Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek nincsen brátnői, és nem volt lánybúcsúja sem? Nem hiányzott? Nekem fog.
1. Az első hozzászóló ötlete szerintem is jó: keress fórumokon hasonló cipőben járó menyasszonyokat, és tartsatok rendhagyó lánybúcsút, ahol mindenki menyasszony. :) Vegyetek egymásnak ajándékokat, vigyetek játék kellékeket, készüljetek feladatokkal. Akár zsűrizhettek is, és valami közösen összedobott nagyobb értékű ajándékot (pl. egy welness hétvége 2 főre/lézeres szőrtelenítés/edénykészlet stb.) nyer az, aki a legügyesebb volt. Nem gond, hogy nem ismeritek egymást, a közös téma adott lesz. :)
2. Vagy pedig barátnők helyett a családból a nőrokonokkal szervezz egyet: nővéred, húgod, anyukád, nagynéni, unokatesód, sógornő, stb.
Nekem pl. volt lánybúcsúm, de csak 2 barátnőm van, így rajtuk kívül ott voltak a családom előbb felsorolt tagjai is. Persze először kicsit furának tartottam, hogy anyum is ott lesz, de miután megtudtam hogy a páromékkal is együtt bulizik az apja, megnyugodtam. Jó volt így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!