Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek nehéz eljutnia a csóktól a meztelenségig, ha aránylag jól működő párkapcsolata van?
Ha a pároddal elég régóta nem csókolóztál, de azon kívül minden szép és jó köztetek és meglátod mással csókolózni eltudod Neki hinni, hogy más nem történt?
A többit szerinte jól megkapja tőlem, így nincs másra szüksége és különben is egy nőnek nehéz eljutnia a csóktól a meztelenségig, ha aránylag jól működő testi kapcsolata van!???
Ez a szöveg, miszerint "egy nőnek nehéz eljutnia a csóktól a meztelenségig, ha aránylag jól működő testi kapcsolata van" ostobaság.
Szerintem ez a lány már megcsalt téged, vagy ha még nem, akkor meg fogja tenni.
Neked csak a konkrét aktus megcsalás? Csókolózás meg mehet?
Áááá!
Hogy lehet az, hogy a párommal elég rég óta nem csókolóztam, de azon kívül minden szép és jó köztünk??
Ha a férjemmel nem csókolóznék már egy ideje, akkor elég nonszensz, hogy mégis minden jó kettőnk közt. Nem gondolod?
Ugye a csókhoz nem kell levetkőzni. Ez velem nem jó, meg nincs is.
A testemet nem csalná meg, meg nem is merne levetkőzni más előtt.
A sráccal baráti kapcsolatban álltunk mindhárman és mondta is előtte, hogy látod ezért nem ment, mert teljesen más a két test. Persze ekkor még nem értettem.
Nem mindegy. Csak pár hónapra rá terhes lett és váltig állítja, hogy nem volt más köztük ezekért.
Én meg párszor lek-áztam és rákérdeztem, hogy biztos, hogy enyém -e a Baba és feleségem azt mondta, hogy milyen szívtelen szemét vagyok.
Szóval olyan nincsen, hogy egy nő csak csóknál megáll?
Mi azért nem csókolózunk, mert párom nem kívánja, mert egy ideje cigarettázok és sörözök és nem ápolom a fogaimat. De én sem vagyok oda a csókért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!