben maradsz, főleg vidéken ez a helyzet. Az úrvezetői jogosítvánnyal az a "baj", hogy nem hivatásos jogsi, nehéz vele pénzt keresni, esetleg ha van autód, elmehetsz ételfutárnak. De az is inkább BP-en vagy nagyvárosban hoz elég pénzt. Faluhelyen ebből nem fogsz pénzt csinálni.

Annyit tudsz tenni, hogy megnézed, mennyi a tartalékod, meddig elég, és elkezded hajtani a munkát. Arra számíts viszont, hogy kisgyerekes anyukaként nagyon hátrányos helyzetben leszel. Gyereket leadod bölcsibe, te meg egész nap jársz munka után, ezt tudod tenni.

Azt, hogy BP-re költözz (valaki javasolta), egyelőre felejtsd el, ahhoz TŐKE kell. Nem kevés, viszont jó sok. És BP-en NAGYON drága a lakhatás, már ha kisgyerekkel egyáltalán szóba állnak veled a bérbeadók (gyerek, háziállat, nem napon barnult bőrszín kizáró ok, ez van). BP-hez pénz kell. Sok pénz. De inkább annál is több pénz.

2022. jan. 14. 14:17
 35/53 anonim ***** válasza:
34%
Te tényleg sötét vagy. Én már túl vagyok hasonló helyzeten. Pontosan ezért akarnék világosságot gyújtani a sötétségben nálad, de egyszerűen nem lehet. Nem tudod értelmezni amit írok. Legközelebb ne legyél felelőtlen, hanem gondolj arra is, ami abban a pillanatban elképzelhetetlennek tűnik számodra. Ezt nem tudod felfogni, hanem magyarázod folyamatosan a bizonyítványodat az éljünk a mának, szarjunk a jövőre c. gondolkodásodról. Pedig a jövő itt van most jelenként. És nem tudod jelen állás szerint megoldani, amit anno elcsesztél, mert mindenképpen gyereket akartál, és úgyis, hogy egyedül nem vagy képes megoldani. Hidd el, nagyon bánom, hogy ilyen hülye voltam én is. De én tanultam belőle, és nem magyarázkodtam, támadtam vissza annak, aki szépen rávilágított a felelőtlenségemre. Beismertem, hogy nem gondoltam minden helyzetre, csak a szerelem számított. Nos, abból nem lehet egyedül gyereket eltartani, ha véget ér. Ennyit arról, hogy hogyan is lehet, ill. nem lehet élni. Lehet úgyis mint te is, aztán itt az eredmény.
2022. jan. 14. 14:30
 36/53 anonim ***** válasza:
20%

Ha nem tudtad az exeddel megbeszèlni , akkor majd megbeszèlheted a csalàdsegítővel, meg irkàlhatsz faszbukon segíjjèr.

Ha a gyerek miatt nem voltál képes tűrni egy kicsit akkor most jöhet a nehezebb út

2022. jan. 14. 14:36
 37/53 A kérdező kommentje:

Most lehet sőt biztosan én is érzékenyebb vagyok. Most utólag már könnyebb okosnak lenni, nem tudtam milyen ember az exem, teljesen megváltozott mióta megismerte azt a nőt aki miatt vége lett. Előtte a gyerek volt a mindene.

Nem, Pestre menni nem tervezek, nincs pénzem kaucióra meg költözni többszáz km-ről, meg egyedülálló munkanélküli anyának ki adna ki albérletet?! És az lenne az első mivel többszáz km-ről ingázni nem lehetne ha kapnék is állást ott.

Azzal továbbra sem tudok mit kezdeni, hogy nem így kellett volna meg stb ezzel nem vagyok előrébb.

Nem volt mit megbeszélni, mivel kijelentette, hogy talált mást és menjek el, mert oda fog költözni. Nem rajtam múlott én igyekeztem mindent elvégeztem otthon is, a gyerek körül is, de ha neki más nő kellett.?!

2022. jan. 14. 14:59
 38/53 anonim ***** válasza:

Nem dobhat ki amúgy.

A gyerek miatt védve vagy.

Azért kíváncsi lennék a másik oldal véleményére is, hogy lehet az hogy eddig a mindene voltatok most meg se cigi se kóla ki akar *aszni

2022. jan. 14. 15:19
 39/53 A kérdező kommentje:

38. Már elköltöztünk, szerencsére volt hová. Egyébként albérlet volt és az ő egyik rokonàé tehát nem vàrtam volna meg, hogy hivatalosan kitesz.

A másik nő miatt változott meg. Én nem is magam miatt vagyok szomorú hanem a gyerek miatt mert tényleg a mindene volt.

2022. jan. 14. 15:25
 40/53 anonim ***** válasza:
35%

"Ha a gyerek miatt nem voltál képes tűrni egy kicsit akkor most jöhet a nehezebb"

Mit kellett volna tűrni? Apuci kilengéseit? Tűrje az, akinek 8 élete van. Inkább felelősen kellett volna gondolkozni. Nem szülünk gyereket úgy, hogy egyedül nem tudjuk eltartani, ha abba a helyzetbe kerülünk. Erre minden nagy szerelem esetén is megvan a lehetőség.

2022. jan. 14. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!