Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan jutottatok el a válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jutottatok el a válás gondolatáig?

Figyelt kérdés
mikor kezdtétek azt érezni hogy így már nem jó? milyen fázisokon mentetek át? mennyi ideig tartott amíg léptetek?
2009. aug. 16. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Az első éjszaka után eldöntöttem, hogy elválok. De aztán maradtam 24 évig. Közben valahogy elvegetáltunk.
2009. aug. 16. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
úgy hogy nem volt jó a kapcsolat a dopamin vagy mi amit az agy termel egy idő után leáll és ezután már csak az esetleges barátság tartja egyben a házasokat...
2009. aug. 16. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Kb. 4 év után már éreztem, hogy nem működík valami, de még további 8 évig bizakodtam...majd elváltam, hibát követtem el, amikor 4 évnél tartottunk meg kellett volna lépjem, nem pedig várni a csodára. Ma már nem így tennék.
2009. aug. 16. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam semmi ilyen nem volt. Párom bejelentette, kész. Én meg csak néztem, mint borjú az új kapura.

Azt nem tudhatom, milyen fázisokon ment át Ő. Gyanítom, mindenem, amin kell, mert nagyon tántoríthatatlan volt. :|

2009. aug. 17. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor a harmadik elvonókúra után sem volt képes gyógyszerek nélkül józan maradni és a gyerekek (3)is féltek tőle betelt a pohár. A fázisok részemről: segíteni akarás,düh,undor,közöny.
2009. aug. 19. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor màr azt mondta hogyy ribanc vagyok,és bànja hogy feleségül vett,mindezt az elsö gyermekünk megszületése utàn 5 honappal!
2009. aug. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!