Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem lehet a hiba? Milyen tanácsot tudtok adni?
Próbáld lazábban venni?! Nem tudom... Vagy keress egy hithű konzervatív keresztényt, aki házasságig nem is akar szexuális viszonyt. :D
De nálam biztos nem lenne esélyed (hiszen számodra az elérhetetlenség vonzó). Hmmmmm
Ismerkedj sokat, hátha lesz olyan aki tetszik. Próbálj egy kezdetleges bizalmat adni nekik.
Fontos a külső a mai világban, szóval a szép oldalad mutasd meg, öltözködj minden nap csinosan, hogy több önbizalmad legyen. S aki úgy közeledik, engedd közelebb.
Full kamu.
Vagy full ketyós vagy...
Ok hogy ne add oda magad akátkinek, de 28 êvesen két próbálkozás nagyon gyenge.
Nem értem mi itt a kérdés. Egyértelműen benned van a hiba. Aki picit is vonzó a férfiak számára és van szociális élete, annak már a középiskolában lesz kapcsolata.
Az pedig nem nevezhető párkapcsolatnak, ha nem volt szex. Maximum jártatok, mint a tinik.
Kicsi a merítési lehetőséged. Nyitni kell, több embert kell „kipróbálni”. Már nem kapcsolatra, hanem randi, vagy csakbbarátkozás. Jelenleg olyan szintű tapasztalathiányod van, ami miatt fogalmad sincs, hogy milyen embert is szeretnél magad mellé, vagy éppen te milyen ember vagy, hogyan tudnál működni különböző típusú emberek társaságában.
Tehát a bizonytalanság ellenére is azt javaslom, hogy mozdulj ki a komfortzónádból, és növeld az ismerettségi körödet, tapasztald meg az embereket! Ha kicsit jobban kiismered már magadat és a személyiségtípusokat, akkor magabiztosabban tudsz választani. Még szerelem sem kell feltétlenül 🙂
18 évesen még OK lenne, hogy volt két szexmentes "kapcsolatod", de 28 évesen ez nem OK. Nekem is van hasonló korú nő ismerősöm, aki szerintem még igencsak vonzó is, de valami nem stimmel nála. Most már talán az jelenti legnagyobb gátat nála, hogy 30 körül jár és még szűz.
Nézz szembe azzal, hogy miért alakult nálad ez így! Ha ezt megteszed és őszinte leszel magaddal, akkor már tudsz is rajta változtatni.
Én 24 évesen tettem meg először és nem is azzal akivel jártam. Ő egy ismerősöm volt és kapóra jött. Addigra túl voltam én is 1-2 járáson, ismerkedésen, de egyikkel sem jutottam el odáig. Középiskolában meg én sem jártam el annyit, fiúk közelében pedig totál le voltam blokkolva.
Én azt tapasztaltam, hogy sokkal könnyebben ment az ismerkedés is, miután volt már szexuális kapcsolatom. Most nyilván nem arra szeretnélek biztatni, hogy feküdj le az első szembejövő emberrel akit nem is ismersz. Viszont a többi válaszolóhoz is csatlakoznék, hogy tényleg nem kell ezt annyira komolyan venni, meg kell tenni és kész, mert kicsit le vagy maradva. Emellett az az igazság, hogy a szexuális élet mellett azt is meg kell tapasztalni milyen mondjuk komoly kapcsolatban élni valakivel,ami több tanulást, tapasztalatszerzést igényel mint a szex. :) Szóval húzzál bele, csak bátran. :)
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!