Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EL KELL VENNI? De nem tudom. Bennem van a hiba?
Néhány napja tettem fel itt egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy mit csináljon az egyedülálló nő, ha egy rossz házasságban élő, családos férfival kezd mélyebb érzelem kialakulni. Én ilyen helyzetbe kerültem az elmúlt 9 hónapban és most úgy tűnik, hogy a végső lépésnél "futamodtam meg"... Ugyanis nem lettem a szeretője, (szex nem volt közöttünk a 9 hónap alatt) csak beszélgetések. Ő úgy tűnt mostanáig ezt a hozzáállásomat elfogadta, megértette, mert azt mondta, szüksége van rám, viszont most közeledni próbált, azt mondta, hogy ahhoz, hogy végső döntést hozzon mellettem, neki szüksége van arra, hogy minél közelebb tudjon magához. Én nemet mondtam, sőt azt mondtam, hogy én itt szálok ki a dologból, szeretője nem leszek, mert ne miattam (egy harmadik miatt) legyen vége a házasságának, hanem legyen vége azért, mert az nem működik. És ha lezárta a házasságát, akkor kezdjen új kapcsolatot, akkor keressen meg. Azóta nem beszéltünk, eltűnt sértődötten.
Viszont most kapom azt a véleményt,( nem tőle, hanem más férfitól) hogy nem vagyok igazi nő, csak egy kislány (43) mert egy igazi nő ELVESZI amit akar....
Én ezt nem tudom megtenni. Soha nem is fogom tudni. Bennem van a hiba?
Férfi szolidaritás...
Nem fogod tudni elvenni, mert nem ez, tábla csoki. Ő dönt. Az csak duma, hogy előbb felpróbál, aztán eldönti, hogy veled lesz-e. Csak ágyba akart vinni. Látod, annyira mégse rossz neki, hogy elváljon, saját magáért.
Kerdezo. Aki ilyeneket mond neked, azzal ideje lenne megszakitanod a kapcsolatot. Legalabbis meg baratkent is taszito az ilyen ertekrend. Miert allsz ilyenekkel szoba egyaltalan, akik megkerdojelezik a dontesed helyesseget? Ilyenekkel ne vedd korbe magad, mert leromboljak az onertekelesed.
A kerdesre valaszolva, meg nem, nem benned van a hiba. Legalabbis a vegso dontesben semmi kifogasolhato nincs. Azzal mar inkabb, hogy miert mentel bele egy ilyen helyzetbe 9 honapig. Mit vartal, mi lesz a vege?
43F
5-ös köszönöm!
Igen, nekem is van egy ilyen érzésem, hogy ez a véleményt nyilvánító férfi, csak le akart húzni, mert -szolidalitásból- bosszantotta, hogy nem lettem szeretője a pasinak.Nem "barát" szerencsére, de ismerjük egymást gyerekkorunkból és napi kapcsolatunk van.
Kérdésedre válaszolva, hogy mit vártam ettől a pasitól:
Szimpatikus volt, én is vonzódtam hozzá és azt vártam, hogy ha tényleg rossza a házassága, azt tisztességgel és korrekten lezárja és utána lehet közöttünk kapcsolat. Viszont ő kért, hogy legyek mellette mert szüksége van a tanácsaimra és, hogy maga mellett tudjon. Ez 9 hónapig működött, most akarta ezt "szorosabbra" fűzni. A feleség nagyon nem akar válni.
Korrekt gondolkodásod van! Kár hogy 43 éves vagy, mert ha fiatalabb lennél pár évvel akkor rögtön lecsapnék rád. Ritka az ilyen nő, aki nem adja oda magát füttyszóra.
30/f
Kerdezo. Kar az ilyenekbe belemenni, mert a valas nincs meg 1-2 het alatt. Ha gyerekek is vannak, akkor minimum fel ev, ha nem egyeznek meg, akkor 1 evtol felfele, mire szaad lesz. Ez a valokereset beadasatol szamitando. Addig semmilyen vonzalom meg szeretet nem tart ki.
Nem oregezlek le, mert egyidosek vagyunk, de erre nagyon nincs ideje mar senkinek sem. Olyat keress, aki mar szabad az elso pillanattol kezdve, vagy legalabb elinditotta a folyamatot. Aki csak beszel rola, az komolytalan es csak az idodet rabolja. Jelen esetben 9 honapot. Es ki tudja mennyit meg, amig kihevered.
Az ominozus mondatot is atfogalmaznam. Az igazi no megszerzi maganak azt, akit kiszemelt. Nem pedig elveszi. Oriasi kulonbseg van a ketto kozott. A kiszemelt ebbol adodoan nincs kapcsolatban. Ne busulj sokat, nem volt jo ember, ne legyen vesztesegerzesed. Nem akart sose tobbet kinalni neked egy szeretoi viszonynal, de ezt gyava volt megmondani. Ha a sex a donto, hogy otthagyja a masikat, vajon mit kene produkalnod, amihez az osszes tobbi tulajdonsagod is keves volt a szemeben?
43F
43F köszönöm!
Nem búsulok,ahhoz azért már valóban öreg vagyok, sok-sok ettől komolyabb csapással a hátam mögött.
Nem akadályozott ő engem a 9 hónap alatt semmiben, még csak igazából olyan mélyen reménykedni sem reménykedtem. Egyszerűen csak "elérhető" voltam, amikor szüksége volt a beszélgetéseinkre. Én soha nem kerestem, mindig ő keresett, napi szinten.
Azt nem tudom, hogy valóban gyáva volt e bevallani, hogy csak szexet akart, ezt 9 hónapon át fontolgatni...? Hát nem tudom.
Én úgy érzem valamiért ragaszkodott hozzám, ettől a visszautasításommal meg nem tudott mit kezdeni. Szerintem elbizonytalanodott, hogy akkor nem is kellhet nejem igazán... Én erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!