Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott a napokban. Ma lenne a barátnőm lánybúcsúja. Elmenjek?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon fáj. Az elején állandóan sírtam, most már kicsit kevesebbet. Ti elmennétek a helyemben?2021. jún. 26. 11:03
1/10 anonim válasza:
Szerintem jót tenne egy kis oldódás. Hajrá, érezd jól magad!
2/10 anonim válasza:
nem, csak elrontanád a keserűségeddel. mond le.
3/10 anonim válasza:
Ha alapvetően szerettél volna menni, akkor szerintem eléggé jót tenne, ha mennél, legalább kicsit oldódnál. Nyilván arra figyelj oda, hogy a többiek hangulatát most ne rontsd el, de az agyad kikapcsolására tökéletes lenne.
Viszont, ha alapvetően inkább kötelességből mentél volna, mert nem szereted az ilyen jellegű programoakt, akkor inkább hagyd ki.
4/10 anonim válasza:
Ez nem kérdés, menj! Amúgy is úgy van az ember összerakva, hogy ha látja, hogy a másik jól érzi magát egyedül, akkor jobban is érdeklődik iránta.
5/10 anonim válasza:
A lanybucsu a menyaszonyrol szol, gyakorlatilag korul kell most ugralni. Biztos nem lenne lelkierom.
6/10 anonim válasza:
Menj. Legalább bulizol egy kicsit.
7/10 anonim válasza:
Én a helyedben mennék :) Jót fog tenni.
8/10 A kérdező kommentje:
Elmentem, de este hazajöttem.
Nem bántam meg, de nem is örültem annyira, amikor a barátnőm a testvéremet kezdte el sértegetni nekem. Inkább eljöttem.
2021. jún. 26. 22:09
9/10 anonim válasza:
Frankó barátnő, igaz leánybúcsús progam.A tesód hogy kerül itt képbe? :O
10/10 A kérdező kommentje:
Régen jártak.
2021. jún. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!