Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem elhagyott a napokban....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhagyott a napokban. Ma lenne a barátnőm lánybúcsúja. Elmenjek?

Figyelt kérdés
Még mindig nagyon fáj. Az elején állandóan sírtam, most már kicsit kevesebbet. Ti elmennétek a helyemben?
2021. jún. 26. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem jót tenne egy kis oldódás. Hajrá, érezd jól magad!
2021. jún. 26. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
nem, csak elrontanád a keserűségeddel. mond le.
2021. jún. 26. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapvetően szerettél volna menni, akkor szerintem eléggé jót tenne, ha mennél, legalább kicsit oldódnál. Nyilván arra figyelj oda, hogy a többiek hangulatát most ne rontsd el, de az agyad kikapcsolására tökéletes lenne.

Viszont, ha alapvetően inkább kötelességből mentél volna, mert nem szereted az ilyen jellegű programoakt, akkor inkább hagyd ki.

2021. jún. 26. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem kérdés, menj! Amúgy is úgy van az ember összerakva, hogy ha látja, hogy a másik jól érzi magát egyedül, akkor jobban is érdeklődik iránta.
2021. jún. 26. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
A lanybucsu a menyaszonyrol szol, gyakorlatilag korul kell most ugralni. Biztos nem lenne lelkierom.
2021. jún. 26. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Menj. Legalább bulizol egy kicsit.
2021. jún. 26. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Én a helyedben mennék :) Jót fog tenni.
2021. jún. 26. 13:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Elmentem, de este hazajöttem.

Nem bántam meg, de nem is örültem annyira, amikor a barátnőm a testvéremet kezdte el sértegetni nekem. Inkább eljöttem.

2021. jún. 26. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Frankó barátnő, igaz leánybúcsús progam.A tesód hogy kerül itt képbe? :O
2021. jún. 27. 21:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Régen jártak.
2021. jún. 28. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!