Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ezért elhagyom a férjem?
Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.
Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.
Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.
Nem látja már benned a nőt.
Amikor egy alkalommal feltettem itt a kérdést, hogy miért kell a szülésre az apákat berángatni, akkor nekem esett sok kommentelő. Én akkor arra akartam rámutatni, hogy ilyen következménye is lehet a dolognak. Áááá dehogy! Pedig igen, lehet, pontosan ezért sosem engedtem volna be a férjemet a szülőszobába. A szülés egy véres, fájdalmas dolog, én semmi felemelőt nem láttam benne.
Mellesleg baromi mindegy, hogy ott van-e. Nekem annyira fájt, hogy majdnem elájultam, amikor bejött simogatni a fejem, mondtam hogy inkább ne érjen és szóljon hozzám, mert a fájdalom mellett sajnos ez semmit se használ, és nekem megerőltető reagálni.
Mielőtt bejött volna, kérdezte a szülésznő h jön-e a férjem,mondtam nem tudom, tökmindegy, ő meg nagyon csodálkozott, dehát annyira fájt, hogy tényleg mindegy volt, a jelenléte nem mulasztja el. Végül császár lett, utána ő volt a kicsivel, de nem fürdették meg előtte a babát, mondta, hogy kicsit büdi volt :D Túl van misztifikálva ez a szülés dolog, számomra az egyetlen megható pillanat az volt, amikor hallottam felsírni, de amúgy csak azt vártam végig hogy húzzunk már haza a kórházból.
Nekem nem akart bejönni az első párom a szülésre, de valaki betessékelte. :) Én meg jól ki is küldtem.
A második párom bejött velem, nagyon kritikus volt a kapcsolatunk alatt velem, minden nagyon nem volt jó, de óriási élmény volt, hogy bent volt velem. Elég rosszul nézett ki a szülés végére. :))
Én nem értem, tényleg vannak nők, akik megengedik a párjuknak, hogy megnézzék a szülést premier plánból? Mi meg sem beszéltük, természetes volt, hogy úgy nem nézi meg. (Én sem akartam volna sem másét, sem a sajátomat úgy megnézni, bár minden szüléses videónál bőgök.)
A férfiak máshogy működnek, neki nem biztos,hogy csodás élmény. Nem minden férfi egyforma. Van aki ki nem hagyná a szülést, valakinél tényleg undort vált ki a nő felé. Az baj, volt,hogy Ő nem akart bent lenni.Te erőltetted rá. Meg kellett volna neki hagyni a döntés, bár felnőtt ember, azt lehet rákényszeríteni amit hagy. Ezen talán pár terápia, pszichológus , az,hogy Te mint nő vonzó legyél neki, nem hagyod el magad, segíthet idővel.
Az aggasztóbb, hogy nem veszi ki a részét a gyerek körüli teendőkben. Meg sem fogja? Nem fürdeti, pelenkázza stb? Ez azért fura nagyon.
Sok h.lye nő, akinek aztán kell az “apás szülés”.
Egyedül szültek a nők régen is, minek odarángatni a férfit?!
Most megszívtad Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!