Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ezért elhagyom a férjem?
Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.
Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.
Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.
Ha nem akart bent lenni a szülésen, akkor kinek/minek a hatására volt ott mégis?
Nem a fejednél volt, hanem premier planba nézte?
amúgy ezt gyereknevelés témakörben tedd fel ezt a kérdést, ott aztán jönni fognak a biztató kommentek, hogy dobd ki, mint a macskát... (már a megfogalmazást is imádom :D), aztán jönnek az egymást túllicitáló kommentek, hogy bezzeg az én férjem... :D Aztán azok meg valószínűleg a haverjaiknak beszélik ki hogy mennyire is jön be nekik ez az életforma, ha már otthon nem mondhatják ki őszintén.
imádom, amikor látom az utcán ezeket a mintaapákat, közük nincs a gyerekneveléshez. Az egyik gyerek kiesett a babakocsiból, a másik az úttesten kóborolt, ennyire érdekli őket ez az egész.
Nem kellett volna erőltetni az apás szülést. Eleve nem is akarta. Nem egy kellemes látvány. Természetes hogy horrornak élte meg. Sok pasi nem tud már nőként tekinteni a nejére, miután látta a szülés pillanatát..ezért megy tönkte annyi kapcsolat a gyerekvállalás miatt.
Talán próbáld meg átbeszélni vele, lehet egy pszichológus is segíthetne.
Nem csodálkozom, hogy megundorodott, nekem nőként is hányingerem van a szülős videóktól...Na de szerinted férfiként milyen lehet , hogy az eddigi szexi feleségéből kijön egy véres lény meg egy csomó minden más, amit rohadtul nem kellett volna látnia?
Gondolom te erőltetted az egész gyerekvállalást meg apás szülést, most idd meg a levét és válj el. Csak a következő pasit ne kényszerítsd majd rá erre a látványra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!