Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem váltunk el (egyelőre), de nagyon a szélén áll(t)unk.
Két gyerekünk nevelésében nem volt egyetértés, lettek is problémáik.Két éve nagyon megváltozott, kifordult magából.
Sok-sok vita, üvöltözésig menő veszekedések...Olyan embert hozott ki belőlem, ami nem én vagyok.
És hát a szex. Teljes elzárkózás, az sem érdekelte, ha k.vázni mentem volna, meg is mondta.Nekem ez tette be a kiskaput, mert olyan volt, amilyen, de legalább rendszeres volt.
Párkapcsolati tanácsadásra járunk két hónapja, talán most van valami. Volt azóta is volt hullámvölgy, de most én is nagyon teperek. Meglátom mi lesz, a gyerekek miatt adok még egy esélyt.
4, mert sokat eszik, akár éjjel is. Amúgy tudom, hogy ez az én hibám, mert a nők bármit tesznek, az azért van, mert a férfiak bántják őket, vagy elhanyagolják, vagy valami más módon ártanak nekik😄.
Amugy igen született gyerekünk, 11 éves a fiam😂
6-os vagyok.
Lakás ügyben nem értünk egyet. Ebben nem engedek, ésszerű okból. A gyerekek nevelése volt a másik,sok olyanért hibáztatott, ami az ő következetlensége, hülyesége miatt jött létre. Olyanokból csinált problémát, veszekedést, amit más családokban az asszony egy legyintéssel elintéz.Én meg nem vettem komolyan ezeket, mert kuva nagy önérzete van sajnos.
Igazi sárkány lett, kibírhatatlan.
Úgy teperek, hogy amikor látom nála a változást, azt mindig értékelem. Vitás helyzeteket egyáltalán nem generálok, és ő sem. Megpróbálunk a gyerekekre koncentrálni, nyugodtabb környezetet teremtve. Megállapodtunk a szexben is. Meglátjuk, eddig működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!