Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelt kérdés

Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.

Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.

Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.

2021. szept. 8. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
82%

Ez az apas szulest eroltetes egy beteg dolog. Foleg, ha kiderult, hogy nem szerette volna. De zsarolni sem kell, evtizedek ota az egy fos alak, aki nem akar apas szulest.

Poszt traumas stressz. Csorikam. No vagyok, de empatiat erzek a ferfiak irant.

2021. szept. 8. 15:50
 22/65 A kérdező kommentje:
két hónapja szültem
2021. szept. 8. 15:54
 23/65 anonim ***** válasza:
74%
En a ferjeddel erzek egyutt. Lesoported minden ervet a facebookra hivatkozva, belement egy olyan helyzetbe, amitol a hideg kirazta mar elozetesen is, es amikor sokkolodott, akkor meg jol fejbe is vered, hogy mit es hogyan kene csinalnia. De sebaj, neked megvan a gyerek, ez volt a celod, o meg mehet a busba. Majd toltogeted a babas kepeket a facebookra, par evig le van a gond arrol, hogy mit posztolj. A vegen igazad lett, de te is vesztettel. Megerte? Ketlem.
2021. szept. 8. 15:58
 24/65 A kérdező kommentje:
milyen facebook miatt, te miről beszélsz?
2021. szept. 8. 15:59
 25/65 anonim ***** válasza:
75%
2 hónapja szultel és már paanaszkodsz hogy nincs szex?
2021. szept. 8. 16:05
 26/65 anonim ***** válasza:
86%
Én mondjuk alig vártam, hogy leteljen a 6 hét gyermekágy:) bár én császáros voltam. Attól persze még vágyhatna rá.
2021. szept. 8. 16:07
 27/65 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is válj el. Ilyenkor a legjobb apaban nem alakulnak ki apai érzelmek így neki csak annyi dolga lesz hogy havonta utaljon és kezdhet új életet egy normális nő mellett.
2021. szept. 8. 16:19
 28/65 anonim ***** válasza:
22%
Eleve egy szar férfi, ha arra nem képes, hogy ott legyen veled! Csak ha erőlteted! Nálunk ez kérdés sem volt, hogy bejön e
2021. szept. 8. 16:21
 29/65 anonim ***** válasza:
39%

Hát mondjuk én rettegtem a szüléstől, rohadtul nem csodának éltem meg, és alap volt, hogy bejön a férjem támogatni, hogy ne egyedül kínlódjak. Mondjuk mi ezt már a gyerek tervezésekor megbeszéltük, hogy bejön, hisz együtt vállaltuk, mind a ketten akartuk. Nem tudom pontosan mennyit látott a fejemnél állva, de nem ment el a kedve tőlem, 3 gyerekünk van.

Tudom, hogy le leszek pontozva, de szerintem aki ettől megundorodik, az mindig is csak egy puncit látott a nőben, és a gyerekre se vágyhatott igazán... Ez mind ilyen elhamarkodott gyerekvállalás, szeretettelen kapcsolatokba, ami úgyse tartana ki. Azért nem akart bemenni se, mert már akkor sem számítottál neki, se te, se a gyerek.

2021. szept. 8. 16:30
 30/65 anonim ***** válasza:
63%
na a 29es személyében megjött az, akikkel tele van a gyerekvállalás kategória :D
2021. szept. 8. 16:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!