Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EL KELL VENNI? De nem tudom. Bennem van a hiba?
Néhány napja tettem fel itt egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy mit csináljon az egyedülálló nő, ha egy rossz házasságban élő, családos férfival kezd mélyebb érzelem kialakulni. Én ilyen helyzetbe kerültem az elmúlt 9 hónapban és most úgy tűnik, hogy a végső lépésnél "futamodtam meg"... Ugyanis nem lettem a szeretője, (szex nem volt közöttünk a 9 hónap alatt) csak beszélgetések. Ő úgy tűnt mostanáig ezt a hozzáállásomat elfogadta, megértette, mert azt mondta, szüksége van rám, viszont most közeledni próbált, azt mondta, hogy ahhoz, hogy végső döntést hozzon mellettem, neki szüksége van arra, hogy minél közelebb tudjon magához. Én nemet mondtam, sőt azt mondtam, hogy én itt szálok ki a dologból, szeretője nem leszek, mert ne miattam (egy harmadik miatt) legyen vége a házasságának, hanem legyen vége azért, mert az nem működik. És ha lezárta a házasságát, akkor kezdjen új kapcsolatot, akkor keressen meg. Azóta nem beszéltünk, eltűnt sértődötten.
Viszont most kapom azt a véleményt,( nem tőle, hanem más férfitól) hogy nem vagyok igazi nő, csak egy kislány (43) mert egy igazi nő ELVESZI amit akar....
Én ezt nem tudom megtenni. Soha nem is fogom tudni. Bennem van a hiba?
Nem fog visszaterni. Rad azert haragszik, mert ugy gondolta igazan kierdemelte mar, hogy lefekudj vele, "bemondasra". Most ugy erzi atverted, mert honapokig hitegetted azzal, hogy kedveled a tarsasagat. Ez az onfelmentes reszerol.
Magara nem tudom mennyire haragszik, szerintem semennyire, mert onmagat is becsapja. Ha megkerdezned tole, hogy mit is akar most, hogyan kepzeli az eletet nagy vonalakban par eves idotavon, semmit nem tudna mondani. Azaz probalna valami olyasmit mondani, amivel bevagodhatna, de az nyilvan ugyanakkora hazugsag lenne, mint az, hogy a sex utan dont. Ures belul, se ereje, se tudasa nincs valtoztatni a sorsan. A sultgalamb meg elhajtotta. Jo lesz neki az a langyos viz is.
Minden tiszteletem a gondolkodasmodod miatt! Ritkasag.
43F
34/43F Most az van (nem magamtól vagyok ilyen okos, közös ismerős mondta), hogy magát okolja, pontosabban "egy szerencsétlennek" tartja magát, mert nem tud lépni. Na, most kérdés az, hogy ebben mi akadályozza: gyávaság,a lelkiismerete, a feleség végsőkig kitartó ragaszkodása... Lényeg, hogy magát tartja valamiért szerencsétlennek.Nyilván rám is neheztel, de legalább nem én lettem az utolsó....
Nyilván a végén úgyis azzal nyugtatja majd a lekkiismeretét, hogy lám-lám, sz első nagy akadályt (az ő válása) sem tudtuk közösen legyőzni, mert én megfutamodtam, akkor hogyan is működhetne a mi közös életünk, ha egy ilyen nagy próbatétel széttép bennünket.
Ez a szkenneleses bullshit?
Nezd, lehet, hogy egy olyan embernel, akinel a sex az mindennel jobban meghatarozo, es lenyegeben tobbre ertekeli, mint az embert magat, annal mukodhet. De szerintem ez csak ket felszines ember kozott mukodhet, ahol a dugas van a kozpontban, minden mas csak utana jon. Nekem volt jopar partneren, fiatalon elegge duhaj voltam. Voltak akikkel jobb volt, volt akikkel kevesbe. Sose ez hatarozta meg a kapcsolatom, senkit nem dobtam azert, mert nem volt eleg jo az agyban. Es nem az lett a befuto, akivel a legjobban ment minden.
A fizikai sex es a szeretkezes kozott nalam nagy kulonbseg van. Nekem a masodik joval tobbet jelent. De itt mar az alapszituacio is teljesen mas volt. Egyfajta kilepesi zaradek volt, egy kemenybe korommal felirt igeret formajaban. Oke megvolt a sex, elerte a kivant hatast. Megtortenik a valas? Hat legalabb 99%, hogy nem. De meg abban az utolso 1%-ban sem vagyok biztos.
Szoval szerintem bullshit. Ettol meg gondolhatja komolyan, hogy o igy hoz dontest, de en az ilyet messzirol kerulnem a helyedben, ahol az aranyvesszocske hoz rolad dontest.
43F
Kerdezo. Ez nem a te problemad, kozolted vele a felteteleid, innentol nala pattog a labda. Ezert is kar volt belemenni egy ilyen kapcsolatban, mert ez mar neki is eleg fajdalmat fog okozni, tobb lett, mint komoly. Ettol fuggetlenul nehogy azt hidd, hogy lepni fog. Nem fog.
O nem kilepni akar a kapcsolatabol, hanem egy jobbra akarja cserelni. Ha erre nincs garancia, akkor nem lep. Te nem adtad meg neki ezt a garanciat, o pedig a nehezebbik uton nem mer elindulni. Miattad sem, ez most mar kiderult. De onmagaert plane nem.
Menjunk at maganba, irnek par dolgot, ha erdekel.
43F
37: Az érdekelt, hogy ha azt gondolod, hogy aki ilyet mond, az alávalóan hazudik, akkor tuti ő is hazudik-e.
Mert nekem nem tűnt hazugságnak.
(Különben engem nem szoktak ágyba vinni akarni, nem ilyen szituban mondják nekem ezeket, nem én vagyok a célpont, nekem csak beszámolnak a megéléseikről.:))
Rockarc:
Ezt megint jól megfogalmaztad, igazad van, ő nem kilépni akar, hanem a jelenlegit -bizonyos szempontokból-jobbra cserélni. Ha nem, akkor marad a régi, addig míg nem jön jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!