Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van mas is itt akinek elromlot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van mas is itt akinek elromlott a hazassaga/parkapcsolata, vagy esetleg a valason gondolkodik? Vagy aki esetleg nemreg valt el? Ti hogyan jutottatok idaig es hogyan viselitek? Hogy viselik a gyerekek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 08:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te (is) akarsz válni akkor semmilyen rossz érzésed nem lesz/nem lehet válás után.

A gyerekek? Attól függ foglalkozott e velük az apja

2010. márc. 23. 08:46
 2/19 A kérdező kommentje:
Hat sajna ugy nez ki nincs mas megoldas, eleg volt az allando civakodasbol. Csak nehez belegondolni, ezert lenne jo egy kis segitseg Toletek, mivel a kornyezetemben meg senki sem tudja, valahogy ugy erzem ha elmondom akkor mar tuti lesz a dolog, nem lehet meghatralni...
2010. márc. 23. 08:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már régebben váltam el, de egy nagy kő esett le a szívemről, hogy megtettem azt a lépést. Sokkal kiegyensúlyozottabb lettem utána. Egy gyermeket neveltem fel egyedül, de most is így döntenék. A gyermek és az apjával való kapcsolata szerencsére jól alakult, és nem érezte egyik szülőnek sem a hiányát. Bármikor menetett hozzá, bármikor találkozhattak. És egyik fél részéről sem volt sárdobálás, vagy ilyen meg olyan volt az anyád, apád. Egyszerűen nem passzoltunk össze és kész. Azóta másik házasságban élek, de a barátság megmaradt közöttünk.
2010. márc. 23. 08:51
 4/19 A kérdező kommentje:
De megis mi volt az utolso csopp a poharban, amikor vegleg ugy dontottetek, hogy vege?
2010. márc. 23. 09:15
 5/19 A kérdező kommentje:
De megis mi volt az utolso csopp a pogarban? Mikor lett vegleg vege? Mitol az elhatarozas?
2010. márc. 23. 09:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
utolsó csepp: folyamatos megalázás, úgy beszélt velem, mint egy bejárónővel (ja bocs szerintem egy bejárónővel nem beszél így az ember)......ja és a gyerekre is rászart
2010. márc. 23. 09:43
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4éve agyunk együtt a párommal, és én elkezdtem gondolkodni a szaításon, mert elegem van hogy folyamatosan nőzik, csetel a szingli haverjaival csüng!

Hát én köszönöm zépen ebből nem kérek!

Hogy jutottam idáig: ez az utobbi 2év leforgása alatt történt, ugyanis már nem egyszer kezdett ki csajokkal miközben velem volt!Kezdem megunni, letagad dolgokat, régen nem dolgoztak nők a munkahelyén mostmár azok is vannak és jelölgették iwiwen és láttam hogy munkahely közös és azt is letagadta hogy ő nem ismeri na ez ma történt szóval ez volt az utolsó csepp a pohárban!

2010. márc. 23. 09:45
 8/19 A kérdező kommentje:
Ugy erzem minden ferfi egy ido utan megbolondul, a baj nalam csak az, hogy van egy kisbabank, nem szeretnem ha csonka csaladban nolne fol, de talan meg az is jobb mint az allando veszekedesek. Tegnap a ferjem jol leorditott elotte, es szegenykem annyira elkezdett sirni, a szivem szakadt meg...de meg igy is nagyon nehez.
2010. márc. 23. 10:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen az is jobb ha csonka család mert a mindnenapos ordibálózás után ugyis az egyik befogja adni a válást!

Sok sikert és találsz te jobbat is!

Meg azért az elég gáz ha a kisbaba jelenlétében orditozik!

2010. márc. 23. 10:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim másfél éve váltak el hivatalosan. Nem hivatalosan már három éve külön vannak, csak a válóper eléggé elhúzódott.

Anyu adta be a válópert majdnem 20 év házasság után. Az évek alatt szépen gyülemlettek fel a dolgok: apu ivott, nem lehetett rá számítani, soha nem volt ott amikor igazán szükség lett volna rá, volt hogy hetekre eltűnt...stb. Az utolsó csepp az volt amikor kiderült, hogy kb. 14 éve csalja anyut. :S Akkor anyunak elege lett, előtte még próbált valahogy túlleni a problémákon mert szerette aput, apu is őt azért, de ezek az évek kiölték anyuból a szerelmet...

A válás időszaka nagyon nehéz volt mindenkinek, folyton üvöltöztek, veszekedtek, nem tudtak semmiben megegyezni, az ügyvédekkel is csak marták egymást. Hárman vagyunk kamasz gyerekek, tehát már felfogtuk, hogy mi van... Mindenki kicsit depis volt akkoriban, szüleim is.

Most már egy ideje sokat javult a helyzet. Apu nem iszik, csak nagyon ritkán akkor se hullarészegre. Sokat komolyodott azóta, lehet vele beszélgetni, mostanában odafigyel rám, ő keres engem hogy találkozzunk és már nekem sincs ellenvetésem. Amióta elváltak sokkal jobban meg lehet beszélni vele a dolgokat, mert nem akar minket is elveszíteni...

Anyu lassan egy éve újra boldog kapcsoaltban él, amit mi gyerekek egyáltalán nem bánunk.. Ő is sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb. A váláskor leginkább attól félt, hogy el tud-e tartani minket egyedül, és sikerült ezt megoldania, bár elég sokat dolgozik.

Anyu és apu mostmár tudnak normális hangnemben beszélni, apu segít is minket néha.

17/L

2010. márc. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!