Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezdjem újra? Sajnos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés

Figyelt kérdés

Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.

Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.

2022. jan. 14. 08:47
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
26%

Nem szidalmazás volt, amit írtam, csak tény, amit saját magam is megtapasztaltam.

Ez a sosincs tökéletes alkalom viszont gyenge. Ez nem mentesít a hülyeség alól. És ettől nem lesz több pénzed a gyerek felnevelésére. Bevállaltad a gyereket mert csak, itt az eredmény. Nem tudod megoldani egyedül. És ez a felelőtlenség. Ideje másképpen gondolkoznod neked is.

2022. jan. 14. 12:22
 22/53 A kérdező kommentje:
21 Nem egyedül vállaltam! Ezt mindenki szereti elfelejteni. Igaz albérletben éltünk, de dolgoztunk mindketten , normálisan megéltünk. Az is úgy volt megbeszélve ha visszamegyek dolgozni a délutános műszakkor lett volna a gyerekkel. De fordult a kocka. Meg ha azt írom, igazad van akkor max örülhetsz neki de attól nem vàltozik semmi, nem lehet visszacsinálni.Ez felesleges szájtépés.
2022. jan. 14. 12:29
 23/53 A kérdező kommentje:
Meg egyébként ez a “mert csak” eléggé degradálódó. 3 éve voltunk együtt, boldogan, dolgoztunk mindketten, rendezett körülmények között éltünk. Ez a nem a “ mert csak” kategória.
2022. jan. 14. 12:31
 24/53 A kérdező kommentje:
Csak degradáló. Néha javít a telefon.
2022. jan. 14. 12:31
 25/53 anonim ***** válasza:
68%

Gondold át azt a lehetőséget, hogy esetleg az apjával marad, átmeneti időre. Az nem megoldás, hogy éhenhaltok meg megfagytok jövőre, mert nincs pénz.

A pedagógiai asszisztens végzettséggel nem tudsz dajkaként elhelyezkedni? Akkor az oviba vitel és a szünetek is megoldottak.

Esetleg Provident? Mocsok cég, de legalább rugalmas a munkaidőd. Ingatlanozni is megpróbálhatsz, legalább másodállásban. A tanfolyamra max kölcsönkérsz. Esetleg takarítani magánházaknál? Vagy más anyukáknak segíteni a gyereket hozni-vinni, vigyázni rá, mikor beteg? Konyhán, kisegítőként?

Ez az a helyzet, mikor segítséget kell kérni. Fb-on írj privátban minél több embernek, hogy állást keresel. Sok munkát meg se hirdetnek, főleg a jobbakat.

2022. jan. 14. 12:32
 26/53 anonim ***** válasza:
"bár ígyis úgyis vállaltam volna a gyereket. "
2022. jan. 14. 12:35
 27/53 A kérdező kommentje:

25 Az apja nemtudja vállalni, olyan a munkarendje. Elég szigorú helyen dolgozik , ha meg emiatt kirúgják akkor még gyerektartás sem lesz.

Épp azért végeztem el a pedagógiai asszisztens képzést,hogy ezzel lehet normális időbeosztásban dolgozni, beadtam minden óvodába, iskolába a környéken a jelentkezést. Providentet megpróbálom majd munka terén. Takarító állásokra is jelentkeztem szinte mindenre amit csak lehetett. Kölcsönt kérni viszont nem szeretnék nem akarom tetézni a bajt.

2022. jan. 14. 12:41
 28/53 A kérdező kommentje:
26 Igen, vállaltam volna, az abortusz nem mindenkinek elfogadott, az nem egy foghúzás! Plusz mikor ha nem többéves boldog párkapcsolatban?
2022. jan. 14. 12:42
 29/53 anonim ***** válasza:
49%
Amint látod, a több éves boldog párkapcsolat is végződhet így. Nincsen garancia semmire, ezért is kell felkészülni minden lehetőségre.
2022. jan. 14. 13:06
 30/53 A kérdező kommentje:
29 .Így nem lehet élni, ahogy azt írod. Ennyi erővel a következő órában meghalhatok, vagy akár Te is! Ezt aztán senki nem tudja kiszàmítani.
2022. jan. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!