Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mas is itt akinek elromlott a hazassaga/parkapcsolata, vagy esetleg a valason gondolkodik? Vagy aki esetleg nemreg valt el? Ti hogyan jutottatok idaig es hogyan viselitek? Hogy viselik a gyerekek?
Idén vagyunk 2éves házasok, és ez a 7.évünk együtt...
fél éve született meg a babánk, és azóta semmi nem az igazi! persze mindketten nagyon akartuk ezt a bébit, nem vele van a baj, hanem valahogy más lett minden!
nálunk is folyamatosak a veszekedések, és kezdem úgy érezni, csak arra kellek, hogy főzzek,mossak, takarítsak...
próbáltuk már megbeszélni, én egy pár napra haza is költöztem a szüleimhez, de akárhogy csavarjuk a dolgokat, mindig ugyanoda lyukadunk ki... hogy ez a dolog nem megy:-(
nem tudom mi lesz velünk, én is gondolkodtam már a váláson, de talán valami csoda félében még bízok...
Sajnos az én házasságom is tönkrement, bár már régebben 2,5 éve. Ugyanígy akkor kezdődtek a gondok, amikor a kislányunk megszületett. Ő 10 hónapos volt, amikor végül elköltözött tőlünk a volt férjem. Akkor sokkal jobb volt, megkönnyebbültem, mert az állandó stressz már nagyon frusztráló volt, ráadásul a kisgyerekek nagyon érzékenyek, és sérülnek az állandó veszekedéstől.
Általában minden kapcsolatban mindkét fél hibás, ha másért nem, hát azért, mert nem próbál meg idejében beszélni a társával. Sajos azonban vannak olyan emberek, akik inkább elmennek otthonról, a homokba dugják a fejüket, de nem beszélnek a problémákról. Az én férjem is ilyen volt.
Szerintem az segíthet, ha megpróbálsz vele leülni és komolyan megbeszélni, hogy kénytelenek lesztek elválni, ha nem változik a helyzet. Lehet, hogy ő is csak idegesebb, ingerültebb a baba születése óta, de valóban nem szeretne válni tőled, mert szeret. Menjetek el egy mediátorhoz vagy családterapeutához, ők tudják, hogy ilyenkor milyen párbeszédre van szükség a felek között. Akkor váljatok el tényleg, ha már biztosan nem változhat meg a helyzet, mert annyira nem vagytok egymással kompatibilisek!
03.23-i 10:40es vagyok!
csak érdeklődnék, hogy sikerült-e megoldani vagy megbeszélni a problémátokat?
mi ugyanúgy sehogy nem vagyunk, nagyon erősen hajlok afelé, hogy hazaköltözzek a kicsivel, mert ez így nem jó :-(
remélem ti szerencsésebbek lesztek!
én meinden egyes veszekedés alkalmával megkapom, hogy költözhetek haza, nem tudom még mire várok...
semmi javulás nincs nálunk, még februárban megbeszéltük a dolgokat, hogy mindketten változtatunk, de ez most már ott tart, hogy csak nekem kell gondolkoznom, meg csak nekem vannak hibáim, meg én csinálok mindent rosszul, ő meg a tiszta lélek :-(
már nem tudom mit lehetne tenni, de szerintem nagyon már semmit :-(
hát, gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy nem így képzeltem az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!