Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha ezért elhagyom a férjem?

Figyelt kérdés

Mióta szültem nem nyúl hozzám, és a picivel is nagyon távolságtartó, kézbe sem nagyon veszi. Hozzáteszem apás szülés volt, amit ő szintén nem nagyon akart.

Este nem birtam tovább és megkérdeztem mi a baja és olyat mondott hogy azt hittem rosszul hallok. Azt mondta, hogy amit a szüléskor látott olyan volt mintha valami horrorfilmet látott volna hogy attól felfordult a gyomra és undort érzett a látottaktól.

Ugye igazam van ha ezért most összepakolok és elköltözök tőle, de azon is gondolkodom hogy el is válok tőle.

2021. szept. 8. 15:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
75%

Nem látja már benned a nőt.

Amikor egy alkalommal feltettem itt a kérdést, hogy miért kell a szülésre az apákat berángatni, akkor nekem esett sok kommentelő. Én akkor arra akartam rámutatni, hogy ilyen következménye is lehet a dolognak. Áááá dehogy! Pedig igen, lehet, pontosan ezért sosem engedtem volna be a férjemet a szülőszobába. A szülés egy véres, fájdalmas dolog, én semmi felemelőt nem láttam benne.

2021. szept. 8. 19:44
 42/65 anonim ***** válasza:
88%

Mellesleg baromi mindegy, hogy ott van-e. Nekem annyira fájt, hogy majdnem elájultam, amikor bejött simogatni a fejem, mondtam hogy inkább ne érjen és szóljon hozzám, mert a fájdalom mellett sajnos ez semmit se használ, és nekem megerőltető reagálni.

Mielőtt bejött volna, kérdezte a szülésznő h jön-e a férjem,mondtam nem tudom, tökmindegy, ő meg nagyon csodálkozott, dehát annyira fájt, hogy tényleg mindegy volt, a jelenléte nem mulasztja el. Végül császár lett, utána ő volt a kicsivel, de nem fürdették meg előtte a babát, mondta, hogy kicsit büdi volt :D Túl van misztifikálva ez a szülés dolog, számomra az egyetlen megható pillanat az volt, amikor hallottam felsírni, de amúgy csak azt vártam végig hogy húzzunk már haza a kórházból.

2021. szept. 8. 20:23
 43/65 anonim ***** válasza:
78%
Én meg nem akartam, hogy ott legyen a férjem. O hezitalt szerintem csak illendosegbol. Velemenyem: a nő szül. Az,hogy kispapa is ott nyogdecsel, izzad inkább nevetséges mint felemelő.
2021. szept. 9. 00:00
 44/65 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem akart bejönni az első párom a szülésre, de valaki betessékelte. :) Én meg jól ki is küldtem.

A második párom bejött velem, nagyon kritikus volt a kapcsolatunk alatt velem, minden nagyon nem volt jó, de óriási élmény volt, hogy bent volt velem. Elég rosszul nézett ki a szülés végére. :))

Én nem értem, tényleg vannak nők, akik megengedik a párjuknak, hogy megnézzék a szülést premier plánból? Mi meg sem beszéltük, természetes volt, hogy úgy nem nézi meg. (Én sem akartam volna sem másét, sem a sajátomat úgy megnézni, bár minden szüléses videónál bőgök.)

2021. szept. 9. 00:13
 45/65 anonim ***** válasza:
83%
Senki sem tehet arról, hogy mitől undorodik. Ez ugyanúgy nem befolyásolható, mint a szerelem, kár megsértődni rajta
2021. szept. 9. 00:25
 46/65 anonim ***** válasza:
78%

A férfiak máshogy működnek, neki nem biztos,hogy csodás élmény. Nem minden férfi egyforma. Van aki ki nem hagyná a szülést, valakinél tényleg undort vált ki a nő felé. Az baj, volt,hogy Ő nem akart bent lenni.Te erőltetted rá. Meg kellett volna neki hagyni a döntés, bár felnőtt ember, azt lehet rákényszeríteni amit hagy. Ezen talán pár terápia, pszichológus , az,hogy Te mint nő vonzó legyél neki, nem hagyod el magad, segíthet idővel.

Az aggasztóbb, hogy nem veszi ki a részét a gyerek körüli teendőkben. Meg sem fogja? Nem fürdeti, pelenkázza stb? Ez azért fura nagyon.

2021. szept. 9. 08:18
 47/65 anonim ***** válasza:
69%
Azért nem érdekli a gyerek, mert ő, az aki miatt ezt a szörnyű élményt át kellett élnie. Aki miatt a felesége megszünt létezni számára, mint nő. Ezen a dolgon semmi sem változtat majd.
2021. szept. 9. 08:34
 48/65 anonim ***** válasza:
62%

Sok h.lye nő, akinek aztán kell az “apás szülés”.

Egyedül szültek a nők régen is, minek odarángatni a férfit?!

Most megszívtad Te is.

2021. szept. 9. 11:49
 49/65 anonim ***** válasza:
76%
Utolsónak igaza van, soha nem volt szokás a férfit is berángatni a szülésre, nyílván volt oka. Csak a mai ősanyák akarják, hogy 'apci' ezt is premier plánba nézze, mert hát az ő POCAKLAKÓJÁT hordja a szíve alatt!!
2021. szept. 9. 11:54
 50/65 anonim ***** válasza:
80%
Csak sajnos pocaklakó világra jövetele szexuálisan igencsak hervasztó. Ez ilyen.
2021. szept. 9. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!