Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bennem a hiba? Hol a hiba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem a hiba? Hol a hiba? Kezdem feladni.

Figyelt kérdés

21/F

Kedves, jószívű vagyok, amibe tudok segítek.

Állandóan csalódok lányokban. Mindenkinek jót csinálok, annak ellenére is csalódom bennük. NINCS olyan lány, akivel elmehetnénk meginni valamit, egy pizzára, egyszóval randira. Máma olyan rossz napom van, ez máma a 3. csalódás. Egyszóval fel nem foghatom miért történik ez velem. Sírnék komolyan mondom, azért, mert magányos vagyok, nincs senkim akivel el tudnék beszélgetni, elegem van már komolyan. 😏 Se barátok, se barátnő. Egész nap olyan rossz érzésem volt, és tessék, csalódások egymás után. Nem görcsölök rá semmire. Próbálok lassan menni a dolgokra, de az utóbbi időben nem tud oda fajulni a dolog, hogy találkozás legyen belőle.

Igazán próbálok olyan témát adni, amiről tudunk beszélgetni is.

Tudjatok milyen rossz érzés látni párokat, hogy kocsmában iszogatnak, egyszóval komoly párkapcsolatban vannak, és én nekem nem és nem sikerül ilyen párkapcsolat.

Depressziós is vagyok ez végett. Nem jó látni, hogy máski boldog, és én boldogtalan vagyok. Már olyanoknak is van párkapcsolatjuk, akik vertek, csúfoltak, megaláztak.

Hol az igazság?

Hol a hiba?

Mit csinálok rosszul?

Hol/miben változtassak?

2019. márc. 23. 22:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tudjátok*
2019. márc. 23. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján egy kocsmatöltelék tajparaszt vagy. Lehet, hogy ez a probléma.
2019. márc. 23. 22:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem helyesen írni, mivel Felvidékről származom, tudom ez nem kibeszeles, de igyekszem minnél kevés helyesírási hibát elkövetni
2019. márc. 23. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
kerdezeo te rengeteg kérdést írtál már ide és azok alapján és a hosszadalmas leírásaid alapján én azt mondom hogy iszonyat görcsös vagy, semmi lazaság és természetesség nincs benned, hajkurászod a nőket és megalkuvó is vagy, mindegy ki csak legyen már végre valaki. Ez rettenet taszító, én nem csodálom hogy nincs így senkid, így nem is lesz soha az életben. Mi az hogy ma a harmadik csalódás? Máskor meg folyamat írod a különbözőbbnel kulonbozobb lányokkal való csevegéseid, meg hirtelen középkorú nő kell, aztán megint fiatal stb stb annyira unalmas már, már nem azért, de fejezd már be ezt az izzadsag szagú erőlködést mert így fel fogsz robbanni.
2019. márc. 23. 22:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Nincs teljesen igazad. Nem szeretnék akármilyen lányt, csak hogy legyen.
2019. márc. 23. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
3 csalódás egy nap alatt? Ne haragudj de már ebből tök egyértelmű a probléma. A nők nem hülyék. Pontosan érezzük, ha aznap mi vagyunk a tizedik csaj akire ráír. Az senkinek nem vonzó, ha csak egy a sok közül és valaki szimplán azért próbálkozik be nála mert nőnemű. Az egész ismerkedésnél olyan tök egyértelmű, hogy abszolút nem engem akar, csak valakit aki elmegy vele valahova. Ez nem vonzó!!
2019. márc. 23. 22:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Én már rég feladtam. Pedig még kocsmázni se járok, csak nagyon ritkán, de akkor is csak ismerősömhöz megyek ki.

Ő iszik alkoholt, én nem.

Egész életembe nevettek rajtam, olyanok, akiket sosem ismertem. Lehet, hogy buta vagyok, hülye és ezért sem szeretek már nagyon beszélgetni senkivel sem.

Félek, hogy az is csak hülyének nézne, és hogy nincs normális épp kézláb gondolatom.

Volt egy másfél éves kapcsolatom, de nagyon keveset beszéltem a lánnyal. Már majdhogy nem állandóan ott siránkozott, hogy másokkal "olyan jól elbeszélgetek" (megjegyzés: ő állandóan velem volt, a más, a legtöbbször max nővére volt, akit egy héten, ha láttam 1-2 alkalommal), hogy hogy vele is csak ilyen 5 perccel beszéltem többet.

Én már azért adtam fel, mert nem tudnék semmi szórakoztató se nyújtani egy lánynak sem.

2019. márc. 24. 04:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt: 31 leszek.
2019. márc. 24. 04:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ott a gond hogy irigy vagy másikra ! Mi lesz a következő ? Sorozatgyilkos leszel ? Ki csinálod a környezetedben a sikeres férfiakat bosszúból ?
2019. márc. 24. 08:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Miért lennék irigy? Azért kérlek válogasd meg a szavaidat
2019. márc. 24. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!