Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem újra? Sajnos nem számíthatok senkire és a GYES is kevés
Igen, tudom én is hibás vagyok, tudom fogok kapni ilyen válaszokat is de már visszamenni az időben lehetetlen ezért a mostani helyzetet kell figyelembe venni.
Nagyon félek. Lakhatás megoldott ennyi a szerencsém de anyagilag nem tudom, mi lesz velünk. A faluban sajnos nincs munkalehetőség , műszakozni meg nem mehetek vissza a gyerek miatt. Szomorú vagyok nagyon, sajnalom, nem így terveztem az életemet.

Nem szidalmazás volt, amit írtam, csak tény, amit saját magam is megtapasztaltam.
Ez a sosincs tökéletes alkalom viszont gyenge. Ez nem mentesít a hülyeség alól. És ettől nem lesz több pénzed a gyerek felnevelésére. Bevállaltad a gyereket mert csak, itt az eredmény. Nem tudod megoldani egyedül. És ez a felelőtlenség. Ideje másképpen gondolkoznod neked is.

Gondold át azt a lehetőséget, hogy esetleg az apjával marad, átmeneti időre. Az nem megoldás, hogy éhenhaltok meg megfagytok jövőre, mert nincs pénz.
A pedagógiai asszisztens végzettséggel nem tudsz dajkaként elhelyezkedni? Akkor az oviba vitel és a szünetek is megoldottak.
Esetleg Provident? Mocsok cég, de legalább rugalmas a munkaidőd. Ingatlanozni is megpróbálhatsz, legalább másodállásban. A tanfolyamra max kölcsönkérsz. Esetleg takarítani magánházaknál? Vagy más anyukáknak segíteni a gyereket hozni-vinni, vigyázni rá, mikor beteg? Konyhán, kisegítőként?
Ez az a helyzet, mikor segítséget kell kérni. Fb-on írj privátban minél több embernek, hogy állást keresel. Sok munkát meg se hirdetnek, főleg a jobbakat.

25 Az apja nemtudja vállalni, olyan a munkarendje. Elég szigorú helyen dolgozik , ha meg emiatt kirúgják akkor még gyerektartás sem lesz.
Épp azért végeztem el a pedagógiai asszisztens képzést,hogy ezzel lehet normális időbeosztásban dolgozni, beadtam minden óvodába, iskolába a környéken a jelentkezést. Providentet megpróbálom majd munka terén. Takarító állásokra is jelentkeztem szinte mindenre amit csak lehetett. Kölcsönt kérni viszont nem szeretnék nem akarom tetézni a bajt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!