Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan akinek nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek nincsen brátnői, és nem volt lánybúcsúja sem? Nem hiányzott? Nekem fog.

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem te vagy az egyetlen.. Keress olyan menyasszonyokat, akik hasonló cipőben járnak, és tartsatok egy fergeteges leányságsirató-partit.
2015. aug. 13. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok barátnőm van, de nem ezért nem volt lánybúcsúm, hanem nem is volt tervbe véve. A férjem sem akart legénybúcsút. Nem a mi világunk, úgyhogy nem hiányzott.
2015. aug. 13. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barátnőim, de vagy messze laktak, vagy gyerekesek stb. Párom sem akart legénybúcsút, így elmentünk ketten kijutós játékozni, moziba, vacsizni stb. Jó volt nagyon!!
2015. aug. 13. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Az első hozzászóló ötlete szerintem is jó: keress fórumokon hasonló cipőben járó menyasszonyokat, és tartsatok rendhagyó lánybúcsút, ahol mindenki menyasszony. :) Vegyetek egymásnak ajándékokat, vigyetek játék kellékeket, készüljetek feladatokkal. Akár zsűrizhettek is, és valami közösen összedobott nagyobb értékű ajándékot (pl. egy welness hétvége 2 főre/lézeres szőrtelenítés/edénykészlet stb.) nyer az, aki a legügyesebb volt. Nem gond, hogy nem ismeritek egymást, a közös téma adott lesz. :)

2. Vagy pedig barátnők helyett a családból a nőrokonokkal szervezz egyet: nővéred, húgod, anyukád, nagynéni, unokatesód, sógornő, stb.

Nekem pl. volt lánybúcsúm, de csak 2 barátnőm van, így rajtuk kívül ott voltak a családom előbb felsorolt tagjai is. Persze először kicsit furának tartottam, hogy anyum is ott lesz, de miután megtudtam hogy a páromékkal is együtt bulizik az apja, megnyugodtam. Jó volt így. :)

2015. aug. 13. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem vannak barátnőim, de én pl.: nem vágyom klasszikus lánybúcsúra, ha lesz is, majd beülünk, valahová koktélozni. Ez nálunk annyit jelent, hogy iszik mindenki egy pohár koktélt, beszélgetünk és kész. Tehát nem egymás után döntjük le a koktélokat. Viszont "lánybúcsú" címen, akkor már szeretném, ha a hugom, unokatestvérem is ott lenne. Nincsenek olyan nő rokonaid (akár anyukád is, ha fiatalosabb), akivel be tudnál ülni valakivel?
2015. aug. 15. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt a szokásos lánybúcsúm, de nem is hiányzott. A férjem se tartott legénybúcsút. Együtt mentünk el kettesben moziba az esküvőt megelőző este:) Nagyon jó volt így.
2015. aug. 15. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2 barátnőm van, és bár volt lánybúcsúm, de hálistennek nem hagyományos, azaz nem volt se tiara, se elkelt szalag, se egyenpóló, se óvszerárulás meg hülye feladatok...
2015. aug. 16. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, de nem is hiányzott. Nekem a bulik szégyen nem szégyen mindig csak arról szóltak, hogy piálás + pasizás. Nem tudnék mit kezdeni egy női bulival. Így, hogy megtaláltam a férjem már a bulizás nem érdekel, nem élvezem, mert nem tudok mit csinálni.
2015. okt. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!