Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ezért elhagyom a férjem?
Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.
Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.
Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.
Nem ritka jelenség, a bátyáméknál is hasonló történet játszódott le, a bátyám fejében valami bekattant. A volt felesége nagyon meghízott a terhesség alatt, 60kg kezdte és 90+ ment szülni és megszűnt az intimitás a kapcsolatukban. A gyerek születése után még 2-3 évig együtt éltek, de a bátyámnak már voltak szexpartnerei. Ott is apás szülésnek indult aztán császárral szült végül. nem vesztek össze, jó viszonyban vannak, a gyerkőcöt közösen nevelik, közel laknak egymáshoz napi szinten beszélnek egymással.
A bátyám azóta hallani sem akar sem házasságról sem gyerekről, az utolsó kapcsolata is emiatt ment tönkre.
"az összes barátnőm mellett ott volt a férje szüléskor, náluk ez miért működött, ott miért nem volt undor, ott miért tudja tovább szeretni őket a férjük és a gyerekkel is miért foglalkozik igazi apaként?"
insta generáció - minden cuki minden tökéletes. Te meg ezt elhiszed? Színház az egész világ. Vedd fel a maszkot, ne hidd azt, hogy másnak az élete tökéletes, csak a tied milyen szar. Sajnos nehéz összehasonlítás nélkül élni az életemet, mércéket nézünk, mi a normális. Kinek mi a normális. Változó. Az, hogy a facebook, instagram, mit harsog azzal ne foglalkozz. A barátnőid pedig szűrik a kifelé menő infót. A rosszat nem mondják el, megnyugodhatsz.
10. 1.Az összes barátnő nem statisztikai adat.
2. Tehát azért kellett ott lenni úgy, hogy nem akart, hogy elmondhasd, hogy apás szülés volt. Megérte?
3. Mindenki másképpen reagál. Van aki bírja, v. aki nem.
4. A traumáját kezeltetni kell, hisz közösen vállaltátok a gyereket.
De miért azt nézed, másoknál mi van? Nem szabad!!!!
Ti külön pár vagytok, a férjed egy külön egyéniség. Én is össze tudnék állítani egy olyan montázst a férjemről amikor igazi mintaapa színben tündököl, meg egy olyat is, amin gyereknevelés kategóriában azonnali válást kiáltanának rám. A barátnőid csak a jót mesélik, csak a cuki fotókat küldik el neked, persze hogy egy torz kép alakul ki benned, és tök irreális elvárásokat állítasz a férjed elé. De már a férjek is egymást generálják hogy ki a nagyobb sztár apa, mondta a férjem hogy a kondiban egy férfi arról beszélt hogy ő meg tudja különböztetni a kaki sírást meg az éhes sírást, én meg csak röhögtem hogy mekkora kamu, azt még sok nő se tudja megkülönböztetni. Most nagyon megy az insta, a férfiak nem győzik csókolni a feleségük óriás hasát, csak hogy ők is beálljanak a sorba, de hogy ez mennyire tetszik nekik, csak ők tudják...
Olyan nincs hogy egy gyerek születése után egy pár életében nincs nehézség, csak maguknak sem merik bevallani, a férj meg nem mer beszélni róla, hogy mi a rossz neki. Úgyhogy ne a barátnőiddel foglalkozz, hanem beszélj a férjeddel és tedd rendbe a kapcsolatod.
Itt az erőltetés a baj. Nem egyformák az emberek. Ismerek olyan pasit aki bent volt a szülésnél és a gyereke születése után, ha találkoztunk, már legszívesebben pofán vertem volna, mert másról se bírt beszélni, csak hogy mekkora csodás élmény volt, és az ő kislánya ilyen csodálatos, meg olyan gyönyörű... Nekem meg csak az járt a fejemben, hogy ember, kussoljál már be.
Más pasinak meg a folyosón való üldögélést is nagyobb trauma volt, mint a feleségének az egész szülés. Náluk el kellett telnie pár hétnek, mire apuka megszokta a gyerekek és elkezdett foglalkozni vele.
Ha meg akarod menteni a házasságod és a férjed is partner ebben, akkor menjetek el együtt terápiára. Vagy akár ő egyedül, hogy fel tudja dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!