Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » EL KELL VENNI? De nem tudom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EL KELL VENNI? De nem tudom. Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Néhány napja tettem fel itt egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy mit csináljon az egyedülálló nő, ha egy rossz házasságban élő, családos férfival kezd mélyebb érzelem kialakulni. Én ilyen helyzetbe kerültem az elmúlt 9 hónapban és most úgy tűnik, hogy a végső lépésnél "futamodtam meg"... Ugyanis nem lettem a szeretője, (szex nem volt közöttünk a 9 hónap alatt) csak beszélgetések. Ő úgy tűnt mostanáig ezt a hozzáállásomat elfogadta, megértette, mert azt mondta, szüksége van rám, viszont most közeledni próbált, azt mondta, hogy ahhoz, hogy végső döntést hozzon mellettem, neki szüksége van arra, hogy minél közelebb tudjon magához. Én nemet mondtam, sőt azt mondtam, hogy én itt szálok ki a dologból, szeretője nem leszek, mert ne miattam (egy harmadik miatt) legyen vége a házasságának, hanem legyen vége azért, mert az nem működik. És ha lezárta a házasságát, akkor kezdjen új kapcsolatot, akkor keressen meg. Azóta nem beszéltünk, eltűnt sértődötten.

Viszont most kapom azt a véleményt,( nem tőle, hanem más férfitól) hogy nem vagyok igazi nő, csak egy kislány (43) mert egy igazi nő ELVESZI amit akar....

Én ezt nem tudom megtenni. Soha nem is fogom tudni. Bennem van a hiba?

2019. okt. 15. 14:13
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, hogy egy férfi (tehát ő :)) a nőt beszkenneli, és sokkal többet megtud róla ezáltal, mint máshogyan bármilyen hosszú idő alatt.
2019. okt. 15. 17:21
 22/51 A kérdező kommentje:

18-as!

Ő azért nem látja ezt, mert borzssztó nyomorult helyzetben érzi magát. Menne valamerre, hogy most gyávaságból, hűségből, bénaságból nem lép, azt még szerintem igazán ő sem tudja. Segítséget vár. Ezidáig tőlem várta, aminek úgy gondokta a szex is része. Nyilván van aki ezt bevállalja. Lehet vitatkozni rajta, hogy azért, mert annyira szereti a pasit, hogy még ezt is.....vagy mert egx könnyűvérű, gerinctelen nő.

Én nem vállaltam be. Most akkor azon is lehet vitatkozni, hogy én miért nem...

2019. okt. 15. 17:22
 23/51 anonim ***** válasza:
22: A jóbarátodra értettem.
2019. okt. 15. 17:23
 24/51 A kérdező kommentje:

21-es, ne haragudj, de szerintem ez hülyeség.

Bármilyen más élethelyzetet el tudok képzelni, ahol jobban megismeri a nőt, mint az ágyban.

Ez olyan "intelkektuális" magyarázatnak akar tűnni...szerintem.Amitől hátha eldobja magát a nő.

2019. okt. 15. 17:25
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
24: Mi nem voltunk soha olyan viszonyban, hogy oka lett volna elkápráztatni ilyen dumával. Kifejezetten rühell.
2019. okt. 15. 17:27
 26/51 A kérdező kommentje:
25: Lehet, nem vitatom. De nekem ha valaki ezzel érvel, kiröhögöm, sarkon fordulok és szélsebesen ott hagyom majd annál is gyorsabban elfelejtem.
2019. okt. 15. 17:28
 27/51 anonim ***** válasza:
24: Meg engem általában intellektuális partnernek tekintenek a férfiak, megnyílnak sokszor jobban, mint a férfi barátaiknak (minden barátom fiú, nőkkel nem jövök ki).
2019. okt. 15. 17:29
 28/51 A kérdező kommentje:
23: így már értem!
2019. okt. 15. 17:29
 29/51 anonim ***** válasza:
26: Nem érvelt nekem, én érdeklődtem a téma iránt, és megnyílt nekem.
2019. okt. 15. 17:30
 30/51 A kérdező kommentje:
29: Mindegy, te tudod, de ha egyszer "nem haver" mondja neked, hanem férfi, szerintem ne dőlj be ennek a dumának.
2019. okt. 15. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!