Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelt kérdés

Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.

Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.

Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.

2021. szept. 8. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
76%
A kis CICISTA 😂😂😂
2021. szept. 9. 12:24
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezektől a szavaktól a fogamzásgátló mellett pislákoló maradék libidóm is harakirit követ el. :D
2021. szept. 9. 13:07
 53/65 anonim ***** válasza:
81%
Kedves #32-es:) én a #12-es válaszoló vagyok (aki azt írtam, hogy az insta generáció hatására lett trend hogy mindig csak a jót osztjuk meg): te a bátyádat említed, aki már 20 éve együtt van a feleségével, és 3 gyerekük van. De ez mitől lenne megfelelő példa a kérdező problémájára? Ő egy valószínűleg 20-as éveiben járó, első gyerekes anyuka, akinek igenis instán és face-n kontaktáló barátnői vannak, és igenis, jellemző, egyre jellemzőbb, hogy (kortól függetlenül), aki használ közösségi platformot, oda CSAK a jót osztja meg, vagyis szűri az információt. Aki meg nézi, frusztrálódik, hogy az ő élete miért nem olyan jó mint a barátnőié? Ezért tettem hozzá, hogy minden éremnek két oldala van, de a kérdező a barátnőitől csak az egyik oldalt hallja. A rossz dolgokkal nem dicsekszenek az emberek általában.
2021. szept. 9. 15:17
 54/65 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor ez hiba volt, de van megoldás. Pszichológus helyre tudja rakni.
2021. szept. 9. 23:12
 55/65 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom,nálunk nem a pi..mnál volt a párom hanem a fejem mellett. Nem oda nézett
2021. szept. 10. 20:03
 56/65 anonim ***** válasza:
42%

2/55 anonim ***** válaszára:

"Talán nem kellett volna erőltetni az apás szülést. Általában a férjeknek ez nem szokott bejönni."

Nálunk apás szülés volt, én vagyok az apa, aki ott voltam mindkét gyermekünk születésénél! Én akartam, úgy voltam vele, ha már ott voltam az elejétől akkor legyek ott a végénél is!

Nem bántam meg, sokkal közelebb érzem a gyerekeket hozzám, mert ott voltam az életük első órájától mellettük! A házasságunk végül is romokban hever, de ennek nincs köze az apás szüléshez, inkább az intimitás és szeretet hiánya az ok, ezt leginkább én szenvedem meg, mert az asszonyom szerint ez a normális házasság, amikor csak élünk egymás mellett!

2021. szept. 19. 05:03
 57/65 anonim ***** válasza:
28%
Undorodik tőled és a gyerekétől. Oké.
2021. szept. 19. 09:41
 58/65 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon fura. Azt mondod rá kellett erőltetni. Ha ilyen ember, aki akar máshol lenni, miközben szülsz( wtf) akkor azt már rég látnod kellett volna ezernyi és milliónyi jelből, hogy ő egy genetikai hulladék.

Nagyon fura, hogy nem láttad ezt benne. Abnormális ember.

Te meg vak vagy. Növessz emberismeretet meg önismeretet.

2021. szept. 19. 09:53
 59/65 anonim ***** válasza:
29%
13# hogy lehet trauma az, hogy a gyermekedet megszüli a szerelmed?
2021. szept. 19. 09:55
 60/65 anonim ***** válasza:
11%

Minden jó komment, amiből kevés van, le van pontozva, és minden abnormális nyomorék, érzelmi és mentális analfabéta fogyatékos válasza fel van pontozva az egekbe.

Az nem ember aki távol akar lenni a szerelmétől.

Régen nem volt szokás az apás szülés?? Régen az egész család ott volt ti nyomoroncok.

2021. szept. 19. 10:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!