Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért váltatok el és mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért váltatok el és mennyi idő alatt jutottatok döntésre?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 17:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Nulla szex neki nem is hiányzott.
2021. aug. 1. 17:50
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk is nulla szex van, a feleségem felszedett vagy 30 kilót, alulról támadja a 100-at, nem soká meg lesz szerintem. Világ életemben iszonyodtam a kövér nőktől, el is kerültem őket mindig, udvariasan. ő szexelne, de én nem tudok, nem áll fel rá. Akkor nálunk ki a hibás? Még nem váltunk el amúgy.
2021. aug. 1. 17:56
 3/19 Senior Séf ***** válasza:
56%
Leckét kaptam kalandból. Érdekes módon aztán mégsem a csajjal folytattam,, de ő ébresztett rá arra, hogy a szerelem spektrumán a feleségem nagyon alul helyezkedik el.
2021. aug. 1. 17:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Miért hízott ennyit? Gyereketek született?
2021. aug. 1. 18:00
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Hazudozás, megcsalás, tiszteletlenség, munkakerülés. Jó sokáig kitartottam.
2021. aug. 1. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem váltunk el (egyelőre), de nagyon a szélén áll(t)unk.

Két gyerekünk nevelésében nem volt egyetértés, lettek is problémáik.Két éve nagyon megváltozott, kifordult magából.

Sok-sok vita, üvöltözésig menő veszekedések...Olyan embert hozott ki belőlem, ami nem én vagyok.

És hát a szex. Teljes elzárkózás, az sem érdekelte, ha k.vázni mentem volna, meg is mondta.Nekem ez tette be a kiskaput, mert olyan volt, amilyen, de legalább rendszeres volt.

Párkapcsolati tanácsadásra járunk két hónapja, talán most van valami. Volt azóta is volt hullámvölgy, de most én is nagyon teperek. Meglátom mi lesz, a gyerekek miatt adok még egy esélyt.

2021. aug. 1. 18:03
 7/19 A kérdező kommentje:
6-os, te hogy érzed, neked mi volt a kapcsolat megromlásában a részed? Most miben nyilvánul meg a teperésed?
2021. aug. 1. 18:06
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

4, mert sokat eszik, akár éjjel is. Amúgy tudom, hogy ez az én hibám, mert a nők bármit tesznek, az azért van, mert a férfiak bántják őket, vagy elhanyagolják, vagy valami más módon ártanak nekik😄.

Amugy igen született gyerekünk, 11 éves a fiam😂

2021. aug. 1. 18:08
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

6-os vagyok.

Lakás ügyben nem értünk egyet. Ebben nem engedek, ésszerű okból. A gyerekek nevelése volt a másik,sok olyanért hibáztatott, ami az ő következetlensége, hülyesége miatt jött létre. Olyanokból csinált problémát, veszekedést, amit más családokban az asszony egy legyintéssel elintéz.Én meg nem vettem komolyan ezeket, mert kuva nagy önérzete van sajnos.

Igazi sárkány lett, kibírhatatlan.

Úgy teperek, hogy amikor látom nála a változást, azt mindig értékelem. Vitás helyzeteket egyáltalán nem generálok, és ő sem. Megpróbálunk a gyerekekre koncentrálni, nyugodtabb környezetet teremtve. Megállapodtunk a szexben is. Meglátjuk, eddig működik.

2021. aug. 1. 18:24
 10/19 A kérdező kommentje:
És úgy érzed, hosszú távon tudnátok így boldogok lenni együtt, vagy csak kb túlélnérek az életet egymás mellett? A gyerekek mennyi idősek?
2021. aug. 1. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!