Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ezért elhagyom a férjem?
Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.
Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.
Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.
2/55 anonim ***** válaszára:
"Talán nem kellett volna erőltetni az apás szülést. Általában a férjeknek ez nem szokott bejönni."
Nálunk apás szülés volt, én vagyok az apa, aki ott voltam mindkét gyermekünk születésénél! Én akartam, úgy voltam vele, ha már ott voltam az elejétől akkor legyek ott a végénél is!
Nem bántam meg, sokkal közelebb érzem a gyerekeket hozzám, mert ott voltam az életük első órájától mellettük! A házasságunk végül is romokban hever, de ennek nincs köze az apás szüléshez, inkább az intimitás és szeretet hiánya az ok, ezt leginkább én szenvedem meg, mert az asszonyom szerint ez a normális házasság, amikor csak élünk egymás mellett!
Nagyon fura. Azt mondod rá kellett erőltetni. Ha ilyen ember, aki akar máshol lenni, miközben szülsz( wtf) akkor azt már rég látnod kellett volna ezernyi és milliónyi jelből, hogy ő egy genetikai hulladék.
Nagyon fura, hogy nem láttad ezt benne. Abnormális ember.
Te meg vak vagy. Növessz emberismeretet meg önismeretet.
Minden jó komment, amiből kevés van, le van pontozva, és minden abnormális nyomorék, érzelmi és mentális analfabéta fogyatékos válasza fel van pontozva az egekbe.
Az nem ember aki távol akar lenni a szerelmétől.
Régen nem volt szokás az apás szülés?? Régen az egész család ott volt ti nyomoroncok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!