Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van mas is itt akinek elromlot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van mas is itt akinek elromlott a hazassaga/parkapcsolata, vagy esetleg a valason gondolkodik? Vagy aki esetleg nemreg valt el? Ti hogyan jutottatok idaig es hogyan viselitek? Hogy viselik a gyerekek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném h minden férfi megbolondul egy idő után. És azt sem gondolom, h egy gyereknek a legjobb a biológiai apja, lehet egy társad, aki szeret és tisztel téged, a gyerekedet sajátjaként fogadja el, csak így nincs rá lehetőséged. Azt mondják a veszekedés egy dolog, de egy kis ember sokkal érzékenyebb ennél, elég neki h érzi a feszültséget....azt meg ugye nem tudjátok megjátszani, h anyu és apu szeretik egymást....a gyerek miatt meg kell ezredszerre is próbálni, viszont épp miatta kell kimondani, ha már nem megy!
2010. márc. 23. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Idén vagyunk 2éves házasok, és ez a 7.évünk együtt...

fél éve született meg a babánk, és azóta semmi nem az igazi! persze mindketten nagyon akartuk ezt a bébit, nem vele van a baj, hanem valahogy más lett minden!

nálunk is folyamatosak a veszekedések, és kezdem úgy érezni, csak arra kellek, hogy főzzek,mossak, takarítsak...

próbáltuk már megbeszélni, én egy pár napra haza is költöztem a szüleimhez, de akárhogy csavarjuk a dolgokat, mindig ugyanoda lyukadunk ki... hogy ez a dolog nem megy:-(

nem tudom mi lesz velünk, én is gondolkodtam már a váláson, de talán valami csoda félében még bízok...

2010. márc. 23. 10:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!Hasonlo a mi helyzetunk is, 1.5 ev hazassag, 7 honapos baba, amugy 9 eve vagyunk egyutt. Talan en is meg a csodaban bizom, nem tudom, de nem lehet ezt mar szerintem sokaig birni! Ferjem nem nagyon akar valni, csak duhbol mondta tegnap is, hogy akkor jo, valjunk el, de en mar sokat gondolkodtam rajta,de megsem tudom magam ravenni...
2010. márc. 23. 10:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az én házasságom is tönkrement, bár már régebben 2,5 éve. Ugyanígy akkor kezdődtek a gondok, amikor a kislányunk megszületett. Ő 10 hónapos volt, amikor végül elköltözött tőlünk a volt férjem. Akkor sokkal jobb volt, megkönnyebbültem, mert az állandó stressz már nagyon frusztráló volt, ráadásul a kisgyerekek nagyon érzékenyek, és sérülnek az állandó veszekedéstől.

Általában minden kapcsolatban mindkét fél hibás, ha másért nem, hát azért, mert nem próbál meg idejében beszélni a társával. Sajos azonban vannak olyan emberek, akik inkább elmennek otthonról, a homokba dugják a fejüket, de nem beszélnek a problémákról. Az én férjem is ilyen volt.

Szerintem az segíthet, ha megpróbálsz vele leülni és komolyan megbeszélni, hogy kénytelenek lesztek elválni, ha nem változik a helyzet. Lehet, hogy ő is csak idegesebb, ingerültebb a baba születése óta, de valóban nem szeretne válni tőled, mert szeret. Menjetek el egy mediátorhoz vagy családterapeutához, ők tudják, hogy ilyenkor milyen párbeszédre van szükség a felek között. Akkor váljatok el tényleg, ha már biztosan nem változhat meg a helyzet, mert annyira nem vagytok egymással kompatibilisek!

2010. márc. 23. 13:56
 15/19 anonim válasza:
100%
Véleményem szerint amig lehet egy kapcsolatot mindenáron meg kell menteni.
2010. márc. 24. 06:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszi a sok valaszt, jol esik hogy valakivel 'beszelgethetek'. Parom tegnap elkoltozott, azt mondta csak par napra, ki kell szelloztetnie a fejet...en nagyon szeretnem, ha minden rendbejonne! Es nem csak a pici miatt, hanem miattunk!
2010. márc. 24. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:

03.23-i 10:40es vagyok!

csak érdeklődnék, hogy sikerült-e megoldani vagy megbeszélni a problémátokat?

mi ugyanúgy sehogy nem vagyunk, nagyon erősen hajlok afelé, hogy hazaköltözzek a kicsivel, mert ez így nem jó :-(

remélem ti szerencsésebbek lesztek!

2010. ápr. 7. 08:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolso! Haat, nem igazan, bar a parom ugy tesz mintha semmi sem tortent volna minden egyes veszekedes utan...en sem tudom mit tegyek! Szoval Te koltozol? Es parod hogyan fogadta a dontesedet? Meg tudtatok beszelni normalis emberi hangnemben? En ferjem mult heten par napra elkoltozott, nagyon hianyzott, de mikor ujra veszekszunk legszivesebben elkuldenem a fenebe!
2010. ápr. 7. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:

én meinden egyes veszekedés alkalmával megkapom, hogy költözhetek haza, nem tudom még mire várok...

semmi javulás nincs nálunk, még februárban megbeszéltük a dolgokat, hogy mindketten változtatunk, de ez most már ott tart, hogy csak nekem kell gondolkoznom, meg csak nekem vannak hibáim, meg én csinálok mindent rosszul, ő meg a tiszta lélek :-(

már nem tudom mit lehetne tenni, de szerintem nagyon már semmit :-(

hát, gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy nem így képzeltem az életem...

2010. ápr. 8. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!